benim iki yum vardi 18 catlattik pco vardi bendede olumlu sonuc aldik bizde acaba ikiz olcakmi cok merak ediyorumIns tadariz cnm.amin.bende 2.asilamami olucam cuma gunu nasipse.pko war bnde cnm.2tane yumurtam buyudu 2side 18cm.2.asilamam tuttu diyince sen inan kalbim kut kut carpti.ins Rabbim bizede nasib eder.peki nasildi surecin?nasil dinlendin asilama sonrasi hep yattinmi?en cok farkettigin belirtin neydi?
Ya ben hiç sormadım dr a kac cm diye bendede pko illeti var inş 2. Asılamam olumlu olurbenim iki yum vardi 18 catlattik pco vardi bendede olumlu sonuc aldik bizde acaba ikiz olcakmi cok merak ediyorum
benim iki yum vardi 18 catlattik pco vardi bendede olumlu sonuc aldik bizde acaba ikiz olcakmi cok merak ediyorum
Aşılama sonrası 1 hafta rapor aldım ve dinlendim evet sürekli yattım denemez ama en azından iş strsinden uzak kaldım. Badem ananas yiyerek geçirdim aşılama öncesinde ve sonrasında. Güzel beslenmeye dikkat ettim. Hamur işi yemedim :) ananasın faydasını gördüm sanıyorum tutunmasını kolaylaştırıyormus. Hergün yedimNe mutlu cnm sana.ins saglikla kavus ikizlerine.ilk asilaman miydi?birde asilama sonrasi nasil dinlendin canim hep yattinmi?
Benimde 122 çıkmıştı kan değerim sonra tekrar kan testi yapmama gerek duymadı doktor. Bende yapmadım. Tekrar kontrole gittiğimizde keselerini gördükcok guzel yaa ikiz olmasi peki kan degerlerini not aldiniz mi bhcg yi. benim 12 gun vec129 cikti bende ikizmi acaba diyorum bide bebislerinizn cinsiyetini merak ettim
Benimde 122 çıkmıştı kan değerim sonra tekrar kan testi yapmama gerek duymadı doktor. Bende yapmadım. Tekrar kontrole gittiğimizde keselerini gördükinşallah seninde ikizdir. Bir tanenin umuduyla yaşarken 2 tane gelmeleri çifte mucize oluyor cinsiyetleride bir kız bir erkek
En cok farkettiğim belirti akıntımdı koyu kremsi kıvamda ve beyaz renkli sildiğimde peçeteye gelen bir akıntı :) hep yatmadım ama yinede dinlendim sayılır rapor aldım işe gitmedim 1 hafta. Ev işi yapmadım. ve hamileymişim gibi sağlıklı beslendimIns tadariz cnm.amin.bende 2.asilamami olucam cuma gunu nasipse.pko war bnde cnm.2tane yumurtam buyudu 2side 18cm.2.asilamam tuttu diyince sen inan kalbim kut kut carpti.ins Rabbim bizede nasib eder.peki nasildi surecin?nasil dinlendin asilama sonrasi hep yattinmi?en cok farkettigin belirtin neydi?
hic bisey kullanmadim cnm 6 7 ay once folik vermisti am a bir sure sonra biraktim cunku gebelige bi katkisi olmuyodu sonra gonal f le hamile kaldim suan folik kullaniyormsende hamılesın dımı cnm?bska ne kullandın pekı cnım sen seker hapı folık asıt falan kullandınmı?
İnsallah ya bendede pko var sanki hiç cocugum olmayacak gibi hissediyorumkizlar bazi arkadaslar asilama tutmuyor direkt tupe gidin diyolardi bana da dediler fakat doktorunuz ne derse ona guvenip uygulayin ve asilamayi kesinlikle deneyin goruyoruzki asilamada nerdsyse yuzde elli basari oluyo heleki harekt probelmi faln esinizde varsa mutlaka deneyin benimki oyleydi bende pco esimdede hareket sorunu vardi (cok ciddi olmasada) asilamam tuttu herkese nasip olsun
Ya bende gogus hassasiyeti vardı suan hiçbişey yok
bugun tam 1 hafta oluyo canım sıkıldı agrı yoksa sanki hiç tutmamiş gibi hissediyorum
bende asilamanin oldugu gun evde dinlendim daha sonra rutin islerimi yaptim agir is yapmamaya dikkat ettim sadeceAşılama sonrası 1 hafta rapor aldım ve dinlendim evet sürekli yattım denemez ama en azından iş strsinden uzak kaldım. Badem ananas yiyerek geçirdim aşılama öncesinde ve sonrasında. Güzel beslenmeye dikkat ettim. Hamur işi yemedim :) ananasın faydasını gördüm sanıyorum tutunmasını kolaylaştırıyormus. Hergün yedim
bende sizin gibiydim 1 sene tedaviyle ugrastik asilama tuttu sukur ama gonal f cok etkili onu anladim bu surecteİnsallah ya bendede pko var sanki hiç cocugum olmayacak gibi hissediyorum
o catlatma ignesinin etkisi gecti ondan cnm sonucta hcg hormonu o benimde gecti 3 4 gun sonra yine hassaslasti adetim yaklasti cunkuYa bende gogus hassasiyeti vardı suan hiçbişey yok
bugun tam 1 hafta oluyo canım sıkıldı agrı yoksa sanki hiç tutmamiş gibi hissediyorum
Gonal f bana ugurlu gelmedi kullandgm ay asilama iptal olmustu puregondan devam ediyorum valla sıkıldım yabende sizin gibiydim 1 sene tedaviyle ugrastik asilama tuttu sukur ama gonal f cok etkili onu anladim bu surecte
Bakalım nolcak halimiz herseyin hayırlısı ama cok yoruldum bittim artık hamile gormeye tahammülüm yok ama her dısarı cıktıgımda ille gozumun onune gelirler ;(o catlatma ignesinin etkisi gecti ondan cnm sonucta hcg hormonu o benimde gecti 3 4 gun sonra yine hassaslasti adetim yaklasti cunku
dua et az kalmis 10 gun belli olur artik bol bol sadaka verdim bu surecte hep bebek diledimBakalım nolcak halimiz herseyin hayırlısı ama cok yoruldum bittim artık hamile gormeye tahammülüm yok ama her dısarı cıktıgımda ille gozumun onune gelirler ;(
Ya nblm arkadaslar bırcok belirtiden bahsediyor bende ister istemez kendimde arıyorum herkesin bunyesı bır degil ama nebilim ya oyle iştebenim de hiiic agrim olmadi sadece uykum geliyodu o vardi yok batma yok kasik agrisi hic bisey olmadi ilk gun kasik agrim oldu bayagi sadece ilk gun ikinci gun yavas yavas gecti artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?