aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Ya yummy ne zaman yazsam sana icim umut doluyor hep once seni sonra kendimi bebekle hayal ediyorum inan ve oyle de olucak insallah :) ya bizde tum sonuclar doktorda toplaniyor sonra konusuyoruz sonuclar hic bize verilmiyor sadece doktora veriliyor. Benim yumurtlamam icin doktor iyi dedi yani duzenliymis. Ama benim adet dongum 26-27 gun o yuzden doktor uzun yolu denicekmis hani erkenden LH yukselmesin yumurta catlmasin diye onu kontrol altina alicaklar. Yok cidden yapicaz hatta annemler dedi yavrum parasini biz yollariz ilac niyetine alin diye :)))) kiyamam onlara da :))) inan cok sevindim senin sonuclarinin iyi cikmasina gor bak ilkinde nokta atisi olucak bu arada 1 litreyi ne kadar surede iciyordu esin? Valla biz o kadar tedavi gorucez bi suyu icsin esim zehir olsa icilir ya Demesi kolay gerci :) aman yok cok sukur anlayisli eslerimiz var masallah :) yeni yil harika baslicak canim senin icin cidden 2016 bizlerin yili olucak :)

Arkadaslar buraya uzun zamandir girmiyorum cok uzucu gunler yasadim.en son girdigim zamanlar ilk asilamamin cevabi negatifti.daha sonra 2 asilama daha gecti basimdan onlar da negatif.esimin hareket ve sayi her gecen gun dusuyor.ben zaten pco adet goremeyen biriym 3 asilama da negatif olunca. Tup bebekte karar kildik yakin zamanda baslayacagz insallah.benim bildgm infertilitede en ust tedavi tup bebektir yanliyorsam duzeltin.doktor ona bile basari orani yuzde 30 tutmazsa tutmayablr diye olumSuz konusuyor ben daha 26 yasindaym ya.asilama sans yuzde 15ti tup yuzde 30 rapor da cikmiyo bna o kadar parayi yuzde 20 icin mi vericez madem umut yok.of cok mutsuzum(((

İnsallah canim benim:) oyle umuyorum bende, bebislerimize kavusmaya az kaldi insallah:) 1 litre keciboynuzu suyu, ilk hafta ancak 2 gun yetiyor canim İlk hafta surekli keciboynuzu kaynatacaksin ne yazikki:) ama sabah aksam icmeyi biraktiginda daha rahat oluyor, 4 gun falan gidiyor 1 litre. Ayy canim ya burada keciboynuzunun kilosunu 10 tl.ye aliyorum, 1 kilo sey kaynat kaynat bitmiyor, gumrukte takilmayacagini bilsem alip gondereyim buradan diyecegim ama bir yolu varsa gondereyim sana buradan?

Canim hic uzulme, hepsi tedavi edilebilir seyler, pconun tedavisi var, ayrica esin icin de zaten yapilacak sey tup bebek, artik yeni tup bebek teknikleriyle erkek kisirligi problemini buyuk olcude kaldiriyorlar , bunlar icin canini sikma. Ustelik daha gencsin, bir suru avantajin var, bizde de durumlar benzer, benim esimin de sperm sayi ve hareketlilikte ciddi sıkıntı vardi, ayin 3unde tup bebek tedavisine baslayacagiz, ama oncesinde 3 ay keciboynuzu kürü yaptim, sayi cok ciddi sekilde artmasa da hareketlilik %3'ten %40'a cikti:) Dogal olarak tupte sansimiz da artti. Bunlar cok da buyuk dertler degil canim, allah sana ve sevdiklerine saglik versin once, cocugun elbet olur. Bak ben 33 yasindayim ben dertlenmiyorum senin kadar, benim de cocugum yok, cok istiyorum tabi ama kendimi de yipratip uzmuyorum. Hayirlisi neyse oyle olsun zaten. Sen esine her aksam keciboynuzu suyu icir, her gun bir kasik ari sutu, birer avuc da taze badem ceviz yedir, bak sonucu goreceksin ilaclarla olmayan sey oluyor mucize gibi bu arada sende tedavini ol, sonra da duruma gore ya tup ya asilama denersiniz canim. Sansin olur neden olmasin ki, bak dun biriyle tanistim sana da anlatayim 4 kere asilama, 4 kere de tup bebek denemisler, doktorlar tupe bile sans vermiyormus onlara ve yarim daire parasi harcadik tedavilere dedi, hicbirinden sonuc alamayinca da birakmislar her seyi, ne zamanki her sey bitti derken su an iki ogullari var, ikisi de normal yolla olmus:) demem o ki bu surec cok onemli, stres her seyin bebisin de dusmani, olacaksa da olmuyor, kafani rahatlat , her sey yoluna girecek goreceksin

