- 23 Kasım 2015
- 620
- 474
- 103
- 33
Yatıyom kalkıyom hep aklımda esim bi yandan ben bi yandan hep vesile olsun dıye bişeyler yaparız bekliyom biçaredua et az kalmis 10 gun belli olur artik bol bol sadaka verdim bu surecte hep bebek diledim
En cok farkettiğim belirti akıntımdı koyu kremsi kıvamda ve beyaz renkli sildiğimde peçeteye gelen bir akıntı :) hep yatmadım ama yinede dinlendim sayılır rapor aldım işe gitmedim 1 hafta. Ev işi yapmadım. ve hamileymişim gibi sağlıklı beslendim
Aşılama sonrası 1 hafta rapor aldım ve dinlendim evet sürekli yattım denemez ama en azından iş strsinden uzak kaldım. Badem ananas yiyerek geçirdim aşılama öncesinde ve sonrasında. Güzel beslenmeye dikkat ettim. Hamur işi yemedim :) ananasın faydasını gördüm sanıyorum tutunmasını kolaylaştırıyormus. Hergün yedim
Meraba kızlar bende aşılama mı 11 haziranda oldum ama bende hiç bir şekilde belirti yok yaa umudum yok bn ovitrelle çatlatma iğnesi vurdum ama ondada hiçbişey hissetmedim yaa tutmadı mı acaba bide bn progestan fitil kullanıyorum
Canım benim sebepsiz inferlite 3yıldr olmuyordu esimin sperm hızı yavastı biraz yptrdjk senin, 13.günün gecmiş bile hadi hyrlısı olsun cuma günü test günün dimiBende oldum cnm asilama.bugun 13.gunum.benimde hic belirtim yok
Senin asilama nedenin neydi
Canım benim sebepsiz inferlite 3yıldr olmuyordu esimin sperm hızı yavastı biraz yptrdjk senin, 13.günün gecmiş bile hadi hyrlısı olsun cuma günü test günün dimi
İnşallah vardır Rabbim nasip etsin inşallah kac yıldır istiyorsun ilk aşılama mı sorun neydiAynen cnm cuma gunu.ama umudum yok hic;(
İnşallah vardır Rabbim nasip etsin inşallah kac yıldır istiyorsun ilk aşılama mı sorun neydi
Ooo cnm pkoyla hamile kalan cok insan var emin ol kalırsın hamile ver daha yeni bir bucuk yıl bnm üç yıl bitti kşke bnmde 1 yıl olsaydı yıl gecti kce cok üzülüyorum cnm yas kacAmin cumlemize cnm.1bucuk yil oldu cnm.2.asilama bu cnm.pko war bndd
Ooo cnm pkoyla hamile kalan cok insan var emin ol kalırsın hamile ver daha yeni bir bucuk yıl bnm üç yıl bitti kşke bnmde 1 yıl olsaydı yıl gecti kce cok üzülüyorum cnm yas kac
Hm olur merak etme inşallah ki bnce olmustur aşılamadan sonra erken adet olunuyor diye biliyorum ama sen adet olamadığın için ümidin yok sanırım inş bı sefer bebek gelmiştir cnm yaa bu mübarek gecede inşallah üzülme diycem ama üzülmemek elde değil26 cnm yasim.benim tek sorunum yumurtlama.adet olamiyorum ilacsiz.killanma yada bska bi belirtisi yok.glukofen kullaniorum suan iste gnluk 2000mg.birde inofolic combi iciom sabah aksam.hayit suyu alip icmeyi dusunuom bakalim
Hm olur merak etme inşallah ki bnce olmustur aşılamadan sonra erken adet olunuyor diye biliyorum ama sen adet olamadığın için ümidin yok sanırım inş bı sefer bebek gelmiştir cnm yaa bu mübarek gecede inşallah üzülme diycem ama üzülmemek elde değil
lolita555 canım ben dün gece senle konuştuktan sonra uyudum sabah karsı uyandım idrar sıkılmasına hiç bir şey yoktu idrarrdan geldikten sonra karnıma iki defa bıcak kesiği gibi sancı girdi sonra karnım belim adet olacakmış gibi ağırdı ağrısı diz kapağıma kadar vurdu halads karnım hafif agryor tutmadımı acaba yaaHayirlisi be cnm.Rabbimden gelen herseye bin sukur sonsuz sukur.
lolita555 canım ben dün gece senle konuştuktan sonra uyudum sabah karsı uyandım idrar sıkılmasına hiç bir şey yoktu idrarrdan geldikten sonra karnıma iki defa bıcak kesiği gibi sancı girdi sonra karnım belim adet olacakmış gibi ağırdı ağrısı diz kapağıma kadar vurdu halads karnım hafif agryor tutmadımı acaba yaa
6günüm canım bilmiyorum simdide adet olacakmış gibi karnım ağrıyorIns tutmustur cnm.kacinci gun senin
6günüm canım bilmiyorum simdide adet olacakmış gibi karnım ağrıyor
Hayirlisi olsun ins cnm.asilama sebebin neydi[/]3"yılsr olmuyordu doktor yapalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?