aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Geçen ay denedim canim ama bu tedavilerde progestan falan alıyoruz ya onlarda akinti yapıyormuş sonuçta okadar hormon ilaci alıyor birde limon suyunu deneyim sabahtan beri limon suyunun faydalarını okuyom sende varmi hamilelik
Var canm bugün öğrendim çok şükr ikincisi tuttlu

Benim.geçen sene sadece iğneler le gebeligim oldu ikizdi 5.5 aylik erken doğum oldu dogumdan sonra iki kere iğne tedavisi bir aşilama negatifyani geçen sene kolayca hamile kalmistim bu sene olmadı bayramdan sonra tüp bebeye geçecez ins

Kizlar merhaba siteye uye olali baya oldu ama sanirim ilk kez yaziyorum bende ilk kez asilama yaptirdim 7.gunumdeyim..gonal f kullandim..asilamadan sonra doktorum progestan verdi alttan kullaniyorum. istahim artti ve doymuyorum resmen, goguslerim sisti ustten damarlarim cikti.. sag yumurtalik tarafinda surekli ben burdayim diyen bi agri gibi bisey var daha once tecrube etmedigim..bu arada benim sadce sagda 1 yumurtam olusmustu..acaba hamilemiyim diye dusunmeden edemiyorum..ve asilamam yapildigi vakit cuma vaktiydi cok dua ettim..Belki oyle dusunmek istiyorum ama o andan beri nedense hamile oldugumu hissediyorum umarim gercekten oyledir.. Allah kimseye aratmasin..

Mrb arkadaşlar bende bugün ilk aşılama mı oldum Allah hayirlisini nasip etsin cümlemize gonal f 900 kullandım 4 gün 75 mm 3 gün 112.5 mm yükselti doktor ilacı sağda 1 solda 2 yumurtam vardı 17.5mm cumartesi saat 22:00 da catlatma iğnesi vurdum aşılama yaptirmadan 1 hafta önce gögüslerim ağrımaya acimaya başladı gonal f kullanırken bu tip şikayeti olan oldu mu

Bende gonal f kulandim ama igneler sirasinda oyle bi sikayetim olmadi, benim asilamadan sonra surekli kasiklarim agridi..suan 12.gunumdeyim buyuk bir umutla bekliyorum. Allah yardimcimiz olsun

Son düzenleme:
Kızlar benimde dokuzuncu günüm asilama olalı sadece bel ağrım var ilk belirti gogus mus hep okudum damarların belli olurmus ama sanki benim öğle değil bilemiorum bide hafif hafif kasık ağrım var ama çok şiddetli değil göğüsum şişti ama ağrı yok rabbim hayırlısıyla hepimiz gusel haberi duyarız inşallah emeklerimız boşa çıkmaz

Kızlar ne yapıyorsunuz bakiim bi ses verin bugün 3.gün offf zaman geçmiyor 12 gün daha nasıl bekliycem bilemiyorum öglene kadar yatan ben heyecandan meraktan sabahın köründe kalkiyorum beklemek zor iş yahuu:)

Bnm gibi olan varmı aranızda
Dur hemen moralini bozma illa belirti olucak diye bisey yok ki bizde kullandığımız ilaçların sıkıntısını yaşıyoruz cnm ağrı sancı henüz erken karamsar olmak için daha 3.gün benimde 4.günü belirti arama bugünlerde rahat bırak kendini düşünme stres yapma

B
Bnm derdim bugün 3. Günüm 15 yumurta oluşmuştu. Ama hiçbir belirti yok. Moralman çöktüm resmen
Benim tutup tutmadıgni bilmiorum pazartesi öğrencem allah izin verirse asilama mi oldun benim 3 4 5 gün gaz sancim oldu ama herkezde aynı olmaz ınsalah bebegin seniledir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…