Belirti aramamak elde deqil hiç bi belirtim yok maalesef tutmadı düşüncelerine kapıldımOdaklandığımdan kaynaklı olabilir belki. sağ belimde tuhaflık hissediyorum ağrı diye ifade edemem sanırım. Doktorum sakın belirti arama, odaklanma demişti ama elde değil sanırım. Sizin peki?
Beni de yokluyor olumsuz düşünceler. Sabırlı olmak lazım. Sperm sayısı ve yumurta büyüklüğü nasıldı sizin?Belirti aramamak elde deqil hiç bi belirtim yok maalesef tutmadı düşüncelerine kapıldım
Sperm sayısında sıkıntı yk yumurtam 19 yada 21 mm olması lazım hatırlamıom tam olarak sizin bi sorununuz var mıydı daha önce gebelik oldu mu benm 1 yıl önce klomen tedavisiyle olmuştu ama kalbi durdu tekrr olmayınca aşılama yaptırdım bend tabi bu 1 yıl içimd klomen femara çatlatma iğnesi koca karı şeyleri aklına ne gelirse denedim ama nasip olmadıBeni de yokluyor olumsuz düşünceler. Sabırlı olmak lazım. Sperm sayısı ve yumurta büyüklüğü nasıldı sizin?
Sperm sayısında sıkıntı yk yumurtam 19 yada 21 mm olması lazım hatırlamıom tam olarak sizin bi sorununuz var mıydı daha önce gebelik oldu mu benm 1 yıl önce klomen tedavisiyle olmuştu ama kalbi durdu tekrr olmayınca aşılama yaptırdım bend tabi bu 1 yıl içimd klomen femara çatlatma iğnesi koca karı şeyleri aklına ne gelirse denedim ama nasip olmadı
İlk defa klomen kullanımını aşılama ile başladım. 4 yıldır evliyiz 1.5 yıl oldu çocuk isteyeli.Yumurta oluşumunda çatlamasında, rahimde, tüplerde ve spermde yapılan testler doğrultusunda hiç sorun yok. Ancak henüz gebelik elde edemedik maalesefSperm sayısında sıkıntı yk yumurtam 19 yada 21 mm olması lazım hatırlamıom tam olarak sizin bi sorununuz var mıydı daha önce gebelik oldu mu benm 1 yıl önce klomen tedavisiyle olmuştu ama kalbi durdu tekrr olmayınca aşılama yaptırdım bend tabi bu 1 yıl içimd klomen femara çatlatma iğnesi koca karı şeyleri aklına ne gelirse denedim ama nasip olmadı
Camim merhaba benimde 2.asilamam bugün asilamadan sonra 5.gunum ve 2 gündür devam eden beyaz sut kesiği gibi akintim var dun aksam da baya adet gibi hissettim çok geldi kasik ağrılarım da oluyor ayni adet ağrısı sende böyle şeyler oldu muBen varım 3 kez asilama oldum 3 asilamamda tuttu canım hiç belirtim yoktu hepsinde de tutmadı sandım üzüldüm ama pozitif gördüm aşılamadan 15 gün sonra kan testi yaparak.Insallah sizin asilamanizda tutar rabbim hakkınızda hayırlısını versin.
Kaç yumurtan oluştu canm kaç mm di bide çatlatma iğnesi oldun mu bana çatlatma iğnesi yaptıktan 24 saat snra falan aşılama yaptıBeni de yokluyor olumsuz düşünceler. Sabırlı olmak lazım. Sperm sayısı ve yumurta büyüklüğü nasıldı sizin?
