Geçmiş olsun canım hikayeni yeni okudum bilmiyordum allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebisle rin olurCanım değer düşmüş hamilelik yokmuş ikizlerim dogali bir sene olcak onların mezarına hamile olmak gitmek çok istiyordum yine nasip olmadi
İnş canim insGeçmiş olsun canım hikayeni yeni okudum bilmiyordum allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebisle rin olur
birbirimize dua edelim ins en yakın zamanda hepimizin bebekleri olurİnş canim ins
İnş canim takma kafana ins tutmuştur evet ins birbirimize ettiğimiz dualar sayesinde bizde hamis oluruzselamünaleyküm kızlarrrr........ ben de uzun zamandır takip ediyorum bu forumu.... ben de p.tesi günü ilk aşılamamı oldum. 4. günüm bugün ama hiçç bir belirti yokkk... umutsuzluğa da kapılmak istemiyorm allahtan ümit kesilmez ama ne bileyim bi kasıklarım falan ağrısa en azından rahatlıcam:)) dua edelim kızlar birbirimize bizi bizden başka kimse anlayamazzz....
İnş vardır canim kan testinde kesin sonuç alirsin bari senin tutsun mutlu haberlerini bekliyiruzBuda bugünkü testim 5ayri markadan toplam 7 test yaptım son 3 günde  hepsi silik çıktı ama 2. Çizgi hepsinde var sizce testlerin yanılma payı var mı? Çok korkuyorum yine negatif sonuç alacağım diyebugün 15.30 da Dr randevum var ne olur dua edin hayırlı haberler alayim
İnşallah tutmuştur buna çok ihtiyacım var artık çok yoruldum negatiflerden allah isteyen herkese nasip eder inşallahİnş vardır canim kan testinde kesin sonuç alirsin bari senin tutsun mutlu haberlerini bekliyiruz
İlk asilamam 2yildir istiyoruz bebek ama bi sorunumuz olmadığından doktorum inatla normal yolu bekledi ama olmadi tabi inşallah asilamam olmuştur. Sonucu alır almaz yazacağım sözBu kaçıncı aşilama canim ins ya ins tutmuştur haber ver bizede
Hadi hayırlısı canim benimİlk asilamam 2yildir istiyoruz bebek ama bi sorunumuz olmadığından doktorum inatla normal yolu bekledi ama olmadi tabi inşallah asilamam olmuştur. Sonucu alır almaz yazacağım söz
evet fotograftan daha net suan telefondan cekip bilgisayara attıgım icin daha silik burda.. umutlanmalımıyım bilemedimAma çok belli var gibi net yani
inş. canm yaa.....İnş canim takma kafana ins tutmuştur evet ins birbirimize ettiğimiz dualar sayesinde bizde hamis oluruz
Sonuç 45Hadi hayırlısı canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?