aşılama sonrası gebelik belirtileri...

tebrik ederim. Allah gönlünüze göre verdi. çok mutlu oluyorum güzel haber alınca. hep böle devam eder inş.tadını çıkarın aylarca beklememnin . ben öğrenirsem :) ne yaparım bilmiyorum. ama ilk aklıma gelen otururp ağlamak olur heralde :)

Dikkat et kendine olurmu cnm tekrar maşallah insan ogrenince aglamakla gulmek arasında kalıyor inşallah sonuna kadar hayirlisiyla gider kucagimiza almak nasip olur cok sevindim ama en guzelide Allah aratmadi ya insallah heekesinki hayirli haberlerle sonuçlanır

Ağlamak ne kelime mahvoluyor insan disardan goren halime uzulur ama ben mutluluktan fenalik gecirdim resmen:)))
Allah tez zamanda seni de benim gibi ağlatsin inşallahh ))))))))

Ağlamak ne kelime mahvoluyor insan disardan goren halime uzulur ama ben mutluluktan fenalik gecirdim resmen:)))
Allah tez zamanda seni de benim gibi ağlatsin inşallahh ))))))))

tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.benim bebişim uğurlu geldi size

bağıra bağıra kahkahayla ağlıyorsun arkadaşım öyle ki hayatta bir daha hiç bir neden seni öyle ağlatamaz herhalde.gülmek ağlamak birbirine karışıyor doktorum bana cok gülmüştü :)

Bnmde dun asilamam oldu ilk asilamam tutmadi insallah bunda tutar ve Bnde mutluluk goz yaslari dokmek istiyorum dualarinizi bizden eksik etmeyin

Merhaba Arkadaşlar Bende 3 yıllık evliyim 1 yıldır Çocuk Sahibi olmak için Uğraşıyorum.. Eşimin Sperm Sayısı 2 milyon civarıydı Ameliyat ve tedavi ile 25 ml. gördük...
Bende Dün Aşılama Yaptırdım eşimin sperm Sayısı 50 milyon civarındaydı... Doktor Başarı oranını yüksek gördü...
Cuma günü yumurtalarım 16-16-17 civarıydı cumartesi gecesi çatlatma iğnesini yaptım..
Dünde Sabah 9 da eşim sperm verdi ve ben 11.30 da işlemi yaptırdım ... Yarım saat uzanıp kalktım ve eve geldim.. İki gündür yatıyorum zorunlu olmadıkça kalkmıyorum... Ama beklemek çok zor geliyor.... Bu benim ilk aşılama denemem... 12. gün test yaptırmayı düşünüyorum..

merhaba canım bende pazar günü yaptırdım sen çok şanlısın eşinin sayısı baya yüksek allahım inşallah hayırlı haberleri mücdeler bize benimde ilk aşılamam bizim şansımız düşük olmazsa tüp bebek denizcez tabi onun içinde beklememiz gerekeze maddiyata dayalı bi işlem allahım inşallah gerek kalmaz rabbim isteyen herkese bebişeri nasip eder inşallah

fazla yatmayın kızlar rutin hayatınıza devam edin ki hareketsizlikten kan pıhtılaşması veya stres olmayın.kafanızı dağıtacak birşeyler bulun.

merhabalar bende çok uzun zamandır her başım sıkıştığımda buradan destek alıyorum Rabbim banada inşallah sizin gibi deneyimlerimi yazmayı nasip eder resmen gözlerim doldu bu yazıyı okuduktan sonra pozitif sonuç alana kadar yazmayacaktım ama dayanamadım buradaki kader arkadaşlarımın da duasıyla belkide herşey daha güzel olur Rabbim isteyen herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar versin benimde aşılamamda bu gün 7. günüm bu olumlu şeyleri okuyup kendimme pay çıkarmay çalışıyorum çok umutlanmakta istemiyorum umutsuz olmakta rabbimden umudu kesmemek lazım. çarşamba günü kan testi yap dedi doktorum sabırsızlıkla bekliyorum o günü dualarınızı eksik etmeyin.

benim tek yumurtam var dı tek tüpüm tıkalı prolaktinim yüksek sperm sayısı az bütün bunlara rağmen ne olacak bakalım Allah Teala ol dese yeter.

