aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Rica ederim ne demek allah yar ve yardımcımız olsun birbirimizi tanimasakta aynı allaha ibadet etmekte ve aynı resule bağlı olmaktayız rabbim bu sebeple yüzümüzü güldürür inşallah

Rica ederim ne demek allah yar ve yardımcımız olsun birbirimizi tanimasakta aynı allaha ibadet etmekte ve aynı resule bağlı olmaktayız rabbim bu sebeple yüzümüzü güldürür inşallah
Aminn cnm inş güzel haberlerimizi de buradan paylasmayi nasip eder rabbim

Arkdaslar yakin zamanda asilama olan yok heralde aranizda bende bugun yaptirdim Allh nsp ederse beklcem iste belirtilerim olrsa gun gun yazmayi dusunyorm
canim insallah ilk denemende tutar sansli olur o uzuntuleri yasamazsin. ben 3 defa denedim tutmadi sonra kendiligimden hamile kaldim. sakin uzme kendini olmazsa. olumlu dusun guzel olsun. cok uzerine dusup kendinide dinleme oluruna birak. hadi guzel haberler 15 gun sonra insallah

İns canm tsk edrm ii dileklerin icin allh ksmenin kucagini bos brakmasn bugun ikinci gunum sadce gguslerm agrmya bsladi kismet artk tutanlarla tutmayanlarinda belirtisi ayni oluyor hralde bilmiyorum ki

İns canm tsk edrm ii dileklerin icin allh ksmenin kucagini bos brakmasn bugun ikinci gunum sadce gguslerm agrmya bsladi kismet artk tutanlarla tutmayanlarinda belirtisi ayni oluyor hralde bilmiyorum ki
evet canim tutan tutmayan hic anlasilmiyor. ben de hamile oldugum ay anlamadim tam olarak. cunku ayni adet olacakmisim gibi belirtim vardi. goguslerim her adetteki gibi hassasti. daha dogrusu asilamadan sonra gosuslerim adet doneminde hassaslasmaya basladi. sanirim aldigimiz hormonlar bizi oyle yapior. sen sakin ol hergun bir yasin oku. sakin 10 12inci gunlerde idrar testi yapma ilac kullandigin icin seni yaniltabilir. doktorun dedigi gune kadar bekle.Allah seninde kucagini doldursun biran once insallah

Meraba kızlaar. Bende yeni aşılama yaptırdım bugün 7. Günüm gonol iğne ile büyüttüler sadece günde biraz kasıklarımda çok aralıklı olarak batma oluyor yattığımda aniden dönerken bıçak saplantısı gibi oluyor. Sanki kabızlık yani çok afedersiniz gelip gelip gidiyor.eğilip kalkarken batma oluyor Ayın 30 unda belli olacak inşallah tutmuştur çok merak ediyorum.

Canm benm cok tsk edrm msjlarn icin gercekten iyi geliyosunuz msjlarnizla pki bn bse sorcam asilamada tutmamis sennki ama yinede sorim asilamanin ertesi gunu ggus agrim bsladi hmen ve ben ctlatma ignesnden bska bi ilac almadm suan evt bklemek zor grcekten ama dualarda bzim umidimz

İns tutmusturcanim ama tutsada tutmasada o kasik agrisi olyomus ins seninki hamileliktendr

canim ikinci asilamada gogus agrilarim ilk gunden baslamisti. kimseyle kiyaslama surecini canim herkesin farkli oluyor inanki burda bi arkadasla ayni tarihlerde denedik ben yattim dinlendim bol bol da belirtim vardi ama sonuc negatif oldu. diger arkadas dugun dernek gezdi hic umursamadi hamile kaldi. sende uzerine cok gitme kafaya takmak dusunmek gercekten etkili. ne zaman dusunmeyi biraktim ilacla bile yumurtasi olmayan ben kendi kendime hamile kaldim

Ins bizde kaliriz cnm hayirli olsun.benimde oyle ilacla bile zor buyuyor pkoyum bnde ;(
2kere asilama oldum nasib olmadi.senin adetlerin ilaclami geliyor

Ins bizde kaliriz cnm hayirli olsun.benimde oyle ilacla bile zor buyuyor pkoyum bnde ;(
2kere asilama oldum nasib olmadi.senin adetlerin ilaclami geliyor
sagol canim. benim adetlerm ilacla geliyorrdu canim. cok zor ymurta olusuyordu bende asilama denerken. ama sukur kendiligimden hamile kaldim biraz morelini toparla kendine zaman ayir kafani sadece buna yordukca da bebeiginin gelmesini engelliyorsun.vucud hissediyor bizim gerginligimizi.

Umut oldun cnm bana.peki kendi kendine adet olamazken nasil hamile kaldin?seker ilaci veya folikasit falan yada bska bisiler kullandin mi?

Bugün aşılamanın 10. Günü valla bekleyemedim meraktan test yaptım 2. Çizgi hafif silik şekilde kızardı. Cumartesi kan testine gidicem inşallah aynı sonucu alırım kızlar dua edin inşallah. Rabbim hiç birimizin umudunu boşa çıkarmısın.. lolita555 inşallah tez zamanda umuduna kavuşursun canım

Umut oldun cnm bana.peki kendi kendine adet olamazken nasil hamile kaldin?seker ilaci veya folikasit falan yada bska bisiler kullandin mi?
Canim ben sogan kuru yaptim birde arisutu kullandim. Cunku doktorum bana bagisiklik sistemin zayif ondan yumurtlayamiyosun demisti guclendirici bi ilac vermisti. Ilac tedaviyle birlikte bitti bende arastirdim arisutu bagisiklik sistemini guclendiriyor ve insulin direncini duzeltiyormus e polikistik overde de insulin direncini de duzenlemek gerekiyor. Boylelikle yumurtladim ilk ay kimyasal gebelik oldu ikinci ay hamile kaldim cok sukur

İnsallh hamilesndr icimzden biri daha anneligi tadacak canm sen kac yldr bklyosn ilk asilaman miydi ve 10.gune kadar hssettklern belirtlerni pylasirmsin

Kızlar bırsey sorcam yerlesme kanamsı ılla gelırmı kanaması gelmeyen gebeler var mıdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…