aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Herkese Günaydınlar...Hepinize umut olsun :) size aşılama serüvenimi aktarıyorum:
Eylül 2013'ten beri bebek istiyoruz..2 yıllık evliyim..1 yılı tamamladıktan sonra bebek sahibi olmak istedik..6 ay öyle denedik..Olmadı..O sırada regl düzensizlikleri yaşadım,olmama sebebini ona bağlayarak doktora gittim. İlk gittiğim doktor daha erken bir 6 ay daha deneyin dedi gönderdi.Sonra ben başka bir doktora gittim.Bütün testlerimizi yaptı,rahim filmi ,hsg,hormon testleri... eşime spermiogarm..Benim yumurtlamam olmuyor,eşimde sperme sayısı 19 milyon( yarısı hareketli).Doktor iki sıkıntı yan yana gelince gecikir aşılama yapalım dedi.İlk ay yaptırdım hüsran..İkinci ay yine klomen+çatltma+aşılama ama yine hüsran...Tabi her ay tedavi yapamıyoruz..Bir soraki ay yumurta kiste dönebiliyor.Doğum knotrol hapı ile onu yok ediyoruz temizleyip yine başlıyoruz tedaviye...Doktor 2 klomenden sonra gonal+f iğne yapacağız 2 kere daha olmazsa sizi tüp bebeğe yönlendireceğiz dedi..Bu iğneler işe yarar üzülme dedi..Neyse her gün iğneleri bir heves vuruldum ben..Nerdeyse 10 gün sürdü..Ama yine 1 yumurtam oluştu..Yine de çok heveslenmitim..İğneyi vurulmaya başladıktan 5 gün sonra 13 mm lik bi yumurtam vardı. Bir 5 gün sonra tekrar gel bakalım dedi.Gittim bu sefer yumurta yoktu..Doktor ya çatladı süresini kaçırdık ya da yumurta büyümeyi durdurdu dedi..Çok üzüldüm o gün.İğneler yeni bir nefes olur demiştim.Kendimi o kdr hazırladığım 3.aşılamam da iptal oldu...Ben artık çok yorulmuştum..Bütün bunları ekim 2014(geçtiğimiz ay) yaşadım..Artık tedavi filan gitmem her şey nasip dedim geçen ay...Çok üzüldüm ama napalım dedim.Sonra bu ay regl olmadım yani 1 gün geciktim bir umut dedim...Kan verdim..Pozitif çıktı...Benim yumurtam kaybolmuştu yaa aslında o döllenmeye geçmiş,doktorlar her şeyi bilecek diye bir kaide yok :) doktor tam 5 haftalık hamilesin dedi...şu an 6. haftadayım..her şey yolunda gözüküyor..Allahım size de nasip etsin.Ben de sizin şu an yaşadığınız her süreci yaşadım.Neler hissetiğinizi biliyorum.Ama inanın Allah herşeyin zamanını biliyor..Ben o kdr aşılama yaptırdım oömadı hiç ummadığım ay kendiliğinden oldu..siz de çok yormayın ben bıraktığımda nasip oldu :)

Merhaba pardon yanlışlıkla sizin yazinizi gönderdim bende size bişey sormak istiyorum bende 17 aylık evliyim ve ilk günden bu yana bebek istiyoruz eşimin spermleri şahane ama benim bi yumurtam var kistler yüzünden alındı 3 kez amelyt oldum suan çikolata kist var rahim film im temiz ve bende yumurta oluşuyor çalıyor da 5 6 kez klomen ve çatlatma yaptık olmadı bu ay aşılama yaptırdım doktor yumurta da şahane catlamasida dedi ve ben cumartesi yaptırdım aşılama yi ilk üç gün feci ağrım oldu bugün ara ara batma oldu adet sanci si gibi sanci çektim ve pişik oluştu doktorum krem verdi dün sabah migdem bulandı kustum ve bugün yine iki kez kustum acaba hamile olabilirmym bu kadar erken belli eder mi cvblarsanz çok mutlu olurum inşallah hepimiz hamileyizdr

