aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Canim benim sonuc 25 cikti, benim yaptirdigim laboratuvarin referans araligina gore ust sinirdaydi benimki, yalniz gecen ay catlatma ignesi vurmustum ya asilama icin, dr yaniltici olmustur bu ay yeniden yaptir dedi, sali gunu adetin 21.gunu olacak, yeniden baktiricam progesteron. Senin laboratuvarin referans araligi daha farkli olabilir belki ama bildigim kadariyla progesteron ne kadar yuksekse ovulasyon o kadar iyi demekti Ayrica keciboynuzu bulursan hemen baslat, biz 2.ay neticeyi almaya basladik, 3.ay degerler tavan yapti. Bugun verilen sperm yaklasik 2-3 ay once uretiliyormus cunku canim. Ne kadar erken baslarsan normal yolla hamile kalma ihtimalin de o kadar artar zaten 3.aydan sonra etkisini de yitirmiyor, sadece ara ara takviye gerekiyor. Vitamini de yollamissin canim cok sagol, icerigini daha dikkatli inceleyip sorayim bende dr.uma, gordugum kadariyla l-carnittine de iceriyor, burada zayiflamak isteyenler spordan once l-carnittine iciyorlar. esin bunu icip spor yaparsa vucudunda yag falan kalmaz benden soylemesi:) biz baslarsak boyle bir seye benim esim icin ideal olacak orasi kesin:)

Canim cok sagol :) valla esimin yaglari yakmasi icin bu vitaminden gunde 1000 tane falan almasi lazim herhalde Neyse keciboynuzunu icsin, haplarini icsin onlar etki etsin yeter :) sali gunu biz de doktorla gorusup bana ne tur tedavi uygulanacagina karar vericez. Sonrasinda adimizi listeye yazdiricaz ve bizi cagirmalarini beklicez (mayisi bulur diyolar). Siz kacinda istanbula gidiceksiniz?

Y Yummy33 suan sana burdan kalpler kalpler yolluyorum :) ben de demir eksikligi var onun icinde tedavi oluyordum dun kan verdim bugun sonucu cikmis yarin sabah gidip konusucam. Ay cidden 10 guncuk kalmis cok sevindim canim ya. Hep moralini yuksek tut bence cok guzel sonuclar alicaksin banada hem umur hem yol arkadasi olucaksin :) haberlesiriz zaten gelisme oldukca :)

Canim benim, sende yuregini ferah tut, her sey yolunda gidecek insallah. Haberlesiriz tekrar, guzel haberlerini bekliyorum.

9 kasimda aşılama. Oldum. Tüm belirtiler mevcuttu bugün asilamanin 14.günü kan testi yaptırmayı düşünüyordum ki hastalandimsuan napcagimi biiyorum.hayirlisi demektende biktim ..6 yil oldu

9 kasimda aşılama. Oldum. Tüm belirtiler mevcuttu bugün asilamanin 14.günü kan testi yaptırmayı düşünüyordum ki hastalandimsuan napcagimi biiyorum.hayirlisi demektende biktim ..6 yil oldu
çok üzüldüm senin adına((( benimde 13.günü bugün... ilk aşılamanmıydı

çok üzüldüm senin adına((( benimde 13.günü bugün... ilk aşılamanmıydı
Evet canim tum belirtiler vardi ..ama kismet olmadi.esimde spem sorunu vardi zaten varikosel ameliyatida olmustu ben rahim filmide cektirmistim her sey normaldi ..bugun kan testi yaptirmayi dusunuyordum ama adet oldum

Evet canim tum belirtiler vardi ..ama kismet olmadi.esimde spem sorunu vardi zaten varikosel ameliyatida olmustu ben rahim filmide cektirmistim her sey normaldi ..bugun kan testi yaptirmayi dusunuyordum ama adet oldum
İnsalah rabbim tüm isteyenlere nasip eyler.insallh sen güzel sonuç alırsın ..muhakkak bildir

İnsalah rabbim tüm isteyenlere nasip eyler.insallh sen güzel sonuç alırsın ..muhakkak bildir
İnsallahh teşekkür ederim güzel dileklerin icin mutlaka bildiricem. Şimdi napicaksn peki tekrar aşılama mı yoksa aramızda vercen asilamaya

kızzzlarrrrr aşılamanıın aşılamanın yapıldığı günüde sayarsak 13.günü bugün sizce akşam kanda test yaptırsam çıkarmı yoksa biraz dahamı bekliyim. meraktan çatlamak üzereyimmmmmmmmm

