aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Kızlar bugun asılamam da 8. Günüm ama adet belirtilerim basladı kasıklarm agrıyor tutmadı galiba canım cok sıkkın
cok yanlis ve cok cok acele bir kara bu olumsuz dusunceler zaten bebislerimizi geciktiriyor. biraz rahat ve sakin ol olumlu dusun hayirlisi olsun de canim

canim kimi bebisler inatci ve supriz yapmayi seven bebisler oluyor. seninde oyle olmus bence. yine bir kan testi ver gorunen o ki hamissin insallah bebisin senledir :)

cok yanlis ve cok cok acele bir kara bu olumsuz dusunceler zaten bebislerimizi geciktiriyor. biraz rahat ve sakin ol olumlu dusun hayirlisi olsun de canim
Haklısın canm ilk asılamam biraz umutsuzum zaten ve bugun 10. Gün bir damla kadar pembe akıntım oldu. Dedim işte adetim geliyor yavas yavas. Sabah kalktıgımda adetım gelecek gibi agrım vardı şimdi yok. Beklemek cok zor

hadi az kalmis artik senin sonuc almana ama Allahtan umit kesilmez belki yerlesme kanamasidir. ben yasamadim ama kimisinde oluyor sonuucta.

İnsallah canm. Doktor 31 agustosta kan ver dedi ama önce mi yaptırsam
yani erken yaptirmakta insani supheye dusuruyor canim deger dusuk cikarsa bu sefer dis gebelik mi kimyasal gebelik mi diye korkacaksin 3 4 gun sonra tekrar test yaptirman gerekecek. beklemek en iyisi bence ama yine sen bilirsin. catlatma ignesi vuruldugun icin zaten 2 3 gun daha idrar testide yapma yanlis pozitif gorme ihtimalin var

Sonuç 45 yine net bişey yok yani teste göre pozitif ama 3 gün sonra tekrar bakılacak dua edin ne olur tutunsun bebegim
Cnm aşılama sonrası neler his ettin paylaşırmisin. Benim kafam karışdı hamilemiyim yokmu diye. Lutfen. Cnm allah bebeğinle kavuştursun inşllh

Cnm aşılama sonrası neler his ettin paylaşırmisin. Benim kafam karışdı hamilemiyim yokmu diye. Lutfen. Cnm allah bebeğinle kavuştursun inşllh
Canim benim agrilarim cok oldu afedersin tuvalete girdigimde cok baski hissettim cok zorlandim bu baski yuzunden hergun kasik agrim oldu ve atesim hic dusmedi. Baska net bi belirtim olmadi canim ya haa birde bel agrisi 5-6gundur. Bugunlerde de göğüs ağrısı basladi. Insallah seninki de tutmuştur. Benim belirtilerim bunlar ama saglikli bir gebelik mi bilmiyorum yarin tekrar degerime bakilacak dua et lutfen yukselsin

Bugün kaçıncı gunun cnm

Bugün kaçıncı gunun cnm
Canim benim19. Gunum bugun adet gunum ama cok şükür olmadim 15. Gun test yaptim negatif cikti 16. Gun hayalet cizgi cikti hatta esim göremedi ve sen gormek istediginden goruyorsun dedi sonra cizgiler iyice belirginlesti 18. Gunumde degerim 45 cikti. Yarin tekrar bakilacak yükseliyor mu diye

Benimde 2.aşılamam 3ay önce ilkini yaptırmişdim ama hiç bişey his etmemişdim çunku hiç bişeyi hatırlayamıyorum. Ama çarşanba yaptırdım 2.aşılamamı 1.2gun kaslarımda ağrı vardı dünden buyana bel ağriğından duramiyorum

İnşallah tutmuştur canim allah isteyen herkese nasip eder inşallah

Göğüs hassasiyeti yeni mı başladı dedin cnm. Kusura bakma cnm çok soru sordiysam
Yok canim seve seve cevaplarim seni cok iyi anlıyorum merak etme evet canim bel ve göğüs agrim 5-6 gundur var ama goguslerimde şişlik uzun zamandır var catlatma ignesinden dolayi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…