MerhabaCamim merhaba benimde 2.asilamam bugün asilamadan sonra 5.gunum ve 2 gündür devam eden beyaz sut kesiği gibi akintim var dun aksam da baya adet gibi hissettim çok geldi kasik ağrılarım da oluyor ayni adet ağrısı sende böyle şeyler oldu mu
Bend baktırmak istedim ısrarla söyledim ama bakmadı maalesef iyi bi doktora denk gelmedim inşllh tutar rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınBen söyledim bakalim oyle yapın asilama diye baktirdim bazi doktorlar bakmaz evet soylesen de
Gayet normal öbemli olan yumirtanin büyümuş olması.Bende bu ay 12. Günde oldum aşilama benimde ikinci aşilamamKızlar merhaba , bişey sorucam size benim bu 2.asilamam olacak ilkinde yumurtlama ovulasyon tarihi 14.gün aşılama oldu ama bukez Çarşamba günü olacak yani adetimin 12.günü sizce normal mi ?
İnşallah hepimizin ki güzel sonuçlarla nasiplenir .Gayet normal öbemli olan yumirtanin büyümuş olması.Bende bu ay 12. Günde oldum aşilama benimde ikinci aşilamam
Hmm ben hep klomen kullandım ve progestan kullandım.Hala da kullanıyorum.Benim doktorum her çatlamadan sonra progestan kullandırıyor 10 gün.İnşllh canım ama bu kez femara kullandım inatla klomen kullanmak istedim ama doktor femara daha etkili dedi tmm dedim bend hayırlısı
Anladım canım . Ben çatlatma iğnesi vurulucam sizde öyle iseniz danışayım dedim . Çok teşekkür ederim Allah razı olsunHmm ben hep klomen kullandım ve progestan kullandım.Hala da kullanıyorum.Benim doktorum her çatlamadan sonra progestan kullandırıyor 10 gün.
Rica ederim canim bende çatlatma iğnesini 10.gün vurundum.Anladım canım . Ben çatlatma iğnesi vurulucam sizde öyle iseniz danışayım dedim . Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Bugün benimde 10.günüm ve akşam 11 de vurucam Çarşamba sabahı hastaneye gidicez aşılama içinRica ederim canim bende çatlatma iğnesini 10.gün vurundum.
Ayıptır söylemesi ilişkiye girip degerlendirdiniz mi çatlatma sonrası ve aşılama öncesi?Rica ederim canim bende çatlatma iğnesini 10.gün vurundum.
Bend baktırmak istedim ısrarla söyledim ama bakmadı maalesef iyi bi doktora denk gelmedim inşllh tutar rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Şöyle aşılama olacaksanız ilişki onermiyor doktor.Çünkü 3 4 günlük perhiz olması gerekiyor.Aşilamadan sonraki gün ve birgun sonra oneriyor.Atiyorum salı aşılama olduysa carsamba ve cuma öneriyor.Gabibher doktorjn görüşü farklı olabilirAyıptır söylemesi ilişkiye girip degerlendirdiniz mi çatlatma sonrası ve aşılama öncesi?
Yok haklısınız bence .Şöyle aşılama olacaksanız ilişki onermiyor doktor.Çünkü 3 4 günlük perhiz olması gerekiyor.Aşilamadan sonraki gün ve birgun sonra oneriyor.Atiyorum salı aşılama olduysa carsamba ve cuma öneriyor.Gabibher doktorjn görüşü farklı olabilir
Aynn öyle halbu ki dünyanın parasını bayılıoz 2 dakkalarını almaz bakmaları çatladıqını bilmemz aşılama sırasında psikolojik olarakta güzel etkilerdi bana aşılama sırasında çok akıntın var bu hiç iyi bişey deqil deyip aşılamayı yaptı çok üzüldüm kötü knşunca kaç kez alttan muane etti fark etmedi 3 ay boyunca aşılamayı yaparken fark ettiAmin canim insallah yani aslında biz söylemeden bakmaları lazım çatladı mi catlamadi mi ama işlerine gelmiyo ki
Rica ederimYok haklısınız bence .
Çok teşekkür ederim
Doktorunuzla görüşünArkadaşlar merhaba Perşembe günü 1. aşılamamı oldum merak ettiğim kasık ve göbek bölgemde şiddetli yanma ve ağrı var yürüdüğüm zaman çok kötü oluyorum ağrıları geçtim de bu yanma ve sıcaklık korkutuyor beni
Aynn öyle halbu ki dünyanın parasını bayılıoz 2 dakkalarını almaz bakmaları çatladıqını bilmemz aşılama sırasında psikolojik olarakta güzel etkilerdi bana aşılama sırasında çok akıntın var bu hiç iyi bişey deqil deyip aşılamayı yaptı çok üzüldüm kötü knşunca kaç kez alttan muane etti fark etmedi 3 ay boyunca aşılamayı yaparken fark etti
Değiştircem zaten canım inşallah tutarda gerek kalmaz tutmazsada ara verip araştırcam yarın progestana bakcakmış senin bakıldı mı bide hala anlamış deqilim progestana neden baktıklarınıBence sen doktorunu degistir oyle olur mu ya maddi manevi yipraniyoruz bide onların keyiflerini triplerini çekiyoruz oyle bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?