:)) aynen canım paşalar.cok gerinmemeye çalış.ben 13.haftaya girmek üzereyim hala gerindiğimde cok şiddetli acı hissediyorum.kasık ağrılarımda ara ara halen devam ediyor.

Benimde 5inci gunum bende fark olarak goguslerimde sisti agir
iyolar, bazen adet sancisi gìbi geliyor ama kasikta bir dolgunluk hissediyorum

Benimde 5 inci gunum insallah sonuc hayirli olur belirtiler ayni sadece daha siddetli kasik agrilarim oluyor jelden olsa gerek goguslrrimde sistiler agri yapiyolar,,, kasiklarimda bir dolgunluk sertlik hissediyorum bugnden beridir sonu hayir olsun sanada kucagina almak nasip olsun......UOTE=galefir;31951452]sizler gibi bende cok uzun zaman forumdan gebelik belirtilerini araştırıp durdum.o zamanlar kendime bir söz verdim eğer bir gün hamile kalırsam belirtilerimi gün gün paylaşacaktım.cok şükür ki rabbim nasip etti ilk aşılamamda hamile kaldım...buyrun gün gün gebelik belirtilerim.
aşılama günü:herhangi bir kanamam olmadı cok hafif belli belirsiz ağrım vardı.aşılamadan sonra dr kaldırmadı 2 saate yakın dinlendim.
1.gün: belli belirsiz ağrı devam etti
2.gün:ağrı ara ara oldu
3.gün:hiç bir şikayetim yoktu
4.gün:kasıklarımda batmalar başladı.bunu kıl çekilmesi gibi tarif edebilirim
5.gün:batmalar devam etti,iştahım açıldı ancak kullandığım progestanın etkisimi bilmiyorum
6.gün:batmalar devam etti,kabızlık basladı,iştahım açıktı,akıntı başladı
7.gün:eğilip kalktığımda kasığımda bilye gibi birşey vardı sanki ani hareketlerde acıyordu.
8.gün:batmalar,kabızlık,oburluk devam etti.akıntı arttı
9.gün:yürürken falan yorulmaya başladım,diğer belrtiler devam ediyordu
10.gün:idrar testi yaptım tabiki de cıkmadı :))
idrar testinde cıkmadı ama tuhaf bir şekilde biliyordum hamile olduğumu
11.gün:akıntı ve iştah haricinde fazla belirti gözlemlemedim
12.gün.akıntının rengi şeffaftan beyaza döndü(ancak bu bir şeffaf bir beyaz olarak hala devam ediyor).kimsenin yemek yaptığını sanmadığım gec bir vakitte biber dolması koktu ve cok şiddetle yemek istedim.
13.gün:akıntı ve iştah haricinde herşey normaldi.
14.gün:kan testi +

umarım sizlere faydası olur...[/QUOTE]

Merhaba arkadaşlar, benimde 4. günüm merakla ve endişeyle bekliyorum, inşaallah ben ve tüm bekleyenler hayırlı güzel haberler alırız :) aminnnn

Arkadaşlar birde benim adetimden 8 gün önce aşılamam yapıldı, aşılaması bu şekilde yapılan var mı? Benim şimdi adetim gecikirse ve 9. gün test yaparsam hamilelik belli olur mu? Çok endişeliyimm

Benimde 5inci gunum bende fark olarak goguslerimde sisti agir
iyolar, bazen adet sancisi gìbi geliyor ama kasikta bir dolgunluk hissediyorum

günde en az on kere adet oldum sanıp tuvalete koşuyordum,adet sancısı gibi sancı bir belirti ama gerçekten adet sancısı da olabilir.akışına bırakın fazla düşünmeyin umarım meleğiniz sizinledir.

bende perşembe günü aşılamamı yaptırdım...
henüz üçüncü günüm sadece 15 dk yattım aşılamadan sonra okadar sonrası işime gucume devam etti..
şimdilik bi belirti olmaz ama kendimi okdr çok dinliyorum ki kasıklarımda ara ara yanma oluo ama bayağıı fark edilir bi sıcaklık hani cızzz eder ya bide öyle oluo okadr. umarım iii haberler alırız bende 25 şubatta idrara bakıcam idrarda + yı görmeden kana gitmicem... ama içimde ii hisler var ilk aşılamam bide hepimzn hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…