Aşılama sonrası gebelik testi

İnşalah koyulaşmaya başlasın canım. 14. Güne kdar iğne etkisi gören var. Çok su iç canım. İğnenin etkisi öyle geçiyormuş

Canım aşılama değil, femara+ovitrelle. İlk denemem. Pcosum var. Bu da son testim biraz önce yaptım. Bu kadarı da iğneden olmaz heralde yaaa
Tebrık ederım darısı bızımde basımıza ınsallah sıze sorum var su an bende femera ovıtrelle normal ılıskıyle bu ay denedık sız hangı gun saatlerı degerlendırdınız ve belırtınız varmı acaba
Benımde ıgne sonrası 7.gunum asırı halsız yorgun uykulu ve goguslerde hassasıyetım var

Merhabalar, Allah razı olsun. Rabbim sizlere de nasip etsin. 1 Mayıs pazartesi 12:30 gibi iğne vurulmtu. 2 Mayıs salı akşamı 23:00 civarı ilişki olmuştu . İğne vurulmadan önceki gün akşam da olmuştu. Açıkcası belirtim oldukça azdı. Akıntı göğüs ağrısı falan olmadı. Belirti meselesi herkeste farklı oluyor. İnşallsh evladınız sizinledir

Bende 3.gundem dayanamadım başladım bugun 8.gunum tek çizgiye döndü inşallah çifr çizgiye tekrar döner. Birlikteliği sormamdaki neden bizde igne oncesındekı gece ve ıgne sonrasındakı 30.saat harıcı hıc bırlıktelık olmadı ondan sansım varmı dıye merak ettım

Şansınız tabi ki vae bence tam doğru zamanlar olmuş. Benim 12. Gün negatif oldu. 13. Gün geri geldi

Canım adet tarihinde sivilcelenme, göğüs ağrısı hissettin mi?. Benim adete 3 gün kaldı. Sivilce ve göğüs ağrım başladı. Moralim bozuk bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…