Kizlaaaarrrrr ben aşılama yaptirali yumurtam catlayali 7 8 gün oluyor ve benim aşırı kanamam var Dr u aradim normal değil gel dedi neden olabilir bu adete daha 1 hafta var

Y Yummy33 canim nasilsin? Bugun doktora gittik listeye adimizi yazdirmaya. Ama benim birtanecik esim bir testi yaptirmayi unutmus :) (genel bulasici hastalik kan testi) o olmadan listeye sokmuyolar hemen kan verdik.Insallah haftaya sonucu cikicak. 22 Aralik a kadar liste icin aramazlarsa beni arayin dedi doktor bakalim. Bu arada bana uzun yolu uygulicakmisiz. Ilaclarin adini yazdim sonra detayli yazarim. ama mayis ayini falan bulucak bizim. Bu arada burda bir markette keci boynuzu buldukama 5 li paketlenmis pakketi 4-5 dolar mi ne. Yuh ya!!! ama olsun alicaz yani ilaclarda o kadar tutuyor madem. Bir de mayis ayina kadar dogal yollardan deniceksek sperm sayisini hareketi falan yukseltmek lazim. Son tahlilde sperm sayisi 26 milyon, hareket %48 morfoloji %1 cikmisti. Yani esas sorun bizim morfolojiyle. sen ne kadar kecibynuzu koyuyordun bir de esin sabah aksam mi icti yoksa sadece aksam mi? ay senin de doktora gitmene az kaldi ne tur tedavi uygulanacagini aralik basinda ogreniceksin di mi?

Canim hadi bakalim en azindan bir yol haritasi cizilmis artik valla sizin durumunuz cok iyi bize gore, normal yolla bile hamile kalabilirsin benden soylemesi, keciboynuzunu yarim litreye 6-7 tane kirip koyuyosun, 3 dk kaynatiyosun, 20 dk dinlendiriyosun, ama ilk 1 hafta sabah aksam icmesi lazim, 1 haftadan sonra sadece aksam yatarken icecek. O yuzden yarim litre yapinca cabuk bitiyor. Ben 1 litre suya 14 tane kirip koyuyodum, 3 dk kaynatip 20 dk da dinlendiriyodum, sonra siseye dolduruyodum, esim soylene soylene iciyodu:) Tadi cirkin cunku. Ama faydasini gorunce sonra baktim hic benim soylememe gerek kalmadan kendi iciyor:) Valla canim pahali da olsa mutlaka al yap, gercekten cok ciddi fayda gorduk biz, hareketlilik %3 ken %40 oldu ve hic azalmadi da sonra. Gercekten dr.lar bile sasirdi durumumuza:) diyorum ya doktorlardan bir tanesi her ne yapiyorsaniz yapmaya devam edin dedi:) ama bizde sayi cok az oldugu icin ne kadar cok arttirsa da ise yaramiyor, en azindan saglikli sperm sayisi artti diye dusunuyoruz. Sayi once toplam 4 milyondu, simdi toplamda 16 milyon oldu ama yine de ne care. En azindan 16 milyonun artik %40 i hareketli ve tup bebek icin daha cok sans var:) canim bugun son testimi yaptirdim progesterona baktirdim, 23 cikti deger. Yani ovulasyon oluyor, dr adetin 2 yada 3.gunu baslariz tedaviye demisti, muhtemelen kisa yol uygulanacak, zaten burada dikkat ettim de pek uzun tedaviyi uygulayan yok. Ama uzun yolun daha iyi oldugunu okumustum canim, hayirlisi olsun insallah. Bu arada orada test sonuclari ne kadar gec cikiyor, ben burada yaptiriyorum 2 saat sonra aliyorum, sizinki cok uzun suruyor niye ki acaba? Bir de dr senin yumurtlamana ne dedi? Sende yumurtlamada sorun yoksa eger, gor bak normal yolla hamile kalacaksin, icime oyle doguyor canim benim:) mayisa kadar coktaaan bebis yerlesecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…