- 19 Ekim 2022
- 897
- 427
- 23
- 29
- Konu Sahibi AnneveBebek0
-
Ben 7. Günden beri test yapıyorum bugun 10. Gün oldu biraz önce lavaboya gittim cok afedersin ama peceteye silince kahverengi pembe karışımı kan gibi birsey geldi sanırım adet olucam benYok canım daha iğnenin 8. Günündeyim. Adet gecikmesi bekleyeceğim. 21 Mayıs'ta gecikirsem test yapacağım. Sen de var mı belirti?
Biraz önce bi sancı girdi vajinama 10 saniye sürdü tatlı yemeye de basladım adet sanırımYok canım daha iğnenin 8. Günündeyim. Adet gecikmesi bekleyeceğim. 21 Mayıs'ta gecikirsem test yapacağım. Sen de var mı belirti?
Yaa umarım yerleşmedir canımBiraz önce bi sancı girdi vajinama 10 saniye sürdü tatlı yemeye de basladım adet sanırım
Canımmmm Allah razı olsun,sizden pozitifler gelsin ben de sevineyim inşallah sizler adınaGerçekten çok sevindim cok mutlu oluyorum burda pozitifleri gördükçe rabbim kucağına almayı nasip etsin
Canım 10gün adet için erken değil mi , yerleşme olmasınBen 7. Günden beri test yapıyorum bugun 10. Gün oldu biraz önce lavaboya gittim cok afedersin ama peceteye silince kahverengi pembe karışımı kan gibi birsey geldi sanırım adet olucam ben
Vallahi bilmiyorum inşallah yerleşmedir pecete koydum takip edicem ama canım aşırı tatlı istiyor genelde adet olmadan bir ili gün öncw böyle olurdumCanım 10gün adet için erken değil mi , yerleşme olmasın
Canım ovitrelle ilk vuruluşun mu kaçıncı gün adet olmuştun diğerindeVallahi bilmiyorum inşallah yerleşmedir pecete koydum takip edicem ama canım aşırı tatlı istiyor genelde adet olmadan bir ili gün öncw böyle olurdum
6. Ovitrellem daha önceleri klomen veya famera kullanıp çatlatma iğnesi oldum 12. Gün en erken 14. Gün en gec adet oluyordum hepCanım ovitrelle ilk vuruluşun mu kaçıncı gün adet olmuştun diğerinde
Canım yarın ilk idrarla test yap. 10. Gün adet olmak için erken geldi bana. Koyulaşcak inşallah testin6. Ovitrellem daha önceleri klomen veya famera kullanıp çatlatma iğnesi oldum 12. Gün en erken 14. Gün en gec adet oluyordum hep
Ay inşallah ya fazla testim var şimdi de yapsam çıkar mı ki koyulasmıs mıdır yada yarını mı bekliyim insan panik oluyor bu arada kanama devamı gelmemişCanım yarın ilk idrarla test yap. 10. Gün adet olmak için erken geldi bana. Koyulaşcak inşallah testin
İnşallah canım teşekkür ederim inşallah sende güzel gelişmeler yaşarsınAmin inşallahBir cok konuda görüyorum sizi en yakın zamanda burda sizinde pozitif haberinizi almayı cok istiyorum gerçekten
Canım cok testin varsa bi tane yap, benim aklıma düşünce yapmadan duramam cünküAy inşallah ya fazla testim var şimdi de yapsam çıkar mı ki koyulasmıs mıdır yada yarını mı bekliyim insan panik oluyor bu arada kanama devamı gelmemiş
Sen net hamilesin canim ama test yapma artik kan verKızlar günaydın bugün 15. Gün testlerim şu şekildekızlar cok inandırdım kendimi korkuyorum
İnan inan hamilesin kuzum. Maşallah sanaKızlar günaydın bugün 15. Gün testlerim şu şekildekızlar cok inandırdım kendimi korkuyorum
inşallah, yarın adet günüm. Erkenden verip hayal kırıklığı olmasın istiyorumSen net hamilesin canim ama test yapma artik kan ver
İnşallahhh, Allahım hepimize nasip etsin.İnan inan hamilesin kuzum. Maşallah sana
Bugün versen çıkar kuzum maşallah çok bariz ama tabiki sen bilirsin. Gönlün nasıl istiyorsa öyle yap kuzucum.inşallah, yarın adet günüm. Erkenden verip hayal kırıklığı olmasın istiyorum
Bana desteğiniz o kadar mutlu ediyo ki beni. Allah hepinizden razı olsun. Bugün öğleden sonra gidicem inşallah.Bugün versen çıkar kuzum maşallah çok bariz ama tabiki sen bilirsin. Gönlün nasıl istiyorsa öyle yap kuzucum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?