Var canm bugün öğrendim çok şükr ikincisi tuttluGeçen ay denedim canim ama bu tedavilerde progestan falan alıyoruz ya onlarda akinti yapıyormuş sonuçta okadar hormon ilaci alıyor birde limon suyunu deneyim sabahtan beri limon suyunun faydalarını okuyom sende varmi hamilelik
Sende varmı canmGeçen ay denedim canim ama bu tedavilerde progestan falan alıyoruz ya onlarda akinti yapıyormuş sonuçta okadar hormon ilaci alıyor birde limon suyunu deneyim sabahtan beri limon suyunun faydalarını okuyom sende varmi hamilelik
TSK edrm inş bzde sizi hayrlariz bile en kısa zamandaHayırlı olsun canim hakkında sağ salim kucaği na alirsin ins
İnş canim.insTSK edrm inş bzde sizi hayrlariz bile en kısa zamanda
Bende gonal f kulandim ama igneler sirasinda oyle bi sikayetim olmadi, benim asilamadan sonra surekli kasiklarim agridi..suan 12.gunumdeyim buyuk bir umutla bekliyorum. Allah yardimcimiz olsun[/QUOTE
Amin cnm mutlu haberler alırsın inşallah benimde dünü sayarsak bugün 2.günüm sağ ve sol kasigim ara ara agriyo her zaman değil bu göğüs ağrısı olayını kafama taktım ya acaba adet mi olucam tutmiycak mi ilk aşılama diye korkuyorum hayal kırıklığına uğramaktan doktora gidip gelmekten artık çok sikildim 1.5 senedir ugrasiyoruz rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah hepimiz burda hamileyimm diye haykiririz
İnşallah canim nerde varsa Rabbim büyük biliorum bizimde bebişlerimiz vaktini beklio gelmek icinAmin cnm inşallah hepimizin yüzü güler.
Dur hemen moralini bozma illa belirti olucak diye bisey yok ki bizde kullandığımız ilaçların sıkıntısını yaşıyoruz cnm ağrı sancı henüz erken karamsar olmak için daha 3.gün benimde 4.günü belirti arama bugünlerde rahat bırak kendini düşünme stres yapmaBnm gibi olan varmı aranızda
Canım 15 yumurta kaç mm boyları önemli olan o çünküBnm derdim bugün 3. Günüm 15 yumurta oluşmuştu. Ama hiçbir belirti yok. Moralman çöktüm resmen
Benim tutup tutmadıgni bilmiorum pazartesi öğrencem allah izin verirse asilama mi oldun benim 3 4 5 gün gaz sancim oldu ama herkezde aynı olmaz ınsalah bebegin seniledir canimBnm derdim bugün 3. Günüm 15 yumurta oluşmuştu. Ama hiçbir belirti yok. Moralman çöktüm resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?