aşılama sonrası gebelik belirtileri...

slm.ilk aşılamam klomen le oldu tutmadı 2. aşılamam ganol f 450 kullandım 4 kutu yumurta 17 oldu catlatma iğnesi vuruldum esimde ve bende sorun yokken yine tutmadı beklemek kadar kötü bişey yok allahım herkezin gönlüne göre versin

merhaba canım...
inşallah duaların kabul olur ve melegini kucagına alırsın...ben gecen ay yaptırdım aşılama 2. ydı , tutmadı ama gonalf 450 kullandım ben de fakat 1 kutu bıle değildi... sana cok fazla yuklemısle tup bebek tedavisindeki gibi neden anlamadım. günde 75cc yetti bana ve 5 gün yaptım. sonra catlatma iğnesi , 36 saat sonrada aşılama yapıldı. 2 yumurta vardı.
bu kadar fazla hormon bence zararlı aşılama için tüp bebek olsa anlarım .
yumurta rezervlerin açısından zararlı yani yazık 17 tane yumurta boşa gitti demektir. bu yaklaşık 1 senelık yumurtan demek hesap edince...bence başka doktoralara da bi görün derim... ilk defa duydum aşılamada bu kadar yuksek doz gonalf verildiğini çünkü annem 6 senne tüp bebek kliniğide çalıstı oradan biliyrum.ben de orada tedavi oluyorum.

slm arkadaşlar aşılama yaptırıpta tutan var mı lütfen söyleyebilir mi
arkadaşım bnim 2. aşılamam da tutmadı vallahi... biraz kısmet işi galiba ama aşılamada benim yaşımda sağlıklı bir kadın için ki 34yaşındayım tutma şansı %15 miş ... eğer problm varsa daha da düer bu rakam herhalde... tüp bebek bile sağlıklı bir kadında yaklaşık % 40 ihtimal ...

Aşılamanın 14. Günü bhcg kaçtı

hayırlısı benimde 1 ci aşılamam tutmadı şimdi ikinci aşılamamın 9 cu günü bende gün sayıyorum ama hiç bir belirti yok

birde merak ettiğim yatamak gereklimi yürümek sakıncalımı ayyyy

hayırlısı benimde 1 ci aşılamam tutmadı şimdi ikinci aşılamamın 9 cu günü bende gün sayıyorum ama hiç bir belirti yok
Benimde 9. Günüm bugün ama dün akşam başladı görüslerim hassas ve şişiyo geçen ayki aşılamada böyle oldu adet oldum inş bu sefer tutar

Mrb arkadaslar yardiminza ihtiyacm var pazartesi gunu sabah asilama olacagm ama ben vajinal muayneyide yaptramyrm bu yuzden anestezili istemistim ama dr um bence anetzye hic gerek yok cok kolay bir islem diyor illa da anestzili istersen yaparz dedi karar veremdim bana yardimci olursanz sevinirm gercekten agrisiz bir islem mi ilk defa yaptracgm

Anestezi yaptırıp riske atma canım biraz sıkarsın dişini benim ilki çok kötü geçti drdan kaynaklı içincisi rahattı çok şükür druna senni yönlendirmesini söyle adet sancısından biraz fazlası ama sadece 5 sn. Korkma rahat ol bence tek rahatsız edici spekulumun takılması ama acı verici değil. Bide öğle çokk sıkışma tavsiye. Yani tutanıcak kıvamda olma ama sıkışık olduğunu hisset. Allah yardımcın olsun

Cok tesekkur ederim yardimlarinz icin kendime guvenemyrum duramzsam eger yandim

Spekulmu zar zor taktirirm ama sonrasi doktr oraya bseyler degdirdikce bna gelyolar

:) merak etme onlar yapıcanı yapıyo ben yeter istemiyorum diye ağladım kimse tınlamadı bile. O dr un yüzünden.
Spekulmu zar zor taktirirm ama sonrasi doktr oraya bseyler degdirdikce bna gelyolar
Oooo onu taktıktan sonra geriye bişey kalmıyo canım 5 dk ya süfüyo ya sürmüyo anlamıyosun bile ne yaptıklarını dedim ya 5 saniyelik bi sancı oluyo spermleri bırakırken o kadar korkma sonu güzel olur inş onu düşün

Insaallah ya 21 mm bitane yumrtm var gece 2 de igneyi yapacagim insaallah tutar

canımnbende ilk aşılamamı anesteziyle yaptırdım ama ikinci aşılamamı normal yaptırdım sırf bende senin gibbi korktuğum için anestezi almıştım acımıyor diyemem ama inan daha iyi anesteziden sonra üç gün falan salak gibiydim ama ikinci aşılamamın şuan 9 cu günü ve ilkinde olduğu gibi ağrım sızım yok inaan bende senin gibiyim ama denemeni tafsiye ederim

Insaallah becerbilirm tam 24 saat kaldi.hem heyecan hem.korku hepsi bir arada

Bugun kotu oldu ya karnmda bir basinc patlaycak sanki yururken falan zorlanyrum ama hayrlisi insaallah hamilesindir bebisin seninledr allahim hepmze hayrlisyla nasip etsin insaallah cok heyecanli kac gun beklyrum asilama sonrasi 15 gun mu

Bugun kotu oldu ya karnmda bir basinc patlaycak sanki yururken falan zorlanyrum ama hayrlisi insaallah hamilesindir bebisin seninledr allahim hepmze hayrlisyla nasip etsin insaallah cok heyecanli kac gun beklyrum asilama sonrasi 15 gun mu
inşallah canım ama umudum hiç yok benim yinede hayırlısı evet 15 gün sonraaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…