aşılama sonrası gebelik belirtileri...

İnşallah artar umarım allah isteyen herkese tez zamanda sağlıklı hamilelikler nasip etsin hamillelerede bebeklerini sağlıkla kucaklamayi

İnşallah artar umarım allah isteyen herkese tez zamanda sağlıklı hamilelikler nasip etsin hamillelerede bebeklerini sağlıkla kucaklamayi
Canim, benim deger hic 0,45in ustune cikmadi, bence birkac gun sonra baktir artiyor mu deger diye, senin durumunda olsam her gun kan testine giderdim sanirim:))

Yalniz catlatma ignesi olduysan belki onun etkisi de henuz gecmemis olabilir canim. Onu da dikkate al, insallah guzel haberlerini aliriz ama bir an once.

Canm cok tesekkurler bnm de sifirin ustune cikmamisti 10.gün sonucumdu bu.Birazdan tekrar tahlil yaptırcam bugün 12. Gün allah yardimcimiz olsun yazarım sonucu

Aynen çok heyecanlıyim bende akşam adet ağrım vardı yukselirse vardır değilse yoktur bitsin bu ızdırap bekleyemiyorum mutlak yazıcam

Yok cnm bnm adet günüm 2subat zaten aşılama sonrası 12.gundeym kan verdim sonuçları alicam

Y Yummy33 canim nasilsin? Heyecan dorukta di mi artik. Insallah guzel gecicek hersey. Ay tum haftasonu keci boynuzu aradik durduk inanir misin! ama internette baktim Coq10 de bayagi faydaliymis. Esimin kullandigi supplementte yoktu CoQ10 simdi ona 400 mg lik tablet aldik hergun 1 tane alicak. Keciboynuzunu yapamicaz biz yani ama neyse hayirlisi diyelim. Ya insallah mayisa kadar bir sekilde olur bizim de. degilse de mayisa kadar beklicez artik. Tiroid hormonu icin 17 aralikta test yaptircam o zaman sorucam bizi listeye almislar mi vs diye. offf insallah mayisi gecmez.

Merhaba ben 20 Kasım da aşılama yaptırdım aşılama anında kasigimda iğne batması gibi bişe oldu ve devam etti bi kaç gün ara ara şuanda 10 gunumdeyim çoğu zaman hafif ağrım oluyor 2 gün önce şeffaf bi akınti geldi bugün ise beyaz geldi test yapsam mi acaba ya negatif görüp üzülmek istemiyorum aralık 7 yi beklesem mi bilmiyorum ya öf acaba belirtisi akıntı mi

Canim bekle bence az kalmis sunun surasinda hayirli haberler verirsin insallah

Olsun canim ya, yeteri kadar takviye aliyosunuz ya onlarin da cok faydasi olur ben istanbula geldim, yarin ilk kontrolum muhtemelen de hemen tedaviye baslar, cunku adetin 3.gunu olacak yarin:) heyecandan erken oldum sanirim:) insallah senin islerin de erkenden hallolur, haberlesiriz canim benim.

Canim su an hastanedeyim, dr.la gorustum, bugun ilaclara basliyoruz, sali gunu kontrol. Bakalim hayirlisi

Canim su an hastanedeyim, dr.la gorustum, bugun ilaclara basliyoruz, sali gunu kontrol. Bakalim hayirlisi
Haydi hayırlısı cnm bnm, bende kan testi verdim negatif çıkmış bende dr randevusu alacam yarın tüp bebek bölümünden... Sana ne ilaç verdiler Nasıl bir başlangıç oldu? İnşallah sonu güzel olacak cnm

Hayirlisi olsun canim hepimiz icin, igne verdi bir de baska bir ilac daha verdi onlarin gelmesini bekliyorum su an. Bakalim gelince uygulanacak direk,bekliyorum canim. Alinca ilaclari yazarim

Hayirlisi olsun canim hepimiz icin, igne verdi bir de baska bir ilac daha verdi onlarin gelmesini bekliyorum su an. Bakalim gelince uygulanacak direk,bekliyorum canim. Alinca ilaclari yazarim
Tamam cnm bnm moralini hep yüksek tut Hakkı'mızda hayırlısı senden hbr bekliyorum tatlım gecmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…