Kendimde Beklediğim ama olmayan belirtilerCamim merhaba benimde 2.asilamam bugün asilamadan sonra 5.gunum ve 2 gündür devam eden beyaz sut kesiği gibi akintim var dun aksam da baya adet gibi hissettim çok geldi kasik ağrılarım da oluyor ayni adet ağrısı sende böyle şeyler oldu mu
12.gün sol yumurtalıkta 15 mm, sağda 11 mm, 10 mm, ve 8 mm vardı. 14.gün için çatlatma iğnesi vermeyecem doğalında çatlayacak dedi. Öyle de oldu. 15.gün direk aşılama yaptı. Akıntı var ve Rahim ağzı açıklığı yerinde yani tam zamanı dedi. Diğerleri kist olur mu çatlama iğnesi yapacak mısınız. Gerek yok dedi. Direk Nisan başı teste çağırdı.Kaç yumurtan oluştu canm kaç mm di bide çatlatma iğnesi oldun mu bana çatlatma iğnesi yaptıktan 24 saat snra falan aşılama yaptı
InşaAllah ilikne hayırlı sonuçlar alırsınız sizin daha onceden de olmus klomenle aşılama da faydalı olir inşaAllahEvet ilk
Bana igneyi yapıp ertesi günü çatladı mı diye bakmadan direk aşılama yaptı bakılıo mu bilmiom gerçi hatta dedim bakmıcanız mı çatlamışmı diye hayır haftaya kanda bakcaz dedi12.gün sol yumurtalıkta 15 mm, sağda 11 mm, 10 mm, ve 8 mm vardı. 14.gün için çatlatma iğnesi vermeyecem doğalında çatlayacak dedi. Öyle de oldu. 15.gün direk aşılama yaptı. Akıntı var ve Rahim ağzı açıklığı yerinde yani tam zamanı dedi. Diğerleri kist olur mu çatlama iğnesi yapacak mısınız. Gerek yok dedi. Direk Nisan başı teste çağırdı.
İnşllh canım ama bu kez femara kullandım inatla klomen kullanmak istedim ama doktor femara daha etkili dedi tmm dedim bend hayırlısıInşaAllah ilikne hayırlı sonuçlar alırsınız sizin daha onceden de olmus klomenle aşılama da faydalı olir inşaAllah
Evet ben de aşılama günü kontrol eder çatlayıp çatlamadığını diye düşündüm ama olmadı. İnş tutar ikimizinde güzel haberler veririz nirnirimizeBana igneyi yapıp ertesi günü çatladı mı diye bakmadan direk aşılama yaptı bakılıo mu bilmiom gerçi hatta dedim bakmıcanız mı çatlamışmı diye hayır haftaya kanda bakcaz dedi
İnşallah canım buqün 6. GünümEvet ben de aşılama günü kontrol eder çatlayıp çatlamadığını diye düşündüm ama olmadı. İnş tutar ikimizinde güzel haberler veririz nirnirimizesizin kaçıncı gününüzdü
Insallah adetime 8 gün var bekliyorum yerlesme kanamasi olacak mi acabaKendimde Beklediğim ama olmayan belirtilerhiç bi belirti olmamasından iyi herld gebelik belirtileri gibi inşllh tutmuştur canım
Çatlatma iğnesi oldunuz mu sizInsallah adetime 8 gün var bekliyorum yerlesme kanamasi olacak mi acaba
İnşallah canım buqün 6. Günüm
2 gün öndesiniz :) umarım güzel haberlerin öncüsü olursunuz bana. Belirti, değişiklik olursa beni de haber eder misinizİnşallah canım buqün 6. Günüm
Tabiki söylerim canım sizde aynı şekilde söyleyin2 gün öndesiniz :) umarım güzel haberlerin öncüsü olursunuz bana. Belirti, değişiklik olursa beni de haber eder misiniz
Insallah adetime 8 gün var bekliyorum yerlesme kanamasi oldu mu sende
Evet catlatma yaptım ertesi gün doktora gittim catlamisti yumurtalar asilama yaptıkÇatlatma iğnesi oldunuz mu siz
Çatladı mı diye baktı mı ? Bana bakmadı söylememe rağmen haftaya kandan bakcaz dediEvet catlatma yaptım ertesi gün doktora gittim catlamisti yumurtalar asilama yaptık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?