Gebeliğe Hazırlık Aşılama sonrası

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mzqn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Odaklandığımdan kaynaklı olabilir belki. sağ belimde tuhaflık hissediyorum ağrı diye ifade edemem sanırım. Doktorum sakın belirti arama, odaklanma demişti ama elde değil sanırım. Sizin peki?
Belirti aramamak elde deqil hiç bi belirtim yok maalesef tutmadı düşüncelerine kapıldım

Belirti aramamak elde deqil hiç bi belirtim yok maalesef tutmadı düşüncelerine kapıldım
Beni de yokluyor olumsuz düşünceler. Sabırlı olmak lazım. Sperm sayısı ve yumurta büyüklüğü nasıldı sizin?

Beni de yokluyor olumsuz düşünceler. Sabırlı olmak lazım. Sperm sayısı ve yumurta büyüklüğü nasıldı sizin?
Sperm sayısında sıkıntı yk yumurtam 19 yada 21 mm olması lazım hatırlamıom tam olarak sizin bi sorununuz var mıydı daha önce gebelik oldu mu benm 1 yıl önce klomen tedavisiyle olmuştu ama kalbi durdu tekrr olmayınca aşılama yaptırdım bend tabi bu 1 yıl içimd klomen femara çatlatma iğnesi koca karı şeyleri aklına ne gelirse denedim ama nasip olmadı

Camim merhaba benimde 2.asilamam bugün asilamadan sonra 5.gunum ve 2 gündür devam eden beyaz sut kesiği gibi akintim var dun aksam da baya adet gibi hissettim çok geldi kasik ağrılarım da oluyor ayni adet ağrısı sende böyle şeyler oldu mu

Kaç yumurtan oluştu canm kaç mm di bide çatlatma iğnesi oldun mu bana çatlatma iğnesi yaptıktan 24 saat snra falan aşılama yaptı

Kendimde Beklediğim ama olmayan belirtiler hiç bi belirti olmamasından iyi herld gebelik belirtileri gibi inşllh tutmuştur canım

Kaç yumurtan oluştu canm kaç mm di bide çatlatma iğnesi oldun mu bana çatlatma iğnesi yaptıktan 24 saat snra falan aşılama yaptı
12.gün sol yumurtalıkta 15 mm, sağda 11 mm, 10 mm, ve 8 mm vardı. 14.gün için çatlatma iğnesi vermeyecem doğalında çatlayacak dedi. Öyle de oldu. 15.gün direk aşılama yaptı. Akıntı var ve Rahim ağzı açıklığı yerinde yani tam zamanı dedi. Diğerleri kist olur mu çatlama iğnesi yapacak mısınız. Gerek yok dedi. Direk Nisan başı teste çağırdı.

Bana igneyi yapıp ertesi günü çatladı mı diye bakmadan direk aşılama yaptı bakılıo mu bilmiom gerçi hatta dedim bakmıcanız mı çatlamışmı diye hayır haftaya kanda bakcaz dedi

InşaAllah ilikne hayırlı sonuçlar alırsınız sizin daha onceden de olmus klomenle aşılama da faydalı olir inşaAllah
İnşllh canım ama bu kez femara kullandım inatla klomen kullanmak istedim ama doktor femara daha etkili dedi tmm dedim bend hayırlısı

Bana igneyi yapıp ertesi günü çatladı mı diye bakmadan direk aşılama yaptı bakılıo mu bilmiom gerçi hatta dedim bakmıcanız mı çatlamışmı diye hayır haftaya kanda bakcaz dedi
Evet ben de aşılama günü kontrol eder çatlayıp çatlamadığını diye düşündüm ama olmadı. İnş tutar ikimizinde güzel haberler veririz nirnirimize sizin kaçıncı gününüzdü

Evet ben de aşılama günü kontrol eder çatlayıp çatlamadığını diye düşündüm ama olmadı. İnş tutar ikimizinde güzel haberler veririz nirnirimize sizin kaçıncı gününüzdü
İnşallah canım buqün 6. Günüm

Kendimde Beklediğim ama olmayan belirtiler hiç bi belirti olmamasından iyi herld gebelik belirtileri gibi inşllh tutmuştur canım
Insallah adetime 8 gün var bekliyorum yerlesme kanamasi olacak mi acaba

2 gün öndesiniz :) umarım güzel haberlerin öncüsü olursunuz bana. Belirti, değişiklik olursa beni de haber eder misiniz
Tabiki söylerim canım sizde aynı şekilde söyleyin umarım güzel haberlerle geliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…