aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Canım değer düşmüş hamilelik yokmuş ikizlerim dogali bir sene olcak onların mezarına hamile olmak gitmek çok istiyordum yine nasip olmadi
Geçmiş olsun canım hikayeni yeni okudum bilmiyordum allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebisle rin olur

selamünaleyküm kızlarrrr........ ben de uzun zamandır takip ediyorum bu forumu.... ben de p.tesi günü ilk aşılamamı oldum. 4. günüm bugün ama hiçç bir belirti yokkk... umutsuzluğa da kapılmak istemiyorm allahtan ümit kesilmez ama ne bileyim bi kasıklarım falan ağrısa en azından rahatlıcam:)) dua edelim kızlar birbirimize bizi bizden başka kimse anlayamazzz....

İnş canim takma kafana ins tutmuştur evet ins birbirimize ettiğimiz dualar sayesinde bizde hamis oluruz

Buda bugünkü testim 5ayri markadan toplam 7 test yaptım son 3 günde  hepsi silik çıktı ama 2. Çizgi hepsinde var sizce testlerin yanılma payı var mı? Çok korkuyorum yine negatif sonuç alacağım diye bugün 15.30 da Dr randevum var ne olur dua edin hayırlı haberler alayim

Eklentiler

• 2016-08-25_04.46.45.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 120
İnş vardır canim kan testinde kesin sonuç alirsin bari senin tutsun mutlu haberlerini bekliyiruz

Bu kaçıncı aşilama canim ins ya ins tutmuştur haber ver bizede
İlk asilamam 2yildir istiyoruz bebek ama bi sorunumuz olmadığından doktorum inatla normal yolu bekledi ama olmadi tabi inşallah asilamam olmuştur. Sonucu alır almaz yazacağım söz

Kızlar asılamamın 9.günü bugun.ama adet agrım var ve sabah akıntıyla beraber cook az kan geldi sanki cok üZgünüm tutmadı büyük ihtimal (

kızlar gecen haftalarda gec döllenmeyle ilgili bi post acmıstım.. suan 28 gunluk adet gecikmem.. doıktora 15 gun gecikmeyle gitmiştim ne kese göründü nede kanda çıktı. tarlusal verdi biteli 4 gün oldu ama karnım da cok asırı batma var bıcak saplanıyo sanki. gidip hemen test aldım ve sonc bu

Ama Olsaydı da kanda çıkardı söktürücü de icmissin ilaç biteli kaç gün oldu iki gün içinde olmassa gidersin doktora

Canım deyer var işte gayet de yüksek kiminin 20 ile hamileliği kesin hayırlı olsun ins kucağına alirsin ilk asilamanmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…