Canım dediğim gibi 3yıldr hiç hamile kalmadm esimin degeri biraz düşük doktorum aşılama yapalım dedi işte yaptık 6günüm karnım agryor erken degil mi adet olmak için yaaSebebi neydi cnim.neden asilama oldun
Canım dediğim gibi 3yıldr hiç hamile kalmadm esimin degeri biraz düşük doktorum aşılama yapalım dedi işte yaptık 6günüm karnım agryor erken degil mi adet olmak için yaa
Bilmiyorum cnn sanmıyorum yaa aşılama yaptım hiç belirtim yoktu sadece bugün öyle olduHemen adet olcam sanma cnm.hamilelik belirtileride ayni adet belirtileriyle
Bilmiyorum cnn sanmıyorum yaa aşılama yaptım hiç belirtim yoktu sadece bugün öyle oldu
İnş cnm senin kcncı gündüIns tutar cnm dua et
İnş cnm senin kcncı gündü
Canım belirtiye takılma olsaydı adetin gelirdi bnce bugün idrar testi yap silik cıksa bile hamilesin yarında kan verirsin hadi bismillah inşşşlahhhBenim bugun 14.gunum cnm.ne belirtim war ne bisey.sanirim olmadi;(
Canım belirtiye takılma olsaydı adetin gelirdi bnce bugün idrar testi yap silik cıksa bile hamilesin yarında kan verirsin hadi bismillah inşşşlahhh
Ama işte pko olabilirsin ilaç kullandığın içn adet olabilr snn ki inşallah olmazsın haberini bekliyorum yarnBende pko war cnm.adetlerim zaten duzensiZ
Ama işte pko olabilirsin ilaç kullandığın içn adet olabilr snn ki inşallah olmazsın haberini bekliyorum yarn
İnş yanıltmıştr yaaaaKaktim yaptim test smdi gene tek cizgi(
İnş yanıltmıştr yaaaa
Ama yarın kan testi yap nolur nolmaz[/QUOTE]OTE="lolita555, post: 46955349, member: 666567"]Nasip cnm artik
Yarencim allah gönlüne göre versin inşallahMerhaba arkadaşlar uzun zamandir takip adiyorum en sonunda üye olmaya karar verdim bende uç yillik evliyim ilk yilimda 2aylik bebegime düşük yaptim hic korunmadik ona rağmen bir türlü olmadi esimdede bendede hic bir sorun yok bütün tahlilleri yaptirdik en sonunda asilamaya karar verdik ve çarşamba günü asilamam oldu artik sabirsizlikla 30 hazirani bekliyoruz inş Rabbim bu sefer nasip eder insan baya yipraniyo her ay hayal kirikligi olunca allah bebeği olmayan herkese tez zamanda nasip etsin ins
Sagolasin cnm Rabbim herkese bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin inş iki gündür adet olucakmisim gibi kasiklarimda ve belinde ara ara agrilar var korkuyorum inş hüsranla sonuçlanmaz yinede Rabbim neyi nasip ederse o olsun tabiki taktir onunYarencim allah gönlüne göre versin inşallah
erLeşme ağrılarıdır canim fazla kafanı takma rahat ol rabbim vakti ve zamanini bilir ancak sen fazla kendini üzüp strese sokmaSagolasin cnm Rabbim herkese bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin inş iki gündür adet olucakmisim gibi kasiklarimda ve belinde ara ara agrilar var korkuyorum inş hüsranla sonuçlanmaz yinede Rabbim neyi nasip ederse o olsun tabiki taktir onun
Desteğin ve güzel dileklerin için çok tesekkur ederim canancim inş Rabbim hayirlisini verir hepimiz için bu sitenin en güzel tarafida bu iste kimse birbirini tanimasada bütün dualar kalpler bir moral oluyor insana tekrar sağol cnmİnşallah y
erLeşme ağrılarıdır canim fazla kafanı takma rahat ol rabbim vakti ve zamanini bilir ancak sen fazla kendini üzüp strese sokma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?