merhaba canım...slm.ilk aşılamam klomen le oldu tutmadı 2. aşılamam ganol f 450 kullandım 4 kutu yumurta 17 oldu catlatma iğnesi vuruldum esimde ve bende sorun yokken yine tutmadı beklemek kadar kötü bişey yok allahım herkezin gönlüne göre versin
arkadaşım bnim 2. aşılamam da tutmadı vallahi... biraz kısmet işi galiba ama aşılamada benim yaşımda sağlıklı bir kadın için ki 34yaşındayım tutma şansı %15 miş ... eğer problm varsa daha da düer bu rakam herhalde... tüp bebek bile sağlıklı bir kadında yaklaşık % 40 ihtimal ...slm arkadaşlar aşılama yaptırıpta tutan var mı lütfen söyleyebilir mi
Aşılamanın 14. Günü bhcg kaçtısizler gibi bende cok uzun zaman forumdan gebelik belirtilerini araştırıp durdum.o zamanlar kendime bir söz verdim eğer bir gün hamile kalırsam belirtilerimi gün gün paylaşacaktım.cok şükür ki rabbim nasip etti ilk aşılamamda hamile kaldım...buyrun gün gün gebelik belirtilerim.
aşılama günü:herhangi bir kanamam olmadı cok hafif belli belirsiz ağrım vardı.aşılamadan sonra dr kaldırmadı 2 saate yakın dinlendim.
1.gün: belli belirsiz ağrı devam etti
2.gün:ağrı ara ara oldu
3.gün:hiç bir şikayetim yoktu
4.gün:kasıklarımda batmalar başladı.bunu kıl çekilmesi gibi tarif edebilirim
5.gün:batmalar devam etti,iştahım açıldı ancak kullandığım progestanın etkisimi bilmiyorum
6.gün:batmalar devam etti,kabızlık basladı,iştahım açıktı,akıntı başladı
7.gün:eğilip kalktığımda kasığımda bilye gibi birşey vardı sanki ani hareketlerde acıyordu.
8.gün:batmalar,kabızlık,oburluk devam etti.akıntı arttı
9.gün:yürürken falan yorulmaya başladım,diğer belrtiler devam ediyordu
10.gün:idrar testi yaptım tabiki de cıkmadı :))
idrar testinde cıkmadı ama tuhaf bir şekilde biliyordum hamile olduğumu
11.gün:akıntı ve iştah haricinde fazla belirti gözlemlemedim
12.gün.akıntının rengi şeffaftan beyaza döndü(ancak bu bir şeffaf bir beyaz olarak hala devam ediyor).kimsenin yemek yaptığını sanmadığım gec bir vakitte biber dolması koktu ve cok şiddetle yemek istedim.
13.gün:akıntı ve iştah haricinde herşey normaldi.
14.gün:kan testi +
umarım sizlere faydası olur...
hayırlısı benimde 1 ci aşılamam tutmadı şimdi ikinci aşılamamın 9 cu günü bende gün sayıyorum ama hiç bir belirti yokarkadaşım bnim 2. aşılamam da tutmadı vallahi... biraz kısmet işi galiba ama aşılamada benim yaşımda sağlıklı bir kadın için ki 34yaşındayım tutma şansı %15 miş ... eğer problm varsa daha da düer bu rakam herhalde... tüp bebek bile sağlıklı bir kadında yaklaşık % 40 ihtimal ...
birde merak ettiğim yatamak gereklimi yürümek sakıncalımı ayyyyarkadaşım bnim 2. aşılamam da tutmadı vallahi... biraz kısmet işi galiba ama aşılamada benim yaşımda sağlıklı bir kadın için ki 34yaşındayım tutma şansı %15 miş ... eğer problm varsa daha da düer bu rakam herhalde... tüp bebek bile sağlıklı bir kadında yaklaşık % 40 ihtimal ...
Benimde 9. Günüm bugün ama dün akşam başladı görüslerim hassas ve şişiyo geçen ayki aşılamada böyle oldu adet oldum inş bu sefer tutarhayırlısı benimde 1 ci aşılamam tutmadı şimdi ikinci aşılamamın 9 cu günü bende gün sayıyorum ama hiç bir belirti yok
Anestezi yaptırıp riske atma canım biraz sıkarsın dişini benim ilki çok kötü geçti drdan kaynaklı içincisi rahattı çok şükür druna senni yönlendirmesini söyle adet sancısından biraz fazlası ama sadece 5 sn. Korkma rahat ol bence tek rahatsız edici spekulumun takılması ama acı verici değil. Bide öğle çokk sıkışma tavsiye. Yani tutanıcak kıvamda olma ama sıkışık olduğunu hisset. Allah yardımcın olsunMrb arkadaslar yardiminza ihtiyacm var pazartesi gunu sabah asilama olacagm ama ben vajinal muayneyide yaptramyrm bu yuzden anestezili istemistim ama dr um bence anetzye hic gerek yok cok kolay bir islem diyor illa da anestzili istersen yaparz dedi karar veremdim bana yardimci olursanz sevinirm gercekten agrisiz bir islem mi ilk defa yaptracgm
:) merak etme onlar yapıcanı yapıyo ben yeter istemiyorum diye ağladım kimse tınlamadı bile. O dr un yüzünden.Cok tesekkur ederim yardimlarinz icin kendime guvenemyrum duramzsam eger yandim
Oooo onu taktıktan sonra geriye bişey kalmıyo canım 5 dk ya süfüyo ya sürmüyo anlamıyosun bile ne yaptıklarını dedim ya 5 saniyelik bi sancı oluyo spermleri bırakırken o kadar korkma sonu güzel olur inş onu düşünSpekulmu zar zor taktirirm ama sonrasi doktr oraya bseyler degdirdikce bna gelyolar
canımnbende ilk aşılamamı anesteziyle yaptırdım ama ikinci aşılamamı normal yaptırdım sırf bende senin gibbi korktuğum için anestezi almıştım acımıyor diyemem ama inan daha iyi anesteziden sonra üç gün falan salak gibiydim ama ikinci aşılamamın şuan 9 cu günü ve ilkinde olduğu gibi ağrım sızım yok inaan bende senin gibiyim ama denemeni tafsiye ederimCok tesekkur ederim yardimlarinz icin kendime guvenemyrum duramzsam eger yandim
Benimde 9. Günüm bugün ama dün akşam başladı görüslerim hassas ve şişiyo geçen ayki aşılamada böyle oldu ad
benimde diğerinde sanki hamilelişk gibi belirtiler vardı ama olmadı bunda hiç bişi yok sanki hiç aşılama yapılmamış gibi daha doğrusu hiç düşünmeyeceksin kafannı sakin tutacaksın olursa olur hayırlısı diyeceğizBenimde 9. Günüm bugün ama dün akşam başladı görüslerim hassas ve şişiyo geçen ayki aşılamada böyle oldu adet oldum inş bu sefer tutar
hadi hayırlısı olsun canım sabret yarın biraz diner acın kafanı aşılamayla yorma olmamış gibi düşün pozitif ol benimde cuma günü belli olacakAsilama oldu ama agrim cok cok fazla
inşallah canım ama umudum hiç yok benim yinede hayırlısı evet 15 gün sonraaaaBugun kotu oldu ya karnmda bir basinc patlaycak sanki yururken falan zorlanyrum ama hayrlisi insaallah hamilesindir bebisin seninledr allahim hepmze hayrlisyla nasip etsin insaallah cok heyecanli kac gun beklyrum asilama sonrasi 15 gun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?