Gebeliğe Hazırlık Aşılama sonrası

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mzqn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Merhaba maliyeti ne kadar acaba aşılamanın hangi hastanede yaptırdınız vede
Ne yaptın kuzum test yaptın mı sonuç umarım pozitif olur ben geçen ay yaptırdım çok ağrılıydı Memet hassasiyeti kasık bel ağırsa vardı tutmadı malesef umarım seninki tutar

Endişelenme benimde hiç bir belirtim yoktu ilk seferde tuttu Allaha şükür her insanin aynı olmayabilir bu konuda kiyaslayip kendinizi uzmeyin

Endişelenme benimde hiç bir belirtim yoktu ilk seferde tuttu Allaha şükür her insanin aynı olmayabilir bu konuda kiyaslayip kendinizi uzmeyin
Gerçekten mi buqün12. Günüm normalde olsa ooo bin kere yapmıştım test ama yapmadım nasılsa yok eminim diye peki kesin snç için ne zaman test yapmalıyım

Gerçekten mi buqün12. Günüm normalde olsa ooo bin kere yapmıştım test ama yapmadım nasılsa yok eminim diye peki kesin snç için ne zaman test yapmalıyım
Ben 12.gunde erken testi yapmıştım orda çıkar yarın bakın bence benimde çok yeni daha 1subatta asilama olmuştum 9.haftadayim gebelikte çok yeni inşallah sizinde olur

Ben 12.gunde erken testi yapmıştım orda çıkar yarın bakın bence benimde çok yeni daha 1subatta asilama olmuştum 9.haftadayim gebelikte çok yeni inşallah sizinde olur
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ben çatlatma iğnesi olmuştum etkisi geçmemiştir bence daha 14 gün süre biliomuş

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ben çatlatma iğnesi olmuştum etkisi geçmemiştir bence daha 14 gün süre biliomuam

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ben çatlatma iğnesi olmuştum etkisi geçmemiştir bence daha 14 gün süre biliomuş
Aminn inşallah bende çatlatma iğnesi olmuştum 10 gün içerisinde geciyo etkisi yarın yapın çıkar testte

Aminn inşallah bende çatlatma iğnesi olmuştum 10 gün içerisinde geciyo etkisi yarın yapın çıkar testte
Geçen ay yaptırdıqım 13. Günde bile pozitif çıkarmıştı ama demek ki bünyeden bünyeye deqişio

Anladım canım neyse az kaldı o zaman buraya da yazarsın sonucu insaalllaaah tutmustur

3 aşılamamda da bir çok belirti aradım kendimde gerçekten de nerdeyse bütün belirtileri yaşadım .Hatta 2. aşılamamda 13.günü pozitif gördüm ama silikti . Sabahında kan verdim koca bir hiçç
Demem o ki bazen hiçbir belirti yaşamazsın hamile olursun bazen de bütün belirtileri yaşarsın bu psikolojikte olabilir ama sonuç hüsran olur .Allah en kısa zamanda evlat isteyen herkese hepimize nasip etsin

Amin canım inşallah

Evet buqün evde yaptım negatif çıktı
Hmm idrar testi için erken bence doktor bana bugünnkan testi yaptırmamı söylemişti.Ama ben yaptırmadım biraz beklemek istiyorum.Zaten adet olucaksam salı veya çarsamba günune olmam lazim ben beklicem bakalım.İnşaAllah sizin de kan testinde çıkar.

Beklediğim snçta olsaydı en ufak bi belirti olurdu tedaviyi bıraktığımda bile daha çok belirtim oluyodu gerçi regl olmayana kadar hala bi Umut var sonucunuzu yazın lütfen merak ediyorum inşallah güzel haberlerle gelirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…