Bugün 11.günü kan testi yaptırdım 1.96(( maalesef olmadı bu ay bu değerin yükselme ihtimali yoktur değil mi???
Böylesi hayrlıymış yapacak bişey yok ama çok üzüldüm(((
Merhaba başlığı görünce yazmak istedim 16 Mayıs'ta aşılamam oldu ilk iki gün yoğun kasık ağrım vardı sonraki günler ara sıra kasık sancım oldu yine bugün 10. Gün merakla bekliyorum aslında pekde ümidim yok bu ilk aşılama doktor aşılama sonrası birliktelik istiyorum demişti ama eşimle 10 gündür yan yana gelemedik aşılama sonrası birliktelik çökmü önemli yardımcı olursanız çok sevinirim:44:
Merhaba başlığı görünce yazmak istedim 16 Mayıs'ta aşılamam oldu ilk iki gün yoğun kasık ağrım vardı sonraki günler ara sıra kasık sancım oldu yine bugün 10. Gün merakla bekliyorum aslında pekde ümidim yok bu ilk aşılama doktor aşılama sonrası birliktelik istiyorum demişti ama eşimle 10 gündür yan yana gelemedik aşılama sonrası birliktelik çökmü önemli yardımcı olursanız çok sevinirim:44:
Merhaba hepinize
Benimde bugün aşılama sonrası 12. Günüm dünden beri belim ve kasıklarım ince ince sızlıyor acaba adetim yaklaştığı içinmidir yoksam hamişlik belirtisimidir, Allahım inşallah hamişimdirr
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba hepinize
Benimde bugün aşılama sonrası 12. Günüm dünden beri belim ve kasıklarım ince ince sızlıyor acaba adetim yaklaştığı içinmidir yoksam hamişlik belirtisimidir, Allahım inşallah hamişimdirr
Canim umarım hamilesindir...benim de bu saat itibariyle asilama sonrasi 11.gunum. .ama hic belirti yok, en ufak bir degisiklik bile yok..peki senin de ilk denemen mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günayydınnnn
Bugün 13. Günüm ve evet ilk aşılamam umarım sonda olur. Forumu hatmetmiş biri olarak diyebilirim ki herkeste hamilelik belirtileri bir olmuyor, kimisi öncesinde belirti yaşamayıp sonrasında belirtiler çıkıyor. Bence hiç endişeye kapılma ve iyi şeyler düşün, moral motivasyon da çok önemli. Bazen müthiş bir karamsarlık sarıyor beni hemen üzerimden atmaya çalışıyorum, inşallah hamişizdir gebişizdir :)
23 Haziran'da oldu herhalde aşılaman Dr sana ilaç verdimi kullanıyormusun ilaç? Dr nezamana çağırdı seni?
Benim de ilk asilamam ama sanki biraz daha yolumuz var gibi :) umutsuzluga kapilmamaya çalışıyorum. ..23 haziran da oldu..tek yumurtam oluşmuştu.ben klomen bittikten sonra estrofem bi hafta kullandim.o bitince progestan kullanmaya basladim 10 gun.o da cuma biticek.o zmn bi kan versem mi ki diyorum. Sen bugun kan versene belli olmaz mi ki. Sen hangi ilaçları kullaniyorsun.
Dr um beni garanti olsun diye 10 Temmuz'da çağırdı. Ama ben rahat duramadım bugün test aldım sonuç negatif, dediğin gibi benim bu sefer olmadı ama inşallah sen hamişsindir canım... Ağrılarda fasafiso oldu sancılar aynen devam ilacın etkisi olsa gerek üzgünüm ama umudumu kaybetmeyeceğim :)
Dr um beni garanti olsun diye 10 Temmuz'da çağırdı. Ama ben rahat duramadım bugün test aldım sonuç negatif, dediğin gibi benim bu sefer olmadı ama inşallah sen hamişsindir canım... Ağrılarda fasafiso oldu sancılar aynen devam ilacın etkisi olsa gerek üzgünüm ama umudumu kaybetmeyeceğim :)
Canım idrarda belli olmazmis ki. ..hatali sonuç verebiliyormus.o yuzdem sen kanda negatifi görmeden net olmadı deme...ben 12.gun kan vererek baktircm testlere hic guvenmiyorum. Bundan ayri 5 hakkimiz daha var sanirim.hem birinden birinde olurr :))
Onuda artık adetim gecikirse Dr un dediği tarihte yaptırırım. Yine göremedim şu çift çizgiyi iyimii :) haberdar et durumunu emi sana sevinelim en azından :)
Aynen yanilmamakta fayda var.zamani bekleyelim bakalım. Ben de cuma kan vercktim ya vazgectim.h.sonu sinavim filan var onlara odaklaniyim.p.tesi artık kader diyelim :)) olumlu bak sen de...benim oyle sorunları olan arkadaslrm var ki her gun sukrediyorum bu duruma daa...herse
yin hayirlisi. Sen de hbr et sonuç degisebilir :)
Merhaba hepinize
sizler gibi bende cok uzun zaman forumdan gebelik belirtilerini araştırıp durdum.o zamanlar kendime bir söz verdim eğer bir gün hamile kalırsam belirtilerimi gün gün paylaşacaktım.cok şükür ki rabbim nasip etti ilk aşılamamda hamile kaldım...buyrun gün gün gebelik belirtilerim.
aşılama günü:herhangi bir kanamam olmadı cok hafif belli belirsiz ağrım vardı.aşılamadan sonra dr kaldırmadı 2 saate yakın dinlendim.
1.gün: belli belirsiz ağrı devam etti
2.gün:ağrı ara ara oldu
3.gün:hiç bir şikayetim yoktu
4.gün:kasıklarımda batmalar başladı.bunu kıl çekilmesi gibi tarif edebilirim
5.gün:batmalar devam etti,iştahım açıldı ancak kullandığım progestanın etkisimi bilmiyorum
6.gün:batmalar devam etti,kabızlık basladı,iştahım açıktı,akıntı başladı
7.gün:eğilip kalktığımda kasığımda bilye gibi birşey vardı sanki ani hareketlerde acıyordu.
8.gün:batmalar,kabızlık,oburluk devam etti.akıntı arttı
9.gün:yürürken falan yorulmaya başladım,diğer belrtiler devam ediyordu
10.gün:idrar testi yaptım tabiki de cıkmadı :))
idrar testinde cıkmadı ama tuhaf bir şekilde biliyordum hamile olduğumu
11.gün:akıntı ve iştah haricinde fazla belirti gözlemlemedim
12.gün.akıntının rengi şeffaftan beyaza döndü(ancak bu bir şeffaf bir beyaz olarak hala devam ediyor).kimsenin yemek yaptığını sanmadığım gec bir vakitte biber dolması koktu ve cok şiddetle yemek istedim.
13.gün:akıntı ve iştah haricinde herşey normaldi.
14.gün:kan testi +
umarım sizlere faydası olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?