aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Simdi lavaboya gttıgımde beyaz seffaf bı akıntı gelmişti 1 haftadır kupkuruydum herseyden ümitleniyorum artık napalim umut fakırin ekmegi

Peki nasil dinlendin cnm?1 gunun nasil geciodu?mesela asilama oldugun gun hep yattinmi ?sabah lavaboya falan gtmissindir heralde dimi

Bende yiyim bari canim ananas.gunde 1 dilimmi yedin ?peki dinlendigin gunler nasil gecti cnim?sabah kalkip lavaboya gttin sora neler yaptin mesela yemek falan yaptinmi

Meraba kızlar bende aşılama mı 11 haziranda oldum ama bende hiç bir şekilde belirti yok yaa umudum yok bn ovitrelle çatlatma iğnesi vurdum ama ondada hiçbişey hissetmedim yaa tutmadı mı acaba bide bn progestan fitil kullanıyorum

Bende oldum cnm asilama.bugun 13.gunum.benimde hic belirtim yok
Senin asilama nedenin neydi

Bende oldum cnm asilama.bugun 13.gunum.benimde hic belirtim yok
Senin asilama nedenin neydi
Canım benim sebepsiz inferlite 3yıldr olmuyordu esimin sperm hızı yavastı biraz yptrdjk senin, 13.günün gecmiş bile hadi hyrlısı olsun cuma günü test günün dimi

Ooo cnm pkoyla hamile kalan cok insan var emin ol kalırsın hamile ver daha yeni bir bucuk yıl bnm üç yıl bitti kşke bnmde 1 yıl olsaydı yıl gecti kce cok üzülüyorum cnm yas kac

26 cnm yasim.benim tek sorunum yumurtlama.adet olamiyorum ilacsiz.killanma yada bska bi belirtisi yok.glukofen kullaniorum suan iste gnluk 2000mg.birde inofolic combi iciom sabah aksam.hayit suyu alip icmeyi dusunuom bakalim

26 cnm yasim.benim tek sorunum yumurtlama.adet olamiyorum ilacsiz.killanma yada bska bi belirtisi yok.glukofen kullaniorum suan iste gnluk 2000mg.birde inofolic combi iciom sabah aksam.hayit suyu alip icmeyi dusunuom bakalim
Hm olur merak etme inşallah ki bnce olmustur aşılamadan sonra erken adet olunuyor diye biliyorum ama sen adet olamadığın için ümidin yok sanırım inş bı sefer bebek gelmiştir cnm yaa bu mübarek gecede inşallah üzülme diycem ama üzülmemek elde değil

Hayirlisi be cnm.Rabbimden gelen herseye bin sukur sonsuz sukur.

Hayirlisi be cnm.Rabbimden gelen herseye bin sukur sonsuz sukur.
lolita555 canım ben dün gece senle konuştuktan sonra uyudum sabah karsı uyandım idrar sıkılmasına hiç bir şey yoktu idrarrdan geldikten sonra karnıma iki defa bıcak kesiği gibi sancı girdi sonra karnım belim adet olacakmış gibi ağırdı ağrısı diz kapağıma kadar vurdu halads karnım hafif agryor tutmadımı acaba yaa

Ins tutmustur cnm.kacinci gun senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…