- 1 Mart 2016
- 228
- 92
- 13
- 41
Merhaba arkadaşlar, bende 2 senelik evliyim hiç korunmadık eşimde de bende de sorun yok cok sukur rahim filmi falanda temizdi. 6 gün önce yani 12.04.2016 da aşılama yaptı doktor ilk denememiz..26 nisanda gebelik testi yapmamı istedi. asılamdan 5 gün sonra yani dün inanılmaz belim ve kasıklarım agrıdı ama belim yani kuyruksokumum daha cok agrıdı. göğüslerim inanılmaz şiş hele geçen günlerde hiç dokunamıyordum şimdi biraz daha iyi. acaba tutmadı mı ki adet mi olucam yagonal f kullandım şimdi de progesteron kullanıyorum. keşke tutsa ya herkesin tüm isteyenlerin
Amin cümlemizin inş.cumanız mübarek olsunTüm bekleyiş içinde olan,olacak olan herkesi Rabbim ellerini boş bırakmasın,dualarını kabul etsin -Hayırlı cumalar@levrek31broken_angel112 berre7149
Sende su gibi akıntı olmuşmuyduarkadaşlar ya aşılamayla hamile kalanı hiç duymadım y benimde malesef negatif
hayır hiç bişey olmadı hiç bir belirti hissetmedim.normal hastalık sürecini yaşadım şimdi inşallah ilk reglimde tüp bebeğe başlıyoruz.Sende su gibi akıntı olmuşmuydu
Can'ım bende olmuştu aşılamayı yaptırdığım ilk gün eve geldigimde olmuştu sonrasında da aşırı akıntım oldu 14 gün geçene kadar çok kasık Ağrım vardı bilmiyorum kullandığım kremden dolayıydı emin değildim ama hasta olduğumda ise de kullandığım vajinal krem yüzünden içimden sürekli et parçası şeklinde bilirler düştü igrençtiSende su gibi akıntı olmuşmuydu
Can'ım bende olmuştu aşılamayı yaptırdığım ilk gün eve geldigimde olmuştu sonrasında da aşırı akıntım oldu 14 gün geçene kadar çok kasık Ağrım vardı bilmiyorum kullandığım kremden dolayıydı emin değildim ama hasta olduğumda ise de kullandığım vajinal krem yüzünden içimden sürekli et parçası şeklinde bilirler düştü igrençti
Canim öncelikle tedavin hayırlı olsun.vajinal krem östrojenin salgılanmadına yardımcı oluyo ve bebek olusursa bebegin tutunmasını destekliyobu vajinal kremi herkes kullaniyomu asilama icin bide ne ise yariyo benim bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?