Gebeliğe Hazırlık Aşılama sonrası

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mzqn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba benim hiç belirtim olmadı ne akıntı nede ağrı sızı ondan bilemiyorum canım inşallah tutmuştur.

Ben söyledim bakalim oyle yapın asilama diye baktirdim bazi doktorlar bakmaz evet soylesen de
Bend baktırmak istedim ısrarla söyledim ama bakmadı maalesef iyi bi doktora denk gelmedim inşllh tutar rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Kızlar merhaba , bişey sorucam size benim bu 2.asilamam olacak ilkinde yumurtlama ovulasyon tarihi 14.gün aşılama oldu ama bukez Çarşamba günü olacak yani adetimin 12.günü sizce normal mi ?

Kızlar merhaba , bişey sorucam size benim bu 2.asilamam olacak ilkinde yumurtlama ovulasyon tarihi 14.gün aşılama oldu ama bukez Çarşamba günü olacak yani adetimin 12.günü sizce normal mi ?
Gayet normal öbemli olan yumirtanin büyümuş olması.Bende bu ay 12. Günde oldum aşilama benimde ikinci aşilamam

Gayet normal öbemli olan yumirtanin büyümuş olması.Bende bu ay 12. Günde oldum aşilama benimde ikinci aşilamam
İnşallah hepimizin ki güzel sonuçlarla nasiplenir .

Bu akşam 11 de ignemi vurucam ilişki denediniz mi iğneden sonra

İnşllh canım ama bu kez femara kullandım inatla klomen kullanmak istedim ama doktor femara daha etkili dedi tmm dedim bend hayırlısı
Hmm ben hep klomen kullandım ve progestan kullandım.Hala da kullanıyorum.Benim doktorum her çatlamadan sonra progestan kullandırıyor 10 gün.

Hmm ben hep klomen kullandım ve progestan kullandım.Hala da kullanıyorum.Benim doktorum her çatlamadan sonra progestan kullandırıyor 10 gün.
Anladım canım . Ben çatlatma iğnesi vurulucam sizde öyle iseniz danışayım dedim . Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Amin canim insallah yani aslında biz söylemeden bakmaları lazım çatladı mi catlamadi mi ama işlerine gelmiyo ki
Bend baktırmak istedim ısrarla söyledim ama bakmadı maalesef iyi bi doktora denk gelmedim inşllh tutar rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Ayıptır söylemesi ilişkiye girip degerlendirdiniz mi çatlatma sonrası ve aşılama öncesi?
Şöyle aşılama olacaksanız ilişki onermiyor doktor.Çünkü 3 4 günlük perhiz olması gerekiyor.Aşilamadan sonraki gün ve birgun sonra oneriyor.Atiyorum salı aşılama olduysa carsamba ve cuma öneriyor.Gabibher doktorjn görüşü farklı olabilir

Yok haklısınız bence .
Çok teşekkür ederim

Amin canim insallah yani aslında biz söylemeden bakmaları lazım çatladı mi catlamadi mi ama işlerine gelmiyo ki
Aynn öyle halbu ki dünyanın parasını bayılıoz 2 dakkalarını almaz bakmaları çatladıqını bilmemz aşılama sırasında psikolojik olarakta güzel etkilerdi bana aşılama sırasında çok akıntın var bu hiç iyi bişey deqil deyip aşılamayı yaptı çok üzüldüm kötü knşunca kaç kez alttan muane etti fark etmedi 3 ay boyunca aşılamayı yaparken fark etti

Arkadaşlar merhaba Perşembe günü 1. aşılamamı oldum merak ettiğim kasık ve göbek bölgemde şiddetli yanma ve ağrı var yürüdüğüm zaman çok kötü oluyorum ağrıları geçtim de bu yanma ve sıcaklık korkutuyor beni

Doktorunuzla görüşün inşallah güzel sonuç alırsınız bebeğinizin haberi ile

Bence sen doktorunu degistir oyle olur mu ya maddi manevi yipraniyoruz bide onların keyiflerini triplerini çekiyoruz oyle bisey yok

Bence sen doktorunu degistir oyle olur mu ya maddi manevi yipraniyoruz bide onların keyiflerini triplerini çekiyoruz oyle bisey yok
Değiştircem zaten canım inşallah tutarda gerek kalmaz tutmazsada ara verip araştırcam yarın progestana bakcakmış senin bakıldı mı bide hala anlamış deqilim progestana neden baktıklarını geçen ay mesela çatlatma iğnesi vuruldum 1 hafta sonra baktı 23 çıktı Progestanın çok iyi dedi yüksek çıkınca kesin hamileyim gözüyle bakmıştım ama nasip olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…