Canım benim de 8. Günüm beklemedeyim. Inşallah Allah bebislerimizi kucağımıza almayı nasip eder. Keske bi kaç gün daha bekleseydin. erken test doğru sonuç vermiyor ve boşuna moral bozuyor. Sakın umudunu kaybetme arkadaşım. Başka yerde okudum 12. gün negatif çıkmış 15. Gün pozitif. Inşallah senin de öyle olurCanlar ilk aşilamam ve bugun 12. Gunum idrar testim negatif cikti.adet sancisi gibi sol tarafimda sancim var.erken mi yaptim acaba??dusunmekten sayfalari asindirmaktan kafayi yicem.agrilar beni korkutuyor.yine hüsrana ugramaktan korkuyorum.lutfen yorum yapin
İdrar testi her zaman sağlıklı sonuç vermiyor kan testi yaptırmayı bekle ve tam zamanında yaptır. Hatta kanaman olsa dahi yaptır ne olduğunu bilemeyiz çünküCanlar ilk aşilamam ve bugun 12. Gunum idrar testim negatif cikti.adet sancisi gibi sol tarafimda sancim var.erken mi yaptim acaba??dusunmekten sayfalari asindirmaktan kafayi yicem.agrilar beni korkutuyor.yine hüsrana ugramaktan korkuyorum.lutfen yorum yapin
Canim 4. Gün benim arada sancim oluyordu ve akintim vardi ama benim sonucum daha net degil.yarin insallah belli olacak.Merhaba bende aşılama yaptırdım 4. Günüm bugün bugunlerde herhangi bir belirti yaşayan varmi
Ben cuma günü test yapmaya karar verdim canim biraz daha beklicem tabii regl olmazsam o güne kadar. Hayirlisi insallah bebislerimiz bizimledir.Ins güzel sonuçlar alırsın canim
Net bir şey söylemek için ideal süre 15 gün 9 gün yanıltıcı olabilir. Bence biraz daha bekleKızlar ben yeni uyeyim bisi sormak istiyorum benim asilamamin 9.gunu test yapsam bebisin olup olamadigi belli olurmu
Bugun idrar testi yaptim negatif cikti 10.gunumdu saglikli bi sonucmu buNet bir şey söylemek için ideal süre 15 gün 9 gün yanıltıcı olabilir. Bence biraz daha bekle
Yaptırdığın hastaneyi arayıp bir sor bence benden sonucu bildirmemi istemişlerdi. Değeri kaçBugun idrar testi yaptim negatif cikti 10.gunumdu saglikli bi sonucmu bu
Merhaba tekrardan bahsettiğim aşılamam tuttu ancak 9. haftada bebeğin kalbi durdu. (turner sendromlu çıktı) bir ay içerisinde 2. aşılamamı deneyeceğim.Merhaba ,
Bu ay 15 Ağustosda ilk aşılamamı yaptırdım. 15 Aydır hamile kalamıyorum. Eşimde de bende de hiç bir sıkıntı bulunamadı. 30 Ağustosda beta bakacağım. dayanamayıp aşılamamın 9. günü beta baktım tabiki o çıktı hiç bir hamilelik belirtisi yaşamıyorum bugün aşılamadan sonraki 11. günüm. Bu aşılama tutmaz ise bir aşılama daha deneyeceğim daha sonra tüp bebek işlemine geçeceğiz. Aşılama tedavisinde gonal f kullandım ve tek yumurta ile işleme girdim. inş güzel haberler paylaşırım benim gibi sürekli forumlarda olumlu şeyler okumak isteyenlere bende bir paragraf yazmış olurum.
en erken bnde 12. gün çıkmışştı. 10. gün baktırdım 11. gün baktırdım sıfırdı. 12 gün 50 çıktı.Kızlar ben yeni uyeyim bisi sormak istiyorum benim asilamamin 9.gunu test yapsam bebisin olup olamadigi belli olurmu
aşılaman tuttu muYarin asilamamin tutup tutmadigi belli olucak dualarinizi eksik etmeyin Allahim herkeze hyirli evlatlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?