aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Buguet doktora gidicektin bugun ne oldu acaba?
Canimcim gittim , bir problem yok simdilik gorunen dedi , yas 33 olunca yumurata rezervlerimi belirleyen bir hormon testi istedi, AMH hormonuna baktircam ama 200 lira o da masllah kazandigimi bebek olmadan harciyorum neyse bu ay tedavi vermedi aspirin ve folik asit yazdi.belki gecen ay yapilan aşılamanin pozitif yan etkileri olur bi bakalim bu arada dinlen stress kaynaklarindan da uzklas dedi zor bu iste dedim işi birakmam lazim onun icin bakalim pazartesi yeniden yumurta gelisimime bakacak 11. Gunum o gun sonra ne diyecek bilmiyorum. Sen ne yaptin canim baslayacak misin tedaviye

Doktor 2ay dinlenme sureci verdi indan sonra tekrardan denicez dedi brnimde isim stresliydi belki ondandir dedim strestendir dedim biraktim isi ama sonuc malum sen ne is yapiyosun

Arkadaşlar mrb ben yeni üye oldum.8 aralikta aşılamam yapildı bugun 9.günüm pazartesi test yaptiricam ilk aşılamam bugun belimde ve sol tarafimda agri var goguslerimde cok agriyo.rabbim herkeze bebisleri nasip etsin.

Doktor 2ay dinlenme sureci verdi indan sonra tekrardan denicez dedi brnimde isim stresliydi belki ondandir dedim strestendir dedim biraktim isi ama sonuc malum sen ne is yapiyosun
Ben dermokozmetik urun satis sorumlusuyum ankarada... satisin oldugu her yerde oldugu gibi stress bol bende ama mecbur caliscam birakamiyorum arabasiz parasiz olmuyor ne yazikki en guzelini yapmissin isi birakarak , otur evde elbet olur cocuk ama hayat bu kadar stres icin cok kisa bosver

Teşekkür ederim buguet kaptirmak istemiyorum kendimi ama her belirtiyide bebege yoruyorum benim yumurtalarimda bir sıkıntı yok ama esimin sperm degerleri biraz dusuk birde kac milyon oldugumu onemli hareketliligimi arkadaslar

Kızlar kan testime daha 4 gun var sık idarara gidiyorum aşılamasi tutanlar varmi boyle bi belirti

Selam kızlar ben yeni üyeyim 11 de aşılama yapıldı bugün belim ve kasığımda Ağrı oluyor tehlikemi acaba ilk aşılamam aşılama yapıp hamile olan varmı acaba

Merhaba eda benimde 11.gunum beklemedeyim ama okudugum yerlere gore soyluyorum suan icin agrilarin normal aynisi bende de oldu hala devam ediyo sen nerde yaptirdin?

Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasin cok zor bi sinav,Allah herkeze yardimci olsun vala cok zormus hamileyim die yazmayi inan cok istiyorummm rabbim hepimize nasip etsin

Olanlar kıymetini bilmio bizse bebislerimiz olmadıgi icin acı cekip hayata kûsüyoruz.insallah ilahi adalet bize de güler ikiz ikiz nasip eder bizim gibilere...

Kızlar aşılamadan sonra sizde de sivilcelerde yogunluk oldumu benim adete yakın çıkardı sivilceler ama şimdiden çıktı aşılamamın 3. Günü daha Allah çocuk isteyen herkese nasip eder inşallah evlat sevgisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…