Arkadaşım öncelikle umarım hamilesindir... Senin gibi ben de her ay acaba belirtilerim doğru mu ya da belirtiler bunlar mı diye sürekli kendimi meşgul ediyordum... Ama son ay gonal f kullandığımda yumurtanın büyümediğini doktor söyleyince bırakmıtştım belirti araştırmayı... Ama inan hamile olduğumu öğrenene kdr ne bir bulantım, ne de bir kasık ağrısı hiçbişi olmadı.. Şu an 8 haftalık hamileyim regl olmamaktan başka hiç bir belirtim yok..Mİde bulantısı,kasık ağrısı,aş erme ne bilim hiçbişi yok

Arkadaslar ben yeni katildim araniza rabbim ins hepimizin bebis dualarimizi kabul eder.ben 2yillik evliyim ilk gunfen beti bebek istiyoruz ama korunmamamiza ragmen olmadi gitmedigim doktor denemexigim yontem kalmadi esimde sorun yok ben pkoluym.cuma gunu yani 28 kasimda asilama yaptirdim doktor iyi gecti dedi 4gun gecti meraktan bugun idrar tezti yaptim negatif cikti.kasiklarimda adet gorecekmisim gibi agri var. Bunlar belirti olabilrmi acaba bide bana negibi tavsiyeleriniz var 10 aralikta belli olcak ins budefa olur umuduyla bakiyorum benim gibi olan arkadadlar yazsin lutfen

Ben de cumartesi 29 unda yaptirdim biraz acele etmedin mi test icin canim bekle

Anladim bence 10 gun sonra gercek bir cift cizgi goreceksin insallah☺ ben de cok istiyorum bu arada sok kasigimda inanilmaz bir sanci igne batma hissi kramp gibi seyler oluyor var mi sende bir sey

Ins canim hicbirimizin emekleri bosa cikmaz ins.mujdeli haberler bizom olurr dilerim rabbimin izniyle.bende 4gundur adet sansisi gibi agri vardi bugun pek olmadi agrilardan ara ara oldu.bbide bugun ilk defa corba bosaltirken ogurdum ama bu ogurmek kafaya cok taktigim icin olabilir psikolojik yani olabilir.ama cok korkuyorum yaaaaa husrana ugrayacagm diye.

Ben de cok gerginim bir annem 6 sene tup bebek cliniginde calisti.o kadar cok hikaye duydum ki simdi ben de o hikayelerden biri oldum h2er iste vardir bir hayir dur bakalim, ben 33 yasindayim artik gec kaldigimi hissettigim icin acele ediyorum 1 senedir evliyim aslinda ama beklemek istemiyorum artik... ozelde 700 tl ya yaptirdim Aşilamayi bakcez artik

Benimde hayatta en cok korktugum seydi ama vardir bi hayir diyorum ama cok istiyorum napiyim ben 26 yasindayim 2.5 yildir evliyim bende ozelde 450 tlye yaptirdim

Cevremde istem dışı hamile kalanlar oldukca daha da stres yaptim galiba, hic bir sikintim yokken hamile kalamadim ... bu arada benim tek yumurtam vardi 5 gun gonalf enjeksiyonundan sonra hemen büyümüş 7. Gun aşılama yapildi ama esim stress yaptigi icin hareketli spermi 6 milyon oldu ama kismet bakalimmmm sen zaten en verimli donemlerindesin masallah insallah olcek bebisler bence

Ins canim benim iki taneydi galiba doktorun dediklerinden yzdirdigi santimlerden anladim sanirim esimin mukkemelmis onuda doktorun dedigindn anladim doktorun dedigine gore benimde bi sorunum yok ama kafaya fazla tamiyoruz ama elde degil ins sonuclarimz pozitiftir rabbim gonlumuze gore verdin ins

Evde dinlenebilmen super bence bu arada crinone jel kullaniyorum ben sana da verdi mi doktor progesteron ? Galiba onun etkisi gogus hassasiyetim de var benim

Yok canim bana hic bisey vermedi doktor glifor ve coraspin kullaniyodum gliforu kes dedi coraspini kullan dedi jel falan vermedi ama goguslerim ilk gunlerde cok agridi simdilerde o kadar cok agrimiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…