Arkadaşlar merhaba 5 gün önce aşılama yaptırdım hiç bişey yok ne agrı ne sızı burda okuduklarımın çogu aşılama sonrası mutlaka agrısı yada kasık batması olmuş tutmadı mı acabahiç belirtisi olmayıp aşılaması tutan var mı arkada
Ne yaptın kuzum test yaptın mı sonuç umarım pozitif olur ben geçen ay yaptırdım çok ağrılıydı Memet hassasiyeti kasık bel ağırsa vardı tutmadı malesef umarım seninki tutarMerhaba maliyeti ne kadar acaba aşılamanın hangi hastanede yaptırdınız vede
Endişelenme benimde hiç bir belirtim yoktu ilk seferde tuttu Allaha şükür her insanin aynı olmayabilir bu konuda kiyaslayip kendinizi uzmeyinArkadaşlar merhaba 5 gün önce aşılama yaptırdım hiç bişey yok ne agrı ne sızı burda okuduklarımın çogu aşılama sonrası mutlaka agrısı yada kasık batması olmuş tutmadı mı acabahiç belirtisi olmayıp aşılaması tutan var mı arkadaşlar.
Gerçekten mi buqün12. Günüm normalde olsa ooo bin kere yapmıştım test ama yapmadım nasılsa yok eminim diye peki kesin snç için ne zaman test yapmalıyımEndişelenme benimde hiç bir belirtim yoktu ilk seferde tuttu Allaha şükür her insanin aynı olmayabilir bu konuda kiyaslayip kendinizi uzmeyin
Ben 12.gunde erken testi yapmıştım orda çıkar yarın bakın benceGerçekten mi buqün12. Günüm normalde olsa ooo bin kere yapmıştım test ama yapmadım nasılsa yok eminim diye peki kesin snç için ne zaman test yapmalıyım
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBen 12.gunde erken testi yapmıştım orda çıkar yarın bakın bencebenimde çok yeni daha 1subatta asilama olmuştum 9.haftadayim gebelikte çok yeni inşallah sizinde olur
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahben çatlatma iğnesi olmuştum etkisi geçmemiştir bence daha 14 gün süre biliomuam
Aminn inşallah bende çatlatma iğnesi olmuştum 10 gün içerisinde geciyo etkisi yarın yapın çıkar testteRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahben çatlatma iğnesi olmuştum etkisi geçmemiştir bence daha 14 gün süre biliomuş
Geçen ay yaptırdıqım 13. Günde bile pozitif çıkarmıştı ama demek ki bünyeden bünyeye deqişioAminn inşallah bende çatlatma iğnesi olmuştum 10 gün içerisinde geciyo etkisi yarın yapın çıkar testte
Anladım canım neyse az kaldı o zaman buraya da yazarsın sonucu insaalllaaah tutmustur
İnşallah canım hamilelerin duaları kabul olurmuş dua et lütfenAnladım canım neyse az kaldı o zaman buraya da yazarsın sonucu insaalllaaah tutmustur
Allah razı olsun canım isteyen herkes güzel haberler verir burda birbirine inşallahYazistigimiz her dakka ettim canim başta senin evlat sahibi olmak isteyen herkese Allah nasip etsin
3 aşılamamda da bir çok belirti aradım kendimde gerçekten de nerdeyse bütün belirtileri yaşadım .Hatta 2. aşılamamda 13.günü pozitif gördüm ama silikti . Sabahında kan verdim koca bir hiççArkadaşlar merhaba 5 gün önce aşılama yaptırdım hiç bişey yok ne agrı ne sızı burda okuduklarımın çogu aşılama sonrası mutlaka agrısı yada kasık batması olmuş tutmadı mı acabahiç belirtisi olmayıp aşılaması tutan var mı arkadaşlar.
Amin canım inşallah3 aşılamamda da bir çok belirti aradım kendimde gerçekten de nerdeyse bütün belirtileri yaşadım .Hatta 2. aşılamamda 13.günü pozitif gördüm ama silikti . Sabahında kan verdim koca bir hiçç
Demem o ki bazen hiçbir belirti yaşamazsın hamile olursun bazen de bütün belirtileri yaşarsın bu psikolojikte olabilir ama sonuç hüsran olur .Allah en kısa zamanda evlat isteyen herkese hepimize nasip etsin
Merhaba siz test yaptınız mı?Yaaa aynı gün olmuşuzbende salı günü oldum pazartesi çatlatma iğnesi yapıldı salıda aşılama allahım inşallah ikimizinde tutar şurda güzel haberler veririz birbirmze
Evet buqün evde yaptım negatif çıktıMerhaba siz test yaptınız mı?
Hmm idrar testi için erken bence doktor bana bugünnkan testi yaptırmamı söylemişti.Ama ben yaptırmadım biraz beklemek istiyorum.Zaten adet olucaksam salı veya çarsamba günune olmam lazim ben beklicem bakalım.İnşaAllah sizin de kan testinde çıkar.Evet buqün evde yaptım negatif çıktı
Beklediğim snçta olsaydı en ufak bi belirti olurdu tedaviyi bıraktığımda bile daha çok belirtim oluyodu gerçi regl olmayana kadar hala bi Umut var sonucunuzu yazın lütfen merak ediyorum inşallah güzel haberlerle gelirsinizHmm idrar testi için erken bence doktor bana bugünnkan testi yaptırmamı söylemişti.Ama ben yaptırmadım biraz beklemek istiyorum.Zaten adet olucaksam salı veya çarsamba günune olmam lazim ben beklicem bakalım.İnşaAllah sizin de kan testinde çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?