Ha bide canm atesle tkp edyomusun snki bnm vucudm ck scak gbi esmde ole dio elmi beline flan attgmda ck scak dio dusun tsortun ustunden ble.bnle ayni gun yaoani buldum ya brakmam artk canm seni :) bakalm gunlerimiz seninle nasil gdecek
Blmyorm cnmda bnde asilamanin ertesi gnu basladi ggus agrsi hala dvam edyo 6.gnu bryaz ygun akntim oldu oda gcti bska belrti yk henz ama bugun idrr yptm ckmadi erkenmiydi snce ckmamasi nrmalmi canm ha bide canm atesn 36.5 lerde seyretmeside gayet guzel aslndaBen persembe gunu idrardan test yapmayi dusunuyirum catlatma ignesinin etkisi gecmis olur belki belli olur ne dersin :)
Blmyorm cnmda bnde asilamanin ertesi gnu basladi ggus agrsi hala dvam edyo 6.gnu bryaz ygun akntim oldu oda gcti bska belrti yk henz ama bugun idrr yptm ckmadi erkenmiydi snce ckmamasi nrmalmi canm ha bide canm atesn 36.5 lerde seyretmeside gayet guzel aslnda
Bnm ates 36.5 lerde devam edyo ggus agrimda ayni dvam ama blmuorm bncede erken yptm testi gbime gelyo insallh ilimznkide tutmustur burdan yazariz canm ozman ayni gun test ypalm senle yarin derken bugun mu yapcaksn bnce bkleyelm canm vnku ck uzulyorz ngatfi grncecnm çıkmamış olabilir aslında erken. bazı testlerde adet gecikmesinden sonra anca farkediyor. birde çatlatma iğnesinin etkisinden dolayı yanlış çıkma ihtimali var işte. senin aşılama esnasında yumurtan çatlamışmıydı. eğer öyleyse muhtemelen pazar günü adet günümüz. ben yarın bir denicem eğer negatif olursa pazar günü duruma göre pazartesi kan testi yaptırırım. benimde sanki tutmadı gibi ama hayırlısı tabi. bugün göğüslerimdeki acı baya farkedilecek seviyede azaldı. sertliği yumuşadı. yani ilacın etkisi geçti heralde. ateşimide ölçemedim bugün.
Bnm ates 36.5 lerde devam edyo ggus agrimda ayni dvam ama blmuorm bncede erken yptm testi gbime gelyo insallh ilimznkide tutmustur burdan yazariz canm ozman ayni gun test ypalm senle yarin derken bugun mu yapcaksn bnce bkleyelm canm vnku ck uzulyorz ngatfi grnce
Canim ben dun yaptim negtfti ya yarin pek yapasim yok ya dgru solemek grekrse hem cikarmi ki sence cumami yapsak 12 gun mu olyo cuma buaradada atesne dvam et cnm bende blim:) yalnz bn hergun ayni saatte olcmuyorm kfam nzman eserse:)tamam canım yarın yani perşembe günü :) sabah test yapalım istersen çıkmazsa da artık kısmet bekleriz. İnşallah tutmuştur bizim bebişler :)
Canim ben dun yaptim negtfti ya yarin pek yapasim yok ya dgru solemek grekrse hem cikarmi ki sence cumami yapsak 12 gun mu olyo cuma buaradada atesne dvam et cnm bende blim:) yalnz bn hergun ayni saatte olcmuyorm kfam nzman eserse:)
Bkle tbi canm dedgm gbi zaten once kana sonra idrara hcg gec karisiyo ins vardr canim bnde beklyorm smdlkBende yaptim az once zaten negatif cikti zaten cok umidim kalmamisti ya hayirlisi ben pazartesiyi beklicem artik canim. Evet 11. Gun belki cok belli olmaz bugun
Canm sanki bugun benmkidr atesm dustu gbi ama aksam bidha olcerim blmyorm ya 10 u adet gnum esm test ypma bkle dior varsa vardr yksa yktur die bska bi belrtide yk bnde az bse ggus agrsi vr ama karamsar olmayalm bkleyelm bkalm senn bat in kacti normalde adetim sancili gecer ama smdlk bi agri yok
İns sende olmazsin adet canim:) smdlik beklyorm canm adete kaldi 4 gun umarim olmam bugunde artik 13. Gunumuz hfta snu nbetci eczane blursam ypmayi dusunyorm bulamazsamda pzartesi blmyorm artk cnm yaA Asuszooad canim ayin yedisi olarak gorunuyor benim bat. doktor test icin ayin 12 sine kadar bekle demisti bana ama zaten o arada adet olurum yani. Bekle bencede acele etme sonra uzuluyor insan. Adet 4 gun fln gecince idrarda tam belli oluyormusya bekle bakalim adet olmazsan insds pozitifi gorursun :)
Canim ben adet oldum bugun artik ins sende olumlu sonuclar vardir:)İns sende olmazsin adet canim:) smdlik beklyorm canm adete kaldi 4 gun umarim olmam bugunde artik 13. Gunumuz hfta snu nbetci eczane blursam ypmayi dusunyorm bulamazsamda pzartesi blmyorm artk cnm ya
Canim ya benm de ates dusmustu snra bugun sbah kahvrengi olarak basladi artikCanim ben adet oldum bugun artik ins sende olumlu sonuclar vardir:)
Bilmyorm ama 4 gun erken olmam dusundurdu ilk etapta kahve geldi pceteyede uc bes saat snra kirmzi geldi ama ole ygun degl bakalm gorecez egr iice sokerse oldum demek ama ins ygunlasmaz ve sancmda yk ck skur
Bilmyorm ama 4 gun erken olmam dusundurdu ilk etapta kahve geldi pceteyede uc bes saat snra kirmzi geldi ama ole ygun degl bakalm gorecez egr iice sokerse oldum demek ama ins ygunlasmaz ve sancmda yk ck skur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?