[QUOTEaaa, post: 43701003, member: 714663"]kızzzlarrrrr aşılamanıın aşılamanın yapıldığı günüde sayarsak 13.günü bugün sizce akşam kanda test yaptırsam çıkarmı yoksa biraz dahamı bekliyim. meraktan çatlamak üzereyimmmmmmmmm[/QUOTE]
Canim bekle derim.insaalh olur ama benim 14.gunum kananmam geldi cok gusran oldum

Keciboynuzu suyu kaynatmaktan cok skildim artik canim eczanelerde keciboynuzu ozu var ondan'yiyor 2 aydir o da olur dimi

Keciboynuzu suyu kaynatmaktan cok skildim artik canim eczanelerde keciboynuzu ozu var ondan'yiyor 2 aydir o da olur dimi
Canim onlarin icerigini bilmiyorum ama keciboynuzu pekmezinin yapilisi ile ilgili bir durum yuzunden icindeki etken maddenin yokoldugunu okumustum, yani sicak yapilirsa mi ne etken madde yokoluyormus, o yuzden isi hic sansa birakmayip aktardan kilo kilo keciboynuzu alip kaynattim, 3 ayda ne kadar keciboynuzu tukettik sen dusun ama cok faydasi oldu gercekten. Yaninda ari sutu findik, ceviz takviyesi de yaptim ama. Gunluk ilac gibi bunlarin hepsini tuketti ve sukur hareketlilikte neredeyse normal sinirlara ulastik. Sana tavsiyem tazesini alip kaynatip icir derim moralini de yuksek tut, eninde sonunda hepimiz muradimiza erecegiz insallah.

Y Yummy33 Slm cnm nasılsın? Uzun zmn oldu yol arkadaşım konuşamadık..
Ben buay dinlendim düzenli ilişkiye girdik, çıvan perçemi cayı içtim, belime yakı yapıştırdım önemli günlerde.. Ayın 2 sinde kan tahlili verecem eğer negatif ise tüp bebeğe yönelecem..
Sende durumlar nedir ?

Canim bu ay bende dinlendim, ayin 2sinde regl olucam, onu bekliyorum,3une randevu aldik tup bebek icin. Ben basliyorum bakalim hayirlisiyla bu surece:) bu arada bakarsin ikimiz de bu ay hamile kalirmisiz:)) Tup mup ugrasmayiz ya ne guzel olur:) eger bu ay bir sey olmazsa tupe senden once gidecegim canim, deneyimlerimi paylasirim gun gun

canim ya cok sagol cidden gondermis kadar oldun :) iste o gumruk sorun maalesef. Ama alicaz bir sekilde cunku nelere nelere para harciyoruz sonucta bu kadar ise yariyorsa denemek lazim. canim 3 aralik a cok az kalmis ya :) 29 kasim da benim dogum gunum. Mumlari uflerken hepimiz icin tutucam dilegimi cidden. Burdaki herkes dilegimde duamda olucak :) Istanbula gittiginde de mutlaka odullendir kendini. Ne bilim uzun zamandir ozledigin gitmek istedigin yerlere git, alisveris yap vs :) tam tatil havasinda git :) insallah donerken +1 in le donuceksin :) ne kadar kalicaksin istanbulda :)

