aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Merhaba nasılsınız bende aranıza yeni katılanlardanım 4 yıllık evliyim hiç korunmadıgımız halde çocuğumuz olmadı pko var dediler doktorum ama şuanda görünmüyor herhangi bir kist filan 6 kez kilomun kullandım olmadı 1 kez aşılama yaptırdım tutmadı bir ay ara verdim bugün yarın adet olacakmışım gibi geliyor bu ay aşılama yaptırmak istiyorum tekrar inş bu ay tutar

berre7149 hayırlı cumalar,
Nasıl belirtilerinde bir değişiklik var mı?son durumun nasıl

arkadaşlar ya aşılamayla hamile kalanı hiç duymadım y benimde malesef negatif

Sende su gibi akıntı olmuşmuydu
Can'ım bende olmuştu aşılamayı yaptırdığım ilk gün eve geldigimde olmuştu sonrasında da aşırı akıntım oldu 14 gün geçene kadar çok kasık Ağrım vardı bilmiyorum kullandığım kremden dolayıydı emin değildim ama hasta olduğumda ise de kullandığım vajinal krem yüzünden içimden sürekli et parçası şeklinde bilirler düştü igrençti

kac asilamadan sonra tupe gectiniz bize 3 dedi dktr bu ay ilk defa yaptircam gonal f ye basladim bugun. hayirlisi

broken_angel112 siz aşılama ile mi hamile kaldnz,tüp bebek mi?

Arkadaşlar ben 7 nisanda aşılama yaptırmış ve 23 nisanda adet olmuştum.Adetim bittikten sonra önce 1 haftadır sarı akıntı dün kahverendi leke-akıntı, bugün sarı akıntı var. adetin 13. günündeyim.Aşılamadan sonra böyle bir şey yaşayan var mı?Kahverengi leke neden oldu acaba çok merak ediyorum.

Devlet hastanedinde 3.aşilamayu yapmak zorundamiyız 2 aşilamadan sonra tüp bebege geçirmezler mi yanıtlarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…