- 30 Ocak 2016
- 783
- 589
- 53
- 42
- Konu Sahibi melekistiyorum
-
Özelde aşılama sadece 300 girişle birlikte 350 idi.ilaclarla birlikte 1000civari vardi
Hayat hastanesiMerhaba nerde yaptırdınız acaba?
Hayat hastanesi
Niye sordunuz?peki nede bu hatane memnun kaldınız mı?
Niye sordunuz?
Her doktor bir olurmu onu bilemem ama ben memnunum doktorumdan gayet ilgili tavsiye ederim ama bünyeden bünyeye değişebilir sorunlar ve çözümler...bende ikinci aşılamamı yaptırıcam onun için sordum...yoksa başka bi sebebi yok..hani memnun kaldıysanız tavsiye olur diye..
Her doktor bir olurmu onu bilemem ama ben memnunum doktorumdan gayet ilgili tavsiye ederim ama bünyeden bünyeye değişebilir sorunlar ve çözümler...
Aaaa ciddimisin erken olmuşsun adet gibi geldi bana kısmet hayırlısı olsun ben 6kasimda 2.asilama oldum da adete 1hafta varbende 5 kasımda yaptırdım ilk aşılamamı bu sabah gidip tahlilimi yaptıracaktım ama dün akşam tuvalete girince ne göreyim sürpriiizzzz adet olmuşum çok moralim bozuldu o an ama kısmet napalım sanırım 1 ay bekleyip 2. aşılamayı yaptırıcam Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin
Inşallah hamileyimdir hayırlısıyla bende adet olmiym bidaha sende olma isteyen herkes anne olsun insallaaaaahhhh...Aaaa ciddimisin erken olmuşsun adet gibi geldi bana kısmet hayırlısı olsun ben 6kasimda 2.asilama oldum da adete 1hafta var
Aaaa ciddimisin erken olmuşsun adet gibi geldi bana kısmet hayırlısı olsun ben 6kasimda 2.asilama oldum da adete 1hafta var
Inşallah hamileyimdir hayırlısıyla bende adet olmiym bidaha sende olma isteyen herkes anne olsun insallaaaaahhhh...
Pazartesi test yaptırcam hayırlısıyla...evet erken oldum normalde bikaç gün daha vardı ama kısmet bakalım pazartesi doktoruma gidicem o ne diyecek testi ne zaman yaptıracaksınız siz
Inşallah insallah bebiş haberlerini hepimiz alırız insallah tez zamanda AMİİİNNinşallaaahhhhhh güzel haberinizi alırız burdan valla kendimle birlikte isteyen herkese dua ediyorum hep Allah kucağımızı boş bırakmasın
AmiiiinnnnInşallah insallah bebiş haberlerini hepimiz alırız insallah tez zamanda AMİİİNN
evet erken oldum normalde bikaç gün daha vardı ama kısmet bakalım pazartesi doktoruma gidicem o ne diyecek testi ne zaman yaptıracaksınız siz
bende ekimde aşılama yaptırmıştım normalden 4 gün önce adet oldum...dr olsanda olmasanda mutlaka kan testi yaptır dedi.dış gebelik olabilir diye..sizde yaptırın..
Senin adına cok uzuldum.Allah büyük ,sağlıklı gebelik ve bebişin olur insallah herşey bir sınav moralini bozma hayırlısı olsun.Allahin bi bildiği vardir elbet üzülme..saglikli bebeğin için moralin yüksek olsun bu bi sınav unutma Allah sabır versin insallah..Bebeğimi kaybettimkimyasal gebelik düşük ile sonuçlanacak çok üzgünüm.
Çok haklısın herşey insanlar için evet ama çok üzgünüm... bunu da atlatacağım inşallah...Senin adına cok uzuldum.Allah büyük ,sağlıklı gebelik ve bebişin olur insallah herşey bir sınav moralini bozma hayırlısı olsun.Allahin bi bildiği vardir elbet üzülme..saglikli bebeğin için moralin yüksek olsun bu bi sınav unutma Allah sabır versin insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?