canim maalesef bu tedavilerde sartlar oyle cunku her hastanin hikayesi ayri. Simdi sen de tutan sey ben de tutmaz o yuzden en fazla %50 sans veriyorlar. Zor bir surec hepimiz yasiyoruz ama umudunu kaybetmemek lazim. Stres tedaviyi bile etkileyebilir. PCO nun cozumu var doktorunla onu konusursun. Bak keciboynuzunu deneyip menun kalan bir suru kisi var. Ayrica erkekte E vitamini de tavsiye ediliyor. Benim esimin sperm sayisi 26 milyon hareketlilik %48 ama morfoloji %1. Doktor Evitamini, selenyum, cinko karisimi bir multivitamin gibi birsey verdi. Hergun ondan bir tane kullaniyor. BEn de D vitamini kullaniyorum. Doktorunla konusursan size gerekli tedaviye yonlendirir. Hem bakarsin o zaman bebeginiz supriz yapip dogal yolla gelir :)

Valla canim aslinda esimden de cok ayrilmak istemiyorum ama en yakin arkadaslarimizin yeni bebisi oldu, 1 aylik daha, birde tatli ki. O yuzden belki yilbasina kadar uzatabilirim istanbul isini, esim de gelir sonra, yilbasi tatilini de ailemizle arkadaslarimizla gecirir doneriz diyorum, insallah dedigin gibi 3 kisi olarak doneriz ne guzel olur. Aslinda biliyor musun burada esimin cok doktor arkadasi var, sonuclarimizi gosterdik hepsi de sansiniz cok yuksek dediler, kadinda ciddi yumurtlama ve rahim problemi yoksa tupun tutma olasiligi artiyormus sanirim. Ama nedense tupu yaptiracagim yerdeki dr.la konusmadigim ve bu sozleri ondan duymadigim icin yine de biraz tedirginlik var ya sansiniz dusuk derse diye, ya tutma ihtimali zayif derse diye:) gerci Ben boyle seylere pek moralimi bozmam ama maddi,manevi emeklerimizin sonucunu da insallah hemen alirizilkte olmaz sonra yine olur ama ne bileyim iste,

Bu arada tatlim eger keciboynuzuna baslarsan kaynatma islemini soyle yap; ben isiticida once suyu kaynatiyorum, tencerenin icine keciboynuzlarini kiriyorum, sonra da isiticida kaynamis suyu onun ustune dokup 3 dk kisik ateste kaynatip kapativeriyorum, yani keciboynuzu ateste sadece 3 dk kalsin, daha fazla kaynatirsan onun da etken maddesi gidiyor bu arada bakarsin dogum gunun serefine bir de hamile olurmussun ne guzel hediye olur:) benimde 31 aralikti tatlim, tam asilama sonucumu o aralar aldim, hic hediye olmadi bana ama insallah bu sefer yeniyil hediyesi olur bebisim:)

