Daha cok erken belirtiler icin bence tutmuşturinşallah merak etmeBenim gündüz 4.günüm olacak. Hala göğüs hassasiyeti yok tutmadımı acaba çok korkuyorum
İnşallah cnm keşke tutsa. Biliyormusun eşim rahat dinlen diye 1haftalığına işten izn bile almiş. Onu kırmaktan korkuyorumDaha cok erken belirtiler icin bence tutmuşturinşallah merak etme
Hersey olacagina varir uzme kendini de esini de bak ne guzel anlayisli bir esin var demekki. Ben anliyorum seni bu son 19gun benim icin de gecmek bilmedi kolay degil rahat olmak ama yinede akisina birakmak gerekiyorİnşallah cnm keşke tutsa. Biliyormusun eşim rahat dinlen diye 1haftalığına işten izn bile almiş. Onu kırmaktan korkuyorum
İnşallah tutar allahın izniyle. Sende canını sıkmaBugun hicbir belirtim yok cok korkuyorum birazdan kanda bakilacak tekrar ne olur dua edin de yukselmis olsun
Cnm sonucunu paylaşırmisin aldıysanBugun hicbir belirtim yok cok korkuyorum birazdan kanda bakilacak tekrar ne olur dua edin de yukselmis olsun
Ikiz bebeklerim.olacakmis ama olamadi dusuk baslamis cok kötüyümCnm sonucunu paylaşırmisin aldıysan
Cnm bol bol dua et doya doya yat dinlenIkiz bebeklerim.olacakmis ama olamadi dusuk baslamis cok kötüyüm
Canim gitti bebeklerim kurtulusu yok dediCnm bol bol dua et doya doya yat dinlen
Arkadaşım öyle üzüldümki inşallah alahim kucağını boş bırakmazCanim gitti bebeklerim kurtulusu yok dedi
Amin cümlemizin inşallahArkadaşım öyle üzüldümki inşallah alahim kucağını boş bırakmaz
Canım yazmasamda takip ediyordum,lütfen düşük olmayacakmış gibi devam et,ama yatarak ve düşünmeyerek,bugünkü sonucunda %60 yükselme varsa bebeğin tutunabilir.değerin kaç?Canim gitti bebeklerim kurtulusu yok dedi
Ne gebesi canım ikinci asilamayi bile yaptrdm beklyorm 11.gnum bugunSonucun ne oldu gebe misin ?
Canm ikinci aşılama mı yaptım 16. Günde idrar testinde silik çizgi çıktı fto ekledm bakablrsin kan testi sbh vercegm yarn inş devamı gelr Rabbim herkes nasp etsn insSonucun ne oldu gebe misin ?
Onun sebebni soledimi doktor ole bise hiç olmadı 4 yıllık evlyim ama ilk kez duydum canm neyden ileri geliyor acaba kiArkadaşlar ben adetten çıktıktan sonra sarı akintim oluyor çamaşıra iz birakan doktora gidiyom fitil veriyor geçiyor adetten sonra tekrar başlıyor kaşıntı yanma falan yok sizinde oluyormu tedavime engel olmasın diye soruyorum
Arkadaşım ben bilmiyorumki önceden hiç olmazdı sarı akinti doktora gidiyom. Normal diyo fitil veriyor geçiyor adeeten sobra tekrar oluyor sabahlar aç karna limonlu su icecem o temizliyormusya icimizi banada iyi gelirOnun sebebni soledimi doktor ole bise hiç olmadı 4 yıllık evlyim ama ilk kez duydum canm neyden ileri geliyor acaba ki
Soğan kuru denedinmi çok iyi geliyormuş içini temizliuormus akıntı yoluyla ne var ne yok gozl görülecek kadar hattaArkadaşım ben bilmiyorumki önceden hiç olmazdı sarı akinti doktora gidiyom. Normal diyo fitil veriyor geçiyor adeeten sobra tekrar oluyor sabahlar aç karna limonlu su icecem o temizliyormusya icimizi banada iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?