aşılama sonrası gebelik belirtileri...

İnşallah cnm keşke tutsa. Biliyormusun eşim rahat dinlen diye 1haftalığına işten izn bile almiş. Onu kırmaktan korkuyorum
Hersey olacagina varir uzme kendini de esini de bak ne guzel anlayisli bir esin var demekki. Ben anliyorum seni bu son 19gun benim icin de gecmek bilmedi kolay degil rahat olmak ama yinede akisina birakmak gerekiyor

Bugun hicbir belirtim yok cok korkuyorum birazdan kanda bakilacak tekrar ne olur dua edin de yukselmis olsun

Arkadaşlar ben adetten çıktıktan sonra sarı akintim oluyor çamaşıra iz birakan doktora gidiyom fitil veriyor geçiyor adetten sonra tekrar başlıyor kaşıntı yanma falan yok sizinde oluyormu tedavime engel olmasın diye soruyorum

Onun sebebni soledimi doktor ole bise hiç olmadı 4 yıllık evlyim ama ilk kez duydum canm neyden ileri geliyor acaba ki

Onun sebebni soledimi doktor ole bise hiç olmadı 4 yıllık evlyim ama ilk kez duydum canm neyden ileri geliyor acaba ki
Arkadaşım ben bilmiyorumki önceden hiç olmazdı sarı akinti doktora gidiyom. Normal diyo fitil veriyor geçiyor adeeten sobra tekrar oluyor sabahlar aç karna limonlu su icecem o temizliyormusya icimizi banada iyi gelir

Arkadaşım ben bilmiyorumki önceden hiç olmazdı sarı akinti doktora gidiyom. Normal diyo fitil veriyor geçiyor adeeten sobra tekrar oluyor sabahlar aç karna limonlu su icecem o temizliyormusya icimizi banada iyi gelir
Soğan kuru denedinmi çok iyi geliyormuş içini temizliuormus akıntı yoluyla ne var ne yok gozl görülecek kadar hatta

Geçen ay denedim canim ama bu tedavilerde progestan falan alıyoruz ya onlarda akinti yapıyormuş sonuçta okadar hormon ilaci alıyor birde limon suyunu deneyim sabahtan beri limon suyunun faydalarını okuyom sende varmi hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…