Yani soyle bir durum var tup bebekte artik ICSI diye bir yontemi uyguluyorlar bunda da erkekten gelicek tek bir sperm bile yeterli. Sonra sperm yumurtayi dolluyor ve hucre cogalmasi basliyor. Bu dollenmis yumurtayi (embriyo) ya 3 gunluk ya da 5 gunlukken transfer ediliyor.Bizim doktorun dedigi su oldu. 5 gunluk embriyonun transferi sansi daha arttiriyor cunku embriyo 100 hucreye falan ulasmis oldugundan hnagi embriyonun tutacagini bildiklerinden ona gore iyi olani secip koyuyorlar. 2-3 gunluk embriyo da ise embriyo 8 hucreli falan oluyormus ama onda da rahimde gelisme sansi daha yuksek olacagi icin transfer ediliyormus. Yani once yumurtalari toplayacaklar sonra kalitesine bakip 5 gune kadar bekleyecekler ama eger dollenen yumurta sayisi cok degilse riske atmamak icin 2 ya da 3. gunde transfer olucak dedi. O yuzden ne kadar kaliteli yumurta o kadar sans gibi birsey. Ki ondan sonra bile tutma sansi %50 ama biz olumluya odaklaniyoruz tabiki :) dondurma islemini sorduk. Doktor kesinlikle onerdi ve ustelik dedi nedenini suan icin bilmesekte dondurulmus yumurtayi transfer ettigimiz de daha yuksek sans elde ettik dedi. Bu arada bir seferlik tup bebegi devlet karsilayacai icin burda sadece tek yumurta transferi yapilicakmis bana. Aman bir olsun bizim olsun :) zaten ikiz hamilelikte cok korkuyolar cok risklu vs diye :) hayirlisi olsun. Doktorla da aralikta gorusuceksin sanirim di mi? Biz doktorla sadece tahlil sonuclarinda bir de tup bebege karar verdigimiz icin onunla ilgili bilgilendirme toplantisinda konustuk. Onun disinda ki tum tahlliler vs hemsireler yapiyor. Ama doktora guven cok onemli esim de ben de her seferinde bu adam bu isi biliyor duygusuyla ayriliyoruz :)

canim cok cok tesekkurler cidden cok yardimci oluyorsun dedigine cok dikkat edicem valla hepsini not aliyorum :) 31 ekim di herhalde dogum gunun. Oncelikle gecmis dogum gunun kutlu olsun bu arada hani derler ya Allah soyletti diye bak bence 31 aralik senin yeni dogum gunun olucak guzel haberleri alacagin zaman olucak insallah :) valla kalabiliyorsaniz yilbasina kadar kalin ya :) dedigin gibi yeni yila esinle ailenle sevdiklerinle girersin oteki yil daha kalabalik olursunuz. Biz uzaktayiz gene ediyle budu basbasa olucaz ama sevdiklerimizin sagliginin yerinde olmasi herseyden onemli :)

Ne guzel anlatmissin tatlim ya cok sagol. Dondurmada da tutma ihtimalinin yuksek olma sebebi sanirim dedigin 5 gunluk bekleme suresi yuzunden. Yani dondurmadan evvel 5 gun takip ediyorlarmis, 5 gun canli kalan embriyoyu donduruyorlarmis, cetin ceviz embriyolar donduruldugu icin de tutma ihtimali artiyormus, yanlissam belki biri duzeltir ama bende oyle duydum. Insallah her sey yolunda gider de benim minik embriyolar hem bana tutunurlar hem de dondurucuya girerler, malum ileride kardes de isteyebiliriz:)) Canim benim belki sende dogum gunu surprizi yasarsin ne malum:) dur bakalim hayirlisi, bugun yolda dusunuyorum hep onumuzdeki ayi, planlarimizi vs vs. Hep aralik ayina odakliyim su an ama bu ay hamile kalirmisim birde bakarsin

Canim benim aynen oyle ne guzel demissin her seyden onemlisi saglik. Sevdiklerin sag salim olunca varsin uzakta olsunlar diyorsun bir sure sonra, bizde sizin kadar uzakta olmasak da benzer durumdayiz, geldik ordu fatsaya yerlestik, bir senedir bizde edi budu gibi oturuyoruz:) bakalim bari bebislerimiz olsun da eve nese gelsin biraz:) gerci yeni dogum yapan arkadasimla konusuyorum gecesi gunduzune karismis, yorgunluktan, uykusuzluktan halusinasyonlar gormeye basladim artik diyor:)) Yeterki olsun da varsin bizde gorelim :)

Bnm bugün 10.gün dayanamadım kan testi yaptırdım sonuc negatif 2.77 varmı başına gelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…