İlla gelecek diye bise yok canim herkesde farkli oluyo asilamami yaptin beklyo musunKızlar bırsey sorcam yerlesme kanamsı ılla gelırmı kanaması gelmeyen gebeler var mıdur
İlla gelecek diye bise yok canim herkesde farkli oluyo asilamami yaptin beklyo musun
Ya ah bu aklimzdan cikarablsek hersey dha gzel olacak da tamm diorm aklma gtrmcem ertesi gun gne acaba diorm kendmi dnliyorm ve bliyormki hepimiz boyleyz Allh herkesn gnlune gore versn insYok canım ıkı negatıf asılamadan snra yaptrmadım ıkı bucuk yıldır olmuyo sebebsız... Oncekı ay kur denedım bu ay da yeter bırsey yapmıcam dedım ve adetım uc gun gecıktı hatta 4 gun artık negatf gre gre testte yapmıyrum ama ınsan yınede bı umutlanıyr goguslerım herzamankınden daha cok acıyor ve regl oncesı sıskınlıkten daha fazla sıstı pek umutlanmak ıstemıyrum ama yınede kafamda dusunup duruyrum kuruyrum
Ya ah bu aklimzdan cikarablsek hersey dha gzel olacak da tamm diorm aklma gtrmcem ertesi gun gne acaba diorm kendmi dnliyorm ve bliyormki hepimiz boyleyz Allh herkesn gnlune gore versn ins
Canim ben sogan kuru yaptim birde arisutu kullandim. Cunku doktorum bana bagisiklik sistemin zayif ondan yumurtlayamiyosun demisti guclendirici bi ilac vermisti. Ilac tedaviyle birlikte bitti bende arastirdim arisutu bagisiklik sistemini guclendiriyor ve insulin direncini duzeltiyormus e polikistik overde de insulin direncini de duzenlemek gerekiyor. Boylelikle yumurtladim ilk ay kimyasal gebelik oldu ikinci ay hamile kaldim cok sukur
Bugün aşılamanın 10. Günü valla bekleyemedim meraktan test yaptım 2. Çizgi hafif silik şekilde kızardı. Cumartesi kan testine gidicem inşallah aynı sonucu alırım kızlar dua edin inşallah. Rabbim hiç birimizin umudunu boşa çıkarmısın.. lolita555 inşallah tez zamanda umuduna kavuşursun canım
Inşallah test doğrudur. CanIm ben 1 yıllık evliyim daha ve ilk aşılamam. Eşimde sorun benim Sperm bozukluğu o yüzden aşılama önerdi doktoru onun. Valla hissettiklerim çok garip şeylerdi. Ilk 2 3 gün siyah lekeler geliyordu. Aşılama yaparken speküler diye bişey taktılar yani adını öyle hatırlıyorum yanlış değilsem ondan gelmiş o lekelr.çok afedersiniz makatta çok kasılma oluyordu belim ağrıyor kasıklarım batıyordu. Bi kaç gün sonra gögüslerim çok ağrımaya başladı ve göğüs uçları hassasiyet vardı yani sanki içinde küçük böcek kımıldıyor gibi huylantı veriyordu. 1 gün sağ kasık diğer gün sol kasık batıyor sırayla :) 3 gündür De batmalar aşırı bıçak gibi saplantılara döndü dünden beri de çok halsizim sanki vücut boşlukta adım atacak dermanım yok. Ha bide sık tuvalete çıkmakda cabası aniden sıkışıveriyorumİnsallh hamilesndr icimzden biri daha anneligi tadacak canm sen kac yldr bklyosn ilk asilaman miydi ve 10.gune kadar hssettklern belirtlerni pylasirmsin
Inşallah canım saolasınn. :)Ims cnm.Allah razi olsun.seninde kanda ins yavrun ben burdayim annemm der sana
ben ciftik sahibi bir arkadastsn aldim. 4 ay kadar kullandim esime de kullandirdim spermlerede faydasi varmis diye :) ben yurtdisindayim yoka sana da ayni ciftlikten alir gonderirdim canim netten arastir ama muhakkak bulursun iyi bir markaAri sutunu nerden aldin peki?birde nekadar sure kullandin?
ben ciftik sahibi bir arkadastsn aldim. 4 ay kadar kullandim esime de kullandirdim spermlerede faydasi varmis diye :) ben yurtdisindayim yoka sana da ayni ciftlikten alir gonderirdim canim netten arastir ama muhakkak bulursun iyi bir marka
bende duydum o markayi denemel=kte fayda var zarar yok canim Allah yardimcin olsun insallahAynen ari sutu cok faydaliymis cnm.bi ara alcak oldum kaldi.inofolic combi kullanyom birde glukofen.egricayir diye bi marka var ama iyi diolar
Cnm naptn yzmamssn hmlelk vrmiymisAmın canım hayırlısıyla ınsallah tam cıkardım dıyrum tekrar gelıyr aklıma mumkun olmuyor unutmak malesef
Cnm naptn yzmamssn hmlelk vrmiymis
İns canm cdahaki sfere rabbm zmanini blyo zatenDun kan testı yaptrdım 0.38 cıktı canım
Canm naptin yzmamissin kan testindede cktimiBugün aşılamanın 10. Günü valla bekleyemedim meraktan test yaptım 2. Çizgi hafif silik şekilde kızardı. Cumartesi kan testine gidicem inşallah aynı sonucu alırım kızlar dua edin inşallah. Rabbim hiç birimizin umudunu boşa çıkarmısın.. lolita555 inşallah tez zamanda umuduna kavuşursun canım
Canm 25inde mi uptrdin asilamayi herlade ayni gun yptrmisiz snle sen naslsn anrmal bulgulr varmi sende:)merhaba kızlar benimde bugün aşılamanın 9. günü , ilk aşılamam :) heyecanla bekliyorum bakalım. daha önce klomenle tedavimde çatlatma iğnesinden dolayı göğüslerimde dolgunluk ve acıma olmuştu. iğnenin etkisi geçince de göğüslerim bildiğiniz fosalmışlardı . bu ay da bakalım gene ağrıma durumu devam ediyor. bugün birde göğüs ucunda kaşıntı başladı tatlı tatlı kaşınıyor birde. perşembe günü idrar testi yapmayı düşünüyorum. bakalım ne çıkacak. biraz ümitli gibiyim ama hayırlısı .
Ha bide canm atesle tkp edyomusun snki bnm vucudm ck scak gbi esmde ole dio elmi beline flan attgmda ck scak dio dusun tsortun ustunden ble.bnle ayni gun yaoani buldum ya brakmam artk canm seni :) bakalm gunlerimiz seninle nasil gdecekmerhaba kızlar benimde bugün aşılamanın 9. günü , ilk aşılamam :) heyecanla bekliyorum bakalım. daha önce klomenle tedavimde çatlatma iğnesinden dolayı göğüslerimde dolgunluk ve acıma olmuştu. iğnenin etkisi geçince de göğüslerim bildiğiniz fosalmışlardı . bu ay da bakalım gene ağrıma durumu devam ediyor. bugün birde göğüs ucunda kaşıntı başladı tatlı tatlı kaşınıyor birde. perşembe günü idrar testi yapmayı düşünüyorum. bakalım ne çıkacak. biraz ümitli gibiyim ama hayırlısı .
İns canm cdahaki sfere rabbm zmanini blyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?