Idrar testlerinde hep negatif cikmisti biliyosun. Sabah ilk idrarla yapilan test daha net cikar dedi eczaci. son bir kez daha test yaptim gene negatif... atmamistim ama testi. Çöpe atmadan evvel cikariip bir daha bakayim dedim birde ne goreyim 2. Çizgi silik. Ve silik olanlarinda hep pozitif demek oldugunu bildigimden tam bir sok ani yasadim. Inanilmazdi titreme aglama haliyle mahvoldum. Sonra kan tahlili icin hastaneye kostum ve sonuc bu kez kocaman bir pozitif... O kadar enteresan bir hastaligim varken aşilamayi vücudumun nasil tepki vereceğini gormek icin yapmisken doktorum Allahim bunu bize ilk denemede bahşetmei inanilmaz ... basladigi gibi devam etsin herseyiyle saglikli olsun insallah... şoktayim ben hala...))
Idrar testlerinde hep negatif cikmisti biliyosun. Sabah ilk idrarla yapilan test daha net cikar dedi eczaci. son bir kez daha test yaptim gene negatif... atmamistim ama testi. Çöpe atmadan evvel cikariip bir dayia bakayim dedim birde ne goreyim 2. Çizgi silik. Ve silik olanlarinda hep pozitif demek oldugunu bildigimden tam bir sok ani yasadim. Inanilmazdi titreme aglama haliyle mahvoldum. Sonra kan tahlili icin hastaneye kostum ve sonuc bu kez kocaman bir pozitif... O kadar enteresan bir hastaligim varken aşilamayi vücudumun nasil tepki vereceğini gormek icin yapmisken doktorum Allahim bunu bize ilk denemede bahşetmei inanilmaz ... basladigi gibi devam etsin herseyiyle saglikli olsun insallah... şoktayim ben hala...))
Tebrikler cnm hayırlı olsun Maşallah :) benim de ikinci aşılamam bende yarın adet olmayi bekliyorum ins benimki de tutmuştur.
tebrik ederim. Allah gönlünüze göre verdi. çok mutlu oluyorum güzel haber alınca. hep böle devam eder inş.tadını çıkarın aylarca beklememnin . ben öğrenirsem :) ne yaparım bilmiyorum. ama ilk aklıma gelen otururp ağlamak olur heralde :)
Ağlamak ne kelime mahvoluyor insan disardan goren halime uzulur ama ben mutluluktan fenalik gecirdim resmen:)))
Allah tez zamanda seni de benim gibi ağlatsin inşallahh))))))))
tebrik ederim. Allah gönlünüze göre verdi. çok mutlu oluyorum güzel haber alınca. hep böle devam eder inş.tadını çıkarın aylarca beklememnin . ben öğrenirsem :) ne yaparım bilmiyorum. ama ilk aklıma gelen otururp ağlamak olur heralde :)
merhaba arkadaşlar bende 3 yıllık evliyim 1 yıldır çocuk sahibi olmak için uğraşıyorum.. Eşimin sperm sayısı 2 milyon civarıydı ameliyat ve tedavi ile 25 ml. Gördük...
Bende dün aşılama yaptırdım eşimin sperm sayısı 50 milyon civarındaydı... Doktor başarı oranını yüksek gördü...
Cuma günü yumurtalarım 16-16-17 civarıydı cumartesi gecesi çatlatma iğnesini yaptım..
Dünde sabah 9 da eşim sperm verdi ve ben 11.30 da işlemi yaptırdım ... Yarım saat uzanıp kalktım ve eve geldim.. Iki gündür yatıyorum zorunlu olmadıkça kalkmıyorum... Ama beklemek çok zor geliyor.... Bu benim ilk aşılama denemem... 12. Gün test yaptırmayı düşünüyorum..
merhabalar bende çok uzun zamandır her başım sıkıştığımda buradan destek alıyorum Rabbim banada inşallah sizin gibi deneyimlerimi yazmayı nasip eder resmen gözlerim doldu bu yazıyı okuduktan sonra pozitif sonuç alana kadar yazmayacaktım ama dayanamadım buradaki kader arkadaşlarımın da duasıyla belkide herşey daha güzel olur Rabbim isteyen herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar versin benimde aşılamamda bu gün 7. günüm bu olumlu şeyleri okuyup kendimme pay çıkarmay çalışıyorum çok umutlanmakta istemiyorum umutsuz olmakta rabbimden umudu kesmemek lazım. çarşamba günü kan testi yap dedi doktorum sabırsızlıkla bekliyorum o günü dualarınızı eksik etmeyin.Merhaba ben asilama yapildugi gun galefir kullanicisinin belirtilerini okudum ve bende gun gun tuttum cnm
belirtilerimi gün gün tuttum sizlerlede paylaşmak istiyorum
.1.gün.
