aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Erknmi ekimde 15 inde adet oldm yani yarndeil brgun adt gnm pzar gnuuu idrarda ne zmn blli olr
Benin doktor kan testini asilamadan 14 gun sonra yapiyor. Biliyirsun kan testi erken sonuc almak icin sende asilamadan sonraki 15 16inci gunu bekle idrar icin canim

Ah canim kendime ettigim dua tutmadi ama insallah bekleyen herkese Rabbim bu ay evlatlarini versin insallah. Cok cok iyi anliyorum seni Allah hepimizin yardimcisi olsun. Sende de mi pko var ilk asilamaniz mi bu?

Ah canim kendime ettigim dua tutmadi ama insallah bekleyen herkese Rabbim bu ay evlatlarini versin insallah. Cok cok iyi anliyorum seni Allah hepimizin yardimcisi olsun. Sende de mi pko var ilk asilamaniz mi bu?
Evt cnm amiiiin ins hpimizede versn rbbim ck zr bi drum 1 yldr cabaliyrm ama olmuyr galiba bnde adet olcm belirtiler var ayagmda sanci bacak cklmesi gbi kasiklar flan evt mlesf pko vr cnm szin sperm dgerleri fln nsldi hareket ymurta fln

Canim bizim asilama gunu sperm 38 milyondu iki tanede yumurtam vardi. Hareketine bisey demedi hic doktor ama hersy cok guzel demisti. Bu da hersey guzel halimiz sonuc yine adet

Evt cnm amiiiin ins hpimizede versn rbbim ck zr bi drum 1 yldr cabaliyrm ama olmuyr galiba bnde adet olcm belirtiler var ayagmda sanci bacak cklmesi gbi kasiklar flan evt mlesf pko vr cnm szin sperm dgerleri fln nsldi hareket ymurta fln
Ya canim ben cevaplamayi unutuyorum kusura bakma altina yaziyorum direk

Canim bizim asilama gunu sperm 38 milyondu iki tanede yumurtam vardi. Hareketine bisey demedi hic doktor ama hersy cok guzel demisti. Bu da hersey guzel halimiz sonuc yine adet
Bnmde 21 mlyn 80 hareket 7 ymurtam vardi bnada gzl ddi dktr ama bklm adet blrtilerm vr ck krkuyorummmmm coooook dua ne olrrr

Bnmde 21 mlyn 80 hareket 7 ymurtam vardi bnada gzl ddi dktr ama bklm adet blrtilerm vr ck krkuyorummmmm coooook dua ne olrrr
Benim 7 yumurtam olsa kesin doktorum asilama yapmazdi. 3ten fazlasini kabul etmiyor asilama icin. Hayirlisini dile canim umidini kaybetme. Allah bizleridr anne yapacak insallah

Ins ypar cnm ya saolsn dktrm ypti ama hpsi byuk deildr blki ondn ypmstr
Himm o zaman dogrudur. Onemli olan belli buyuklukte olmasi kucukleri doktorum soylemiyo bana benim 2 olgun yumurtam vardi biri sagda biri solda biri 21 biri 18di hemen o gun catlatma ignesi yapti ertesi gunde asilama yapildi. Ama suan cok garip lekeli lekeli geliyor belliki tutmadi

Ins ypar cnm ya saolsn dktrm ypti ama hpsi byuk deildr blki ondn ypmstr
Bi de ben bu sefer tup bebege gecmek ostiyorum bosuna ugrasmak istemiyorum asilamayla. Iki defa denedik olmadi yeter daha fazla ugrasmak istemiyorum bununla. Kesin sonuca goturecek yollara baslayalim diyecehlgim doktora

Blki tutmustr cnm yerlesme kanamasi olablir

Blki tutmustr cnm yerlesme kanamasi olablir
Kanama gibi degil gelen afedersin kahverengi camur gibi ya. Ben bu ay umidi kaybettim Allah insallah senin yuzunu guldurur. Cok dinleme kendini sakin ol. Olmazsa da vardir bir hayur sakin uzulme. Olupda agir hastalikli bir evlat dogsa daha mi iyi olur canim. Allah hayirli saglikli bir evlat versin insallah

Amin cnm yerlesme olablr bnm arkdasmda 3 gn kgverngi oldu snra olmadi sninde oyle olablr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…