Aşılama sonrası gebelik testi

Yok canım daha iğnenin 8. Günündeyim. Adet gecikmesi bekleyeceğim. 21 Mayıs'ta gecikirsem test yapacağım. Sen de var mı belirti?
Ben 7. Günden beri test yapıyorum bugun 10. Gün oldu biraz önce lavaboya gittim cok afedersin ama peceteye silince kahverengi pembe karışımı kan gibi birsey geldi sanırım adet olucam ben

Canım yarın ilk idrarla test yap. 10. Gün adet olmak için erken geldi bana. Koyulaşcak inşallah testin
Ay inşallah ya fazla testim var şimdi de yapsam çıkar mı ki koyulasmıs mıdır yada yarını mı bekliyim insan panik oluyor bu arada kanama devamı gelmemiş

Ay inşallah ya fazla testim var şimdi de yapsam çıkar mı ki koyulasmıs mıdır yada yarını mı bekliyim insan panik oluyor bu arada kanama devamı gelmemiş
Canım cok testin varsa bi tane yap, benim aklıma düşünce yapmadan duramam cünkü ama azsa testin yarın ilk idrarla yap daha güzel bi sonuc alırsın

Kızlar günaydın bugün 15. Gün testlerim şu şekildekızlar cok inandırdım kendimi korkuyorum

Eklentiler

• 3E2C2ADB-D9FF-443F-98E3-65ED0920FF42.webp
    56 KB · Görüntüleme: 361
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…