[/QUOTE]Benimde 5 inci gunum insallah sonuc hayirli olur belirtiler ayni sadece daha siddetli kasik agrilarim oluyor jelden olsa gerek goguslrrimde sistiler agri yapiyolar,,, kasiklarimda bir dolgunluk sertlik hissediyorum bugnden beridir sonu hayir olsun sanada kucagina almak nasip olsun......UOTE=galefir;31951452]sizler gibi bende cok uzun zaman forumdan gebelik belirtilerini araştırıp durdum.o zamanlar kendime bir söz verdim eğer bir gün hamile kalırsam belirtilerimi gün gün paylaşacaktım.cok şükür ki rabbim nasip etti ilk aşılamamda hamile kaldım...buyrun gün gün gebelik belirtilerim.
aşılama günü:herhangi bir kanamam olmadı cok hafif belli belirsiz ağrım vardı.aşılamadan sonra dr kaldırmadı 2 saate yakın dinlendim.
1.gün: belli belirsiz ağrı devam etti
2.gün:ağrı ara ara oldu
3.gün:hiç bir şikayetim yoktu
4.gün:kasıklarımda batmalar başladı.bunu kıl çekilmesi gibi tarif edebilirim
5.gün:batmalar devam etti,iştahım açıldı ancak kullandığım progestanın etkisimi bilmiyorum
6.gün:batmalar devam etti,kabızlık basladı,iştahım açıktı,akıntı başladı
7.gün:eğilip kalktığımda kasığımda bilye gibi birşey vardı sanki ani hareketlerde acıyordu.
8.gün:batmalar,kabızlık,oburluk devam etti.akıntı arttı
9.gün:yürürken falan yorulmaya başladım,diğer belrtiler devam ediyordu
10.gün:idrar testi yaptım tabiki de cıkmadı :))
idrar testinde cıkmadı ama tuhaf bir şekilde biliyordum hamile olduğumu
11.gün:akıntı ve iştah haricinde fazla belirti gözlemlemedim
12.gün.akıntının rengi şeffaftan beyaza döndü(ancak bu bir şeffaf bir beyaz olarak hala devam ediyor).kimsenin yemek yaptığını sanmadığım gec bir vakitte biber dolması koktu ve cok şiddetle yemek istedim.
13.gün:akıntı ve iştah haricinde herşey normaldi.
14.gün:kan testi +
umarım sizlere faydası olur...
hoşgeldin diyelim o zaman :).mesajın yazıldığı tarihe bakarsak sonucumuz gelmiş olmalı???slm kızlar bu siteyi fazlasıyla takip etmeme rağmen ilk defa üye oldum.ben de 2. aşılamamı yaptırdım bugün 7.günüm heyecanlı bekleyiş sürüyor
amin canım.yazılan mesajların bildirim olarak gelmemesi sebebiyle geç cvp veriyorum kusura bakmayın.umarım herşey yolunda gitmiştir.sonucu bize bildir.Benim de pazartesi günü aşılamam yapılacak. İlk aşılamam olması sebebiyle hem heyecanlıyım hem de korkuyorum ya tutmazsa diye. Rabbim hepimizi evlat kokusu ile mükafatlandırsın inşaallahhhh
Merhaba, benim asilamamin 3.gunu ve dun bir miktar kanamam oldu doktor bir sorun gormuyorum dedi ama icinizde asilama sonrasi kanamasi olan oldumu birde bugun kanama oldu diye doktoruma gittigimde sol tarafta kocaman iki ovul gordum onlar gelecek aya buyuyecek dedi ama anlamadim hamile kalacaksam niye buyudu onlar ben yurt disinda olmam ve doktorla kisitli fransizcamla iletisim kurmam nedeni île bir cok seyi ben buradan ogrendim herkese tesekkurler. Allah hepimize évlat tez gunde nasip eder insallah.
hoşgeldin diyelim o zaman :).mesajın yazıldığı tarihe bakarsak sonucumuz gelmiş olmalı???
amin canım.yazılan mesajların bildirim olarak gelmemesi sebebiyle geç cvp veriyorum kusura bakmayın.umarım herşey yolunda gitmiştir.sonucu bize bildir.
ne kadar güzel anlatmışsınız bnde yeni aşılama yaptırdm bgn 2. günüm çok mrak edyrm çk kafama takıorm bgn okadar çk sey okudm ki başımın agrından duramıyorum artık tebrik ederm rabbm sağ sağlim kucagınıza almayı nasip etsin:)
ahh canım ben yıllardır o kadar cok okudum ki bu sayfaları o belirti bu belirti diye.o yüzden gün gün tuttum aşılamadan sonra belki benim gibi arayanlara bir nebze de olsa çare olur diye.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlısını versin inşallah.teşekkür ederim güzel dileklerin için.
Merhaba, benim asilamamin 3.gunu ve dun bir miktar kanamam oldu doktor bir sorun gormuyorum dedi ama icinizde asilama sonrasi kanamasi olan oldumu birde bugun kanama oldu diye doktoruma gittigimde sol tarafta kocaman iki ovul gordum onlar gelecek aya buyuyecek dedi ama anlamadim hamile kalacaksam niye buyudu onlar ben yurt disinda olmam ve doktorla kisitli fransizcamla iletisim kurmam nedeni île bir cok seyi ben buradan ogrendim herkese tesekkurler. Allah hepimize évlat tez gunde nasip eder insallah.
kızlar bende dün aşılama oldum ama doktoruma söylediğim halde progestana gerek yok dedi sizlerin hepinize verdi mi aşılama dan sonra doktorlarınız
Malesef negatif sonucum haftaya histeroskopi yaptıracağım sonrasında tekrar değerlendireceğiz bakalım, sizde durum nedir?umarim sizin icin hersey yolundadir.geç oldu kusura bakma cnm.yok olmadı kanamam benim.sonucu almış olmalısın yazdığın tarih itibariyle umarım pozitiftir
Malesef negatif sonucum haftaya histeroskopi yaptıracağım sonrasında tekrar değerlendireceğiz bakalım, sizde durum nedir?umarim sizin icin hersey yolundadir.
Merhaba herkese,2 yıldır uğraşıyorum ama hala hamile kalamadım.
Bugün de aşılamanın 8. günü, kendimi tutamayıp idrar testi yaptırsam mı diyorum? Sizce çıkmaz değil mi?
Karnımda hafif bir ağrı var bir de sağ kasığım (benim yumurtam sağda gelişmişti) oturup kalkarken, yürüken falan kendini belli ediyor sanki dolgunluk var. Umarım kiste dönüşmemiştir :18: Bir mucize olsa ve ben hamile olsam keşke, ne olur hamile arkadaşlar dua edin
ben de 9.gün falan test yapmıştım cıkmamıştı en garanti kan testi.negatif olduğunda üzülmem diyorsan yapabilirsin.umutlandırmak gibi olmasın ama bende bebeğimi hissetmştim kasığımda kist olmasından korkmuştum.hadi bakalım inşallah vardır bebbiş.dualarım seninle
Canım çok teşekkürler. Peki adet öncesi hafif böyle karında bi ağrı olur ya öyle bişi olmuş muydu?
Buarada dayanamayıp idrar testi yaptım çatlatma iğnesi etkisi değilse çok silik bi çizgi çıktı...
hep adet oldum sanıp wcye kosuyordum agrı ve akıntı vardı.kaç gün var kan testine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?