aşılamam yapıldı 3 yumurtam vardı ama 2si çatlamış dedi yapıldıktan sonra beni 15 dk masada yatırdılar.sonra 15 dk odada yattım ve okadar tuvalete sıkıstımki odaya gecmeden önce tuvalete gittim yani aşılamadan 15 dk sonra.kasıklarım idrarımı tuttugumdan dolayı sanırım ogun bayağı aradı bel ağrısı ve halsizlikte vard.
2.gün
kasık ağrısı var ve halsizlik devam ediyor
3.gün
bel kasık ağrsı devam yatarkende gögsümde ağrı başladı
4.gün
aşırı gazım başladı :)sabahları bel kasık ağrısı ve sol tarafta batma hissi başladı(bu arada aşılama yapılırken soldaki yumurtalarım gelişip çatlamıştı) ve gögüs ağrısı
5.gün
ağrı olarak daha rahatım kasık agrım hafif vardı sol taraf gögüsler hassas buğün dışarı çıktık ondanmıdır bilmiyorum karnım şişti ve gazım fazla :)
6.gün
çabuk açıkma gögüslerde hasasiyet ve kasık ağrısıyorgunluk ve uyku hali.ayrıca buğün idrar testi yaptım ama silik çıktı sanırım ilaçlardan
7.gün
sabah daha kalkmadan başımda ağrı ayrıca kasık ve gögüslerde hasasiyet devam ediyor ve buğün diğer hamileliklerimdede en büyük belirti buydu dilimde demir tadı vardı ve tarif nasıl edilir sanki uyuşma gibi
8.gün
progestanın yan etkisi uykusuzluk başladısabah kalkarken sanki adet olacakmışım gibi bel kasık ağrısı fazlaca sabah kalkarken baş ağrısı gögüsler devam aynı ve dildeki uyuşukluk devam
9.gün
bitmek bilmeyen b baş ağrısı bel ağrısı
10.gün
düne göre rahatım bel ve kasık ağrısı sanki hafifledi ara ara vuran bi başağrısı ve gögüsler hasas
11.gün
bugün kan testi yaptırdım 6.59 çıktı pozitif doktoru aradım iki gün sonra tekrarla dedi.sezeryan yerimde sızlama (kızım sezeryanla oldu ) . dildeki uyuşma devam arttı gögüsler ve baş ağrısı devam.
12.gün
sezeryan yerimde sızlama (kızım sezeryanla oldu ) . dildeki uyuşma devam arttı gögüsler ve baş ağrısı devam ve ateşim 36.5 ara sanki baş dönmesi ve birazda sinirliyim sanırım
.13.gün
değer iki kat yükselmiş 12,14 olmuş yarın doktordayız bende kan pıhtılaşması iğneye başlıycam raporumu yazdı hergün iğne var pztsi kan testini yeniliycem.adet olacakmışım gibi ağrılar devam gögüslerimin ağrısı arttı idrara sık sık çıkma ateş 36.517.gün.kantesti 190 .31.
30 aralıktada keseyi gördük şükürler olsun 6mm çok güzel dedi
5 ocak gribim ve acile gittik test yapıldı herşey iyi dedi ultrasona girdim.doktor.ne dese hiç beklemiyordum bebek sağlıklı kalbide atıyor dedi daha ne istenir ki Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu biraz uzun oldu ama kusuruma bakmayın olurmu
Ve dun kalbii dinledik ♥♥♥
:)) aynen canım paşalar.cok gerinmemeye çalış.ben 13.haftaya girmek üzereyim hala gerindiğimde cok şiddetli acı hissediyorum.kasık ağrılarımda ara ara halen devam ediyor.
Arkadaşlar birde benim adetimden 8 gün önce aşılamam yapıldı, aşılaması bu şekilde yapılan var mı? Benim şimdi adetim gecikirse ve 9. gün test yaparsam hamilelik belli olur mu? Çok endişeliyimm
Merhaba arkadaşlar, benimde 4. günüm merakla ve endişeyle bekliyorum, inşaallah ben ve tüm bekleyenler hayırlı güzel haberler alırız :) aminnnn
Benimde 5inci gunum bende fark olarak goguslerimde sisti agir
iyolar, bazen adet sancisi gìbi geliyor ama kasikta bir dolgunluk hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?