Aşılama sonrası

gebeliktavsiye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2023
23
6
1
24
Kızlar merhaba ayın 1 inde adet bitimim di aşılama yapıldı bugün 7.günüm aşılamadan bir gün önce de çatlatma iğnesi yapıldı çatlatma iğnesi olduğu gün dahil 5 gün öncesi göbekten gonal f oldum
3 gün sonra beta ya bakılacak dayanamayıp test yaptım ve ikinci çizgi silik olmakla beraber gözle görülür şekilde çıktı doktorum ilacın etkisi diyor böyle olup pozitif görem var mı

Canım merhaba hayırlı günler diliyorum Ben de geçtiğimiz Cuma günü Aşılama yaptırdım Bugün 7 günüm 7 günden gidiyorum şu an bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum diyebilirim sana göğüs ağrısı bel ağrısı mide bulantısı vücut ağrısı inanılmaz uykusuzluk işte iştahın açılması falan bunların hepsini yaşıyorum 3. günden itibaren bel ağrısı dün başladı çoğu insan hani bu belirtileri gördükten sonra İdrarda gebelik testi yapıyor ama maalesef Bugünlerde yapılan gebelik testi testinde Çift çizgi çıkarsa çatlatma iğnesinin etkisinden dolayı çıkıyor İnşallah hamilesindir ve o yüzden çıkmıştır Ama dediğim gibi çok çok erken yapmışsın ben de belirtileri yaşıyorum ama yapmayacağım Yani kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorum belirtiler Çatlatma iğnesinden ve kullandığım progesteron hapından olabileceğini düşünerek kendimi biraz daha bu hayalin içinden çekmeye çalışıyorum Belki 12. günde bir test yaparım ama tam 15 gün sonra test yapmamız gerekiyor ben bu forumlarda sürekli dolaşıyorum Çift çizgi çıkması Şu zamanda bu kadar erken tamamen Çatlatma iğnesinden kaynaklanıyor zaten 5 gün önce 7 gün önce ilişkiye girdiğini düşünürsek zaten idrar testinde çıkmaz yani çıkması çok saçma olur Çünkü 5 gün önce ilişkiye girdiğini düşün Çıksa çıksa kanda çıkar Eğer ben emin olmak istiyorum yani dayanamıyorum dersen istersen gidip bir sağlık ocağına kan testi verebilirsin Ama idrarda çift çizgi çıkması için inanılmaz erken yani ancak adetimiz geçtiği zaman o şekilde çıkıyor Benim de bu 4. aşılamam Ben de çok heyecanlıyım ama test yapmamak için kendimi zor tutuyorum Çünkü pozitif çıkma ihtimali var idrardan yani pozitifi göreceğim çok sevineceğim ama aslında yani onun Çatlatma iğnesini etkisi olduğunu biliyorum O yüzden lütfen o gördüğün çift çizgiye bir anlam yükleme şimdilik birkaç gün daha bekle Hani istersen seninle Burası aracılığıyla seninle gün gün buradan konuşabiliriz Çünkü aşılamalarımız çok yakın birbirine birbirimize yardımcı oluruz belirti olarak dediğim gibi yani O yaptığın idrar testini şu anlık unut şöyle bir 7-8 gün sonra tekrar yap ama kan testi yap canım benim

Merhaba benimde 4. Aşılamam sizin nasıl gidiyor

Merhaba benimde 4. Aşılamam sizin nasıl gidiyor
Merhaba, ben o yazdığım bütün belirtiler 2 gündür artık bende yok maalesef göğüslerim bile artık ağrımıyor. Yarın 15.gün adet olmadım doktoruma kontrole gideceğim artık o yapsın testi. Şöyle bir saat önce belim çok ağrımaya başladı 2 gündür de başım çok ağrıyor. İnşallah adet olmam bakalım yarın haber veririm size

Ne oldu birseyler var mı

Benimde 4 üncü Ankara sehir hastanesinde yaptırdım ama 7 ye kadar çıkıyormuş aşılama eğer tedaviye yanıt verirsen benimde güzel yanıt verip yumurtalarım güzel olgunlaştıgi için deniyorlar bundan sonra tutmazsa eğer iğneliye geçecek

Hangi doktor sizin şehir hastanesinde ben gittimda memnun kalmadım pek sürekli asistanlar var doktor yok

Evet genelde asistanlar var ama son zamanlar Ulaş Çalı diye bir doktor ver hep o ilgilendi ben memnunum devlet hastanesine göre iyi ilgileniyorlar

Aşılamayı bir veya ikiden fazla yapmayı uygun görmüyorlar ama dört kez nasıl yaptılar? farklı yerlerde mi yaptırdınız?
Hayır aynı yerde yaptırdım 3 kere olacaktı ama doktorum iğne tedavisini de denemek istedi o yüzden deniyoruz. Uygun görülmeme sebebi nedir ilk defa, duydum bende

Hayır aynı yerde yaptırdım 3 kere olacaktı ama doktorum iğne tedavisini de denemek istedi o yüzden deniyoruz. Uygun görülmeme sebebi nedir ilk defa, duydum bende
İhtimali çok yüksek olmadığı için birkaç defa deneyince tüp bebek fiyatına yaklaşıyor ben o açıdan önermiyorlar diye düşündüm.Ama başka sebebi var mıdır bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…