Aşılama sonrası günlüğüm

Fotoğraf atmaya çalışıyorum olmuyor. Nasıl atılıyor kızlar

Benim ilk olacak pkos vardı. Şu an 37,5 dozunda iğne oluyorum salı kontrol var dua eder misiniz bana yumuş büyümüş olsun aşılamaya geçelim
Tabi ki ederim inşallah Rabbim bu ay size de nasıp etsın her şey çok güzel ilerlesinn. Ben de bu ay ilk kez iğne kullanmıştım

Yarın doktorum çağırdı yarın verecem bakalm inşallah hüsrana uğramam
Canım aşağıda dosya ekle kısmı oradan çektiğin fotoğrafı ekleyebilirsin yorumla dedikten sonra fotoğrafını da atıyorum sana gör diye bizi de haberdar ett olur mu inş istediğin gibi olur her şey

Benim ilk olacak pkos vardı. Şu an 37,5 dozunda iğne oluyorum salı kontrol var dua eder misiniz bana yumuş büyümüş olsun aşılamaya geçelim
Hadi inşallah canım senin de herşey yolunda geçer ve aşılamaya geçersiniz sonrası heyecanlı bekleyiş

Dün 3 farklı marka ile test silik çizgi çıkmıştı hepsinde. Ama bu sabah negatif çıktı gebelik testi. Kan verecem birazdan ama umudum kalmadı neden böyle oldu

Dün 3 farklı marka ile test silik çizgi çıkmıştı hepsinde. Ama bu sabah negatif çıktı gebelik testi. Kan verecem birazdan ama umudum kalmadı neden böyle oldu
Kanda çıkar inşallah güzel düşün güzel olsun

Yaaa bu sabahki hangi markaydı peki dünkülerden farklımıydı bakalım inşallah kanda değerin güzel çıkar regl olana kadar umut devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…