Aşılama sonrası test beklemek çok zor :(

Cnm okudum yazinida yazmak istedim sana rahim film i cekmeden nasil asilama yaparlar ki coo sacma bence dr degistir ben oglumda tedavi gordum 1 sene boyunca bekledim baska dr gittim sonra drm dedi ki biz uzun sure olmayan hastalsrimiza once rahim filmi cekiyoruz dedi banada rahim filmi cekeriz sonra asilama yaparim dedi tamam dedim hsg cektirdim asilamaya gerek kalmadi senin suan belki asilama paran bosa gitmis oldu belki rahim filmiyle daha kolay olucakti

Ama doktorum dediki düşük yada birinci çocuğu olup ikisini düşenen uzun zman olmassa dedi rahim filmi çekiyorum anlamadım ben şimdi

Ama doktorum dediki düşük yada birinci çocuğu olup ikisini düşenen uzun zman olmassa dedi rahim filmi çekiyorum anlamadım ben şimdi
Yok cnm genellikle bir sene cocugu olmayanlara oneriyolar hsg ben 3 ay klomen 2 ay gonal f kullandim gebelik olusmadi hsg cektirdigim ay hamile kaldim demekki bi yerde bi tikaniklik varmis tuplerim acikti ama simdi dusun allah korusun senin tuolerinin biri kapali diyelim asilama yapsan daha az ihtimalin var ama once hsg cekip asilama olsaydin daha yuksek ihtimal olucak bende asilama istiyorum drma dedim ben artik hap tir igmedir yoruldum hepsini denedim asilama yapalim dedim oda ilk hsg yi sordu cektirdin mi die cekmeden asilama yapmiyoruz dedi araştır bence

Ben aslında bugün konuştum doktorumla bu konu yu ama bilmiorum ki her doktorun farklı bir yol izlemi vardır belki benden mesala yumurta takibi için yada muane olduğumda para almio hani para ci değil vardır bir bildiği herlede ama kafam karıştı biraz aslinda

Bu arada benim 8 sene ama hiç rahim glfilmi çekilmedi tüpler bakılmadi

Bu arada benim 8 sene ama hiç rahim glfilmi çekilmedi tüpler bakılmadi
Sen bence biran önce doktorunu degistirmelisin rahim filmi çekmeden sana nasıl aşılama yapar cnm belki boşuna uzuluyosundur belki tüplerin kapalı o yüzden olmuyodur bence en iyisi yeni bir doktor bul kendine cnm

Hala hala çok saskinim suan nie ki cekmedigi ya uff sinirlerim bozuldu iyice başımda bir fena agrio anlatamam

Bu doktOrun suçu canm senin değil benimde dokTor aşılama yapmadan önce rahim filmi istedi çünkü tüpler eğer kapaliysa asilamanin hiç bir faydası yok aynn böyle dedi dokTorum

Bu doktOrun suçu canm senin değil benimde dokTor aşılama yapmadan önce rahim filmi istedi çünkü tüpler eğer kapaliysa asilamanin hiç bir faydası yok aynn böyle dedi dokTorum
Anladım canım ama şimdiye kadar gittigm en ilgili doktor ben direk kendisine asilama die gittim ve doktor herhangi bir problem yok dedim pko dan başka ondan söylememsi olabilir ama bu ay rahim filmi istedi niyeyse

Anladım canım ama şimdiye kadar gittigm en ilgili doktor ben direk kendisine asilama die gittim ve doktor herhangi bir problem yok dedim pko dan başka ondan söylememsi olabilir ama bu ay rahim filmi istedi niyeyse
Senin öyle dedin diye direk asilamami yaptı cnm ayrıca sen problem yok daefin diye istememezlik yapacağını sanmıyorum

Kızlar ara ara giriorum başım çok fena agrio p yüzden geç yazıyorum yanlış anlamayın int araştır cam ve doktor soylicem yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…