aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Ne bileyim gecen gün şiddetli ağrı oldu bende az önce test yaptip gaipten görüntü gormediysem ikinci çizgi cok silik cikti yaaa ne bileyim kafayi yiyecem sende gaz var mi bende birden karnim şişiyor gaz sancisi felan sonra geçiyor...

bendede gaz çok oluyo canm sen yine cesaret etmişsin teste ben cesaret edemedim bi türlü resmini atsaydın keske testinin inş vardır benimki pazartesi kan tahlili yaptırıcam doktor öyle dedi senin ne zamn

Benimde pazartesi günü de valla bilmiyorum dört senedir bekliyorum bu ikinci ilkinde esimin sperm dusuktu ama bu sefer düzgündu spermler offfff inşallah nasip olur herkese cok sıkıldım eger olmazsa işime vereceğim kendimi

olur inş herşeyin hayırlısı p.tesi haber verelim burdan inş Rabbim pozitif sonuç almamızı nasip eder

Ben gitmedim doktora ... zaten agrim falan var.. galiba olacam adet o yüzden hic ugrasmadim .. benim çocuğum olmaz ben inanmıyorum artik.. o kadar kisiyi okudum ikinci asilamadan hamile kalmış ama ben her seferinde husran yaşıyorum .. artik bıraktım inşaallah rabbim sana nasip eder ..

Öyle düşünme inş olur bende bu son gidişim doktora eğer hamile değilsem tedavi falan olmicam artık her defasında ne bende nede eşimde sorun yok herşey iyi diyolar madem öyle demek zamanını bekliyo artık tedavi stresini kaldıramıyorum

Merhaba Asilama da doktorunuzdan spermlere yikama yaptirmamasini onerin , avrupda pek cok klinik spermleri yikama yaptirmadan dogal hali ile enjekte ediyor , sans % si artiyor , biz de yaptirmadik tuttu ,, ama tabiki dogacak bebek de herseyden once Allah in kulu , ancak O Ol derse oluyor ,olma derse ,,, kim ne yapabilir

Kizlar ben buraya üye olmadan önce çok şey biliyorum sanıyordum ama oyle değilmis yarın test yapacağım bakalım ne olacak cok ümitsizim

Yaptim canim bugun testi ama yarin alicam cevabi inşallah pozitiftir .. ne kadar umutsuz olsamda yinede hayal etmeden duramıyor insan dua edin bana ne olur

Yaptim canim bugun testi ama yarin alicam cevabi inşallah pozitiftir .. ne kadar umutsuz olsamda yinede hayal etmeden duramıyor insan dua edin bana ne olur
İnş canım hayallerin gerçek olur bende yarın tekrar yapıcam tahlil benimde hiç umudum yok dur bakalım inş sende vardır

Aynenn valla artik hic uğraşmayacam yoruldum... yiprandim gerek yok artik..

Merhaba arkadaslar oncelikle hamile olanlara tebrikler diliyorum
Ben 3 senelik evliyim ilk asilamami 27 10 14 yaptirdim 10.11.14 test gunum ben yurtdisindayim ben sadece klomen kullandim ve asilama ignesi yapmadim yurtalarim cok buyumustu ve uctaneydi simdi 9 gunum ilk gunde dune kadar kasiklarimda adet olacakmisim gibi sancilarim vardi gogus uclarim beli belirsiz hassaslasti istahimda acik dayanamayip dun idrar testi yaptim tabiki negatifti allahim insallah bana da mutluluktan aglamayi nasip etsin hamile olma ihtimalim nasil acaba burdaki doktorum yumurta buyuklugu felan soylemedi sadece bayag buyukler dedi esimin sper sayisida 70milyondu.

Canım inş vardır ama aşılama iğnesi derken çatlatma iğnesimi vurdurdun yani çünkü aşılama iğneyle yapılmıyo benim eşimin 170 milyondu ama malesef tutmadı ama herkesinki böyle olacak diye bişey yok umarım güzel haberlerini alırız

Evet canim catlama ignesi bugun 10 gunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…