aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Canım dediğim gibi 3yıldr hiç hamile kalmadm esimin degeri biraz düşük doktorum aşılama yapalım dedi işte yaptık 6günüm karnım agryor erken degil mi adet olmak için yaa

Hemen adet olcam sanma cnm.hamilelik belirtileride ayni adet belirtileriyle

OTE="lolita555, post: 46955349, member: 666567"]Nasip cnm artik[/QUOTE]
Ama yarın kan testi yap nolur nolmaz

Canım Haziran 2016 aşılama yaptıran gelin beraber bekleyelim topigne gel istesen burda kimse yok orda cok kişi mucize hamle kalmış

Merhaba arkadaşlar uzun zamandir takip adiyorum en sonunda üye olmaya karar verdim bende uç yillik evliyim ilk yilimda 2aylik bebegime düşük yaptim hic korunmadik ona rağmen bir türlü olmadi esimdede bendede hic bir sorun yok bütün tahlilleri yaptirdik en sonunda asilamaya karar verdik ve çarşamba günü asilamam oldu artik sabirsizlikla 30 hazirani bekliyoruz inş Rabbim bu sefer nasip eder insan baya yipraniyo her ay hayal kirikligi olunca allah bebeği olmayan herkese tez zamanda nasip etsin ins

Yarencim allah gönlüne göre versin inşallah

Yarencim allah gönlüne göre versin inşallah
Sagolasin cnm Rabbim herkese bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin inş iki gündür adet olucakmisim gibi kasiklarimda ve belinde ara ara agrilar var korkuyorum inş hüsranla sonuçlanmaz yinede Rabbim neyi nasip ederse o olsun tabiki taktir onun

İnşallah y
erLeşme ağrılarıdır canim fazla kafanı takma rahat ol rabbim vakti ve zamanini bilir ancak sen fazla kendini üzüp strese sokma

İnşallah y

erLeşme ağrılarıdır canim fazla kafanı takma rahat ol rabbim vakti ve zamanini bilir ancak sen fazla kendini üzüp strese sokma
Desteğin ve güzel dileklerin için çok tesekkur ederim canancim inş Rabbim hayirlisini verir hepimiz için bu sitenin en güzel tarafida bu iste kimse birbirini tanimasada bütün dualar kalpler bir moral oluyor insana tekrar sağol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…