Aşılama sonrası gebelik testi

6. Ovitrellem daha önceleri klomen veya famera kullanıp çatlatma iğnesi oldum 12. Gün en erken 14. Gün en gec adet oluyordum hep
Canım iğne tecrüben olduğu için sormak istiyorum. Benim ilk iğnemde herhangi bir yan etki olmadı. Bu ay ikinci iğnemi oldum. İnanılmaz iştahım arttı. Bi haftada 2-3 kilo aldım. Dünyaları yiyorum. İğne sen de böyle bi yan etki yaptı mı canım hiç?

Ben bugüne kadar hiç belirti yaşamadım ama birşey öğrendim genelde tutmadığı zaman belirti olmuyormus eğer tutarsa senın dedigin gibi belirtiler oluyormus benımde ilk defa dün lekelenmem oldu ve aşırı tatlı yiyorum inşallah senin de tutmuştur

İnşallah canım tutmuştur ikimizinde. Çok heveslenmek istemiyorum ama bu ay geçen aya göre çok farklı. Umarım bebişlerdir

İnşallah canım benım aşılamam tutmazsa tüp bebek yaptırcsz bakalm bugun 12. Gün hala pozitif erken gebelik testinde
İnşallah pozitifin koyularak artar canım. Kaçıncı aşılaman peki? FSH değerin ne? Canım. Benim FSH 11 çıktı ama doktor sorun teşkil etmez dedi. Düzenli yumurtluyorsun çatlıyorsun dedi. Eşimin değerleri de iyi çıktı. Benim ikinci aşılama. Üçüncüden sonra bize de tüp bebek diyecek muhtemelen. Yaşımda 35

Benim ilk aşılamam tam olarak bilmiyorum fsh değerimi evde testlerim var ama hepsi cok güzel çıkmıştı değerlerin fsh amh proklatin vs bizim hiç bir sorun olmamasına rağmen olmuyor sebepsiz inferlite deniyormuş

Aynen bizimkine de sebepsiz infertilite deniyor canım. Hayırlısı hakkımızda. Bak kaç gündür konuşuyoruz zaman bi türlü akmıyor ya. Çok heyecanlanıyorum. Adet günüm cumartesi. Şu bi iki gün gelmesin diye dua ediyorum. Benim erkenden de geliveriyor çünkü.

Merhaba yazışmalarınızı okudum sizin adınıza cok sevindim Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın bende 12. Gunumdeyim aşılama yaptırdım ama bana 15gun sonra kan testi ver dediler o yüzden çıkmaz dıe test filan almadım hiç bu şekilde takip edildigini bilmiyordum sizden görünce merak ettim test alsam baksam sonuç çıkar mı şu anda

Allah’ın izni ile adet olmıcaz güzel şeyler hissediyorum rabbim çabalarımızı görsün inşallah 12. Gün testim Buda benım varmı sence ipne etkisi geçmiştir bence yA nolur geçmiş olsun

Merhaba evet koyulugu takip etmek adına bir çoğumuz bu şekil takip ediyoruz aslında olması gereken 13 veya 14. Gün kan vermek ama bizler cok istediğimiz için kendimizi testlerle avutuyoruz artık sizde yapabilirsiniz yapıp bizimle de paylaşın benımde 12. Günüm bugünkü testimi ekledim sende yaparsan at karşılaştıralım inşallah hepimizin bebişlere vardır

Benim aklıma çok girdiler aslında yapalım dıe arkadaşlarım ama ben olumsuz görüp üzülürüm dıe yapmamistim ama sizin yazismalariniz bana cesaret verdi en azından benim gibi sabırsız kişiler varmış onu görmüş oldum ben test yapmadım ama deli gibi sürekli internetten araştırdım çok zor sabrettim ters için. Elimde hiç gebelik testi yok olsaydı kesin yapmıştım ama yarın bı kan vermeyi düşünüyorum. İnşallah vardır hepimiz için dua ediyorum Allah hepimize nasip etsin sizin nasil geçti bu süreç benim bazı günler çok sanciliydi kasıklarım çok agırdı iştahımda arttı ama psikolojik olarak düşünüyorum bunu bebiş varsa aç kalmasin dıe ne bulsam yiyorum

Hepimiz sabırsızız gerçekten ben de evde 4 tane test vardı eşime 10 tane saha aldırdım adam benden bıktı resmen Benımde kaaık agrım oluyor sandı gibi 2 gün önce de kahverengi kan geldi adet oldum sandım ama olmadım canım hep tatlı şeyler istiyor (genelde adet öncesi hep olur) suan bel agrım var gibi ama cidden psikolojik buna inandım ben kendimizi sürekli dinlediğimiz için olmayan belirtiyi bile çıkarıyoruz meydana bende yarın kan vericem bakalm nasıl olucak

Benden hiç kahverengi leke yada kan tarzı birşey gelmedi ayıptır söylemesi bugün iş yerinde birşey aktı gitti gibi oldu bı an korkup lavobaya gittim adet oldum sandım ama olmamisim leke filanda hiç gelmedi sadece akıntım oluyor bol bol sebebini anlamış değilim normalde ben adet olduğum zaman karnım ağrır ilk gün sadece öncesi kasık ağrısı veya bel ağrısı hiç yaşamam ama aşılamadan bı kaç gün sonra 4 5 gün boyunca ciddi kasık ağrılarım oldu dayanamayıp doktora bile yazdım normal dedi sadce bana (doktorum pek konuşmazda ) inşallah olur ya hepimiz adına dua ediyorum

Evet akıntı bir cok kişide oluyor kasık agrısı da iğne etkisi birde inşallah bizimledir bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…