aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Benim ki tutmadı ne yazık ki. Hayırlısı buymuş diyorum her şerde bir hayır vardır. Üzülmek yok! Allah büyüktür

Canım benim de 8. Günüm beklemedeyim. Inşallah Allah bebislerimizi kucağımıza almayı nasip eder. Keske bi kaç gün daha bekleseydin. erken test doğru sonuç vermiyor ve boşuna moral bozuyor. Sakın umudunu kaybetme arkadaşım. Başka yerde okudum 12. gün negatif çıkmış 15. Gün pozitif. Inşallah senin de öyle olur

İdrar testi her zaman sağlıklı sonuç vermiyor kan testi yaptırmayı bekle ve tam zamanında yaptır. Hatta kanaman olsa dahi yaptır ne olduğunu bilemeyiz çünkü

Arkadaslar cok tesekkur ederim.ümidimi kaybetmemeye çalışıyorum.adet sancisi var hala ama daha cok sol kasigimda batma var.kabizlik ve akintida cabasi.insallah bu sefer yuzumuzu guldurur Rabbim.yarin kan tahlili vericem sonucumu sizinle paylasicam.dua edin ins pozitiftir. :)

Merhaba bende aşılama yaptırdım 4. Günüm bugün bugunlerde herhangi bir belirti yaşayan varmi

Bugün asilamada 5. Günüm gariptirki kızlar çok erken olmasına rağmen kendimi hamile gibi hissediyorum sizede varmı bu duygu

Kizlar benim olmadi.iyi ki beklemisim kan tahlili icin.artik kismet böyleymis ne diyeyim.

Kızlar ben yeni uyeyim bisi sormak istiyorum benim asilamamin 9.gunu test yapsam bebisin olup olamadigi belli olurmu

Merhaba tekrardan bahsettiğim aşılamam tuttu ancak 9. haftada bebeğin kalbi durdu. (turner sendromlu çıktı) bir ay içerisinde 2. aşılamamı deneyeceğim.

Kızlar ben yeni uyeyim bisi sormak istiyorum benim asilamamin 9.gunu test yapsam bebisin olup olamadigi belli olurmu
en erken bnde 12. gün çıkmışştı. 10. gün baktırdım 11. gün baktırdım sıfırdı. 12 gün 50 çıktı.

Yarin asilamamin tutup tutmadigi belli olucak dualarinizi eksik etmeyin Allahim herkeze hyirli evlatlar versin

Kizlar bende asilamanin 9. Gunundeyim kasiklarimda ve karnimda acayip agrilar oluyor adet sancısı gibi varmi boyle olan

Kizlar merhaba. Bugun asilamamin 6. Gunu. Ilk asilamam. Asilamanin ilk gunu hatta asilamam 10:00 da yapıldı bir saat oncesinde kasiklarimda bir aģri vardi.asilama yapildiktan sonrada bu agri biraz fazlalasarak devam etti. Sonraki gunler cok azaldi. Ama suan 2 gundur kasiklarimda surekli devam eden bir agri var. Kabizklik siskinlik ve gaz var. Bugunde akintim geldi. Tum yorumlari okudum. Insallah burdan guzel haberler veririm sizlere de umut olur sevinc olur. Cunku ben olumlu hikayeler okuyunca cok unutlaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…