aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Cok az kaldi ben diyorum ki 12. Gun test mi yapsam kan testi yani ??? Cikar mi sence ? Carsamba gunu yaptirayim diyorum

14 gun sonra yani persembe gunu dedi ama eşim durmuyor cok merak icinde ona kalsa bugun gider yaptiririz. Goguslerim cok aciyor, belki kullandigim jeldendir diyorum senin agrin falan var mi ?bende baska bi belirti yok , leke falan oluyormus baskalarinda okudugum kadariyla ben de uykusuzluk ve goguslerim disinda hic bir farklilik yok

Ilk başlarda cok sizliyodu göguslerim simdi sadece agri var dokununca tabi daha cok leke falanda yok akintim var biraz sadece benim esim umudu kesti galiba sormuyo hic yada emin tutguna ama ben cook merak ediyorummm

Benim ki fazla umutlu korkutuyor beni tutmazsa cok uzulecek diye bi de o yuzden kaygilaniyorum ama insallah gelir minikler bizi fazla bekletmezler aaa bu arada benkm normalde cuma gunu test ypmm gerekiyor persembe degil biraz sabirsiziz

Canim nasilsin var mi bir degisim lutfennn guzel haberler ver bana cunku benim guzel haberim yok san olmamis bizim b-hcg 0.74

Uzuldum yaaaa ben cok umutluydum senden neyse canim pes etmek yok Bekleyemedim gerek de yokmus beklemeye yeniden baslayacak misin tedaviye ? Bence ara verme hemen basla maddi sıkıntı yoksa tatlim ...

Bende cok uzuldum ama En cokta esim ve annem icin uzuldum test yaptirmaya giderken nekadarda hevesliydi.sonucu alinca bisey diyemedi ben tabi sular seller .canim 2ay ara vermemiz gerekiyomus doktor oyle dedi ondan sonra tekrar deneyebilirmisik sana ne dedi peki doktor

Daha gitmedim doktora ama doktorumu degistirecegim, Timur Gurgan a gitmeye karar verdim. Yarin kan testlerini tekrarlayip p.tesiye gidicem randevu aldim

Ankaradayim canim, ilk doktorum HRS kadin sagligi hastanesindeydi, simdi yine ozel ama konusunda super uzman Timur Gurgan a gidecegim, annem onun cliniginde 6 sene calismisti.
Regl oldum 3. Gunum bu ay yapilmaz artik aşılama bakalim Timur bey ne diyecek daha once gitmistik almadi bizi bisey yok gidin cocuk yapin dedi

Selam bende bu ay ikinci aşılamayı yaptırdım 5.gün hafif bel ağrısı dısında bi şikayetim yok ama bana jel kullanma dediler tehlikeli olabilir falandedi doktorum kullanmadım ama int bakıyom hemen hemen herkes kullanmış acaba kullansamıysım diye düşünüyom şimdi

Doktor ne verdiyse onu kullan tatlim...sıkıntı degil vermediyse de... icini ferah tut ve cok yorma kendini...ben hic dinlenemedim aşılama sonrasi E ECEM8736

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…