- 12 Mayıs 2016
- 57
- 8
- 86
- 32
- Konu Sahibi gebeliktavsiye
-
Canım ücret ödemiyorum devlet hastanesine gidiyorum. İnan ayrıntısını bende bilmiyorum doktorum tüp bebekten önce bunu da denemeniz lazım dediİhtimali çok yüksek olmadığı için birkaç defa deneyince tüp bebek fiyatına yaklaşıyor ben o açıdan önermiyorlar diye düşündüm.Ama başka sebebi var mıdır bilmiyorum
Anladım devlet hst de yaptırıyorsanız deneyebilirsiniz belki. Normal yumurta geliştirme tedavisi yerine aşılama daha mantıklı olur.Canım ücret ödemiyorum devlet hastanesine gidiyorum. İnan ayrıntısını bende bilmiyorum doktorum tüp bebekten önce bunu da denemeniz lazım dedi
İnşallah canım herkes için hayırlısı. Ben bugün tekrar iğnelere başladım 5 gün sonra muayene var bakalım inşallah erken büyürker yumurtalarımAnladım devlet hst de yaptırıyorsanız deneyebilirsiniz belki. Normal yumurta geliştirme tedavisi yerine aşılama daha mantıklı olur.
Amin hepimiz için inşallah hızlıca büyür. Uzayınca insan stres yapıyor.İnşallah canım herkes için hayırlısı. Ben bugün tekrar iğnelere başladım 5 gün sonra muayene var bakalım inşallah erken büyürker yumurtalarım
Benim çok uzuyor 15 20 gün 2 günde bir yumurta takibine gidiyorum. Bu 5-6 gün solan suyu içiyorum çok iyi geliştiriyor varsa sizde böyle bir problem deneyebilirsinizAmin hepimiz için inşallah hızlıca büyür. Uzayınca insan stres yapıyor.
Benim mide problemim de olduğu için soğan kürünü hiç deneyemedimBenim çok uzuyor 15 20 gün 2 günde bir yumurta takibine gidiyorum. Bu 5-6 gün solan suyu içiyorum çok iyi geliştiriyor varsa sizde böyle bir problem deneyebilirsiniz
Aaa o zaman yapmayın birşey olur belkiBenim mide problemim de olduğu için soğan kürünü hiç deneyemedim
İnşallah kaçıncı aşılamaKizlar merhaba bugün benim asilamanin 7. günü.. insallah bu sefer olur
Amin inşallah Allah hayırlısını versinKizlar merhaba bende bugün 2. Aşılamami oldum inşallah hepimiz ramazan ayında hayırlı haberler alırız
Ilk asilamamİnşallah kaçıncı aşılama
Canım yeni görüyorum kusurabakma çok zor bir dönem atlattım aşılama sonrası ağrılarım çok oldu şu toplamış karnım yüksek enfeksiyon da çıktı yeni atlatıyorum sayılırCanım merhaba hayırlı günler diliyorum Ben de geçtiğimiz Cuma günü Aşılama yaptırdım Bugün 7 günüm 7 günden gidiyorum şu an bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum diyebilirim sana göğüs ağrısı bel ağrısı mide bulantısı vücut ağrısı inanılmaz uykusuzluk işte iştahın açılması falan bunların hepsini yaşıyorum 3. günden itibaren bel ağrısı dün başladı çoğu insan hani bu belirtileri gördükten sonra İdrarda gebelik testi yapıyor ama maalesef Bugünlerde yapılan gebelik testi testinde Çift çizgi çıkarsa çatlatma iğnesinin etkisinden dolayı çıkıyor İnşallah hamilesindir ve o yüzden çıkmıştır Ama dediğim gibi çok çok erken yapmışsın ben de belirtileri yaşıyorum ama yapmayacağım Yani kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorum belirtiler Çatlatma iğnesinden ve kullandığım progesteron hapından olabileceğini düşünerek kendimi biraz daha bu hayalin içinden çekmeye çalışıyorum Belki 12. günde bir test yaparım ama tam 15 gün sonra test yapmamız gerekiyor ben bu forumlarda sürekli dolaşıyorum Çift çizgi çıkması Şu zamanda bu kadar erken tamamen Çatlatma iğnesinden kaynaklanıyor zaten 5 gün önce 7 gün önce ilişkiye girdiğini düşünürsek zaten idrar testinde çıkmaz yani çıkması çok saçma olur Çünkü 5 gün önce ilişkiye girdiğini düşün Çıksa çıksa kanda çıkar Eğer ben emin olmak istiyorum yani dayanamıyorum dersen istersen gidip bir sağlık ocağına kan testi verebilirsin Ama idrarda çift çizgi çıkması için inanılmaz erken yani ancak adetimiz geçtiği zaman o şekilde çıkıyor Benim de bu 4. aşılamam Ben de çok heyecanlıyım ama test yapmamak için kendimi zor tutuyorum Çünkü pozitif çıkma ihtimali var idrardan yani pozitifi göreceğim çok sevineceğim ama aslında yani onun Çatlatma iğnesini etkisi olduğunu biliyorum O yüzden lütfen o gördüğün çift çizgiye bir anlam yükleme şimdilik birkaç gün daha bekle Hani istersen seninle Burası aracılığıyla seninle gün gün buradan konuşabiliriz Çünkü aşılamalarımız çok yakın birbirine birbirimize yardımcı oluruz belirti olarak dediğim gibi yani O yaptığın idrar testini şu anlık unut şöyle bir 7-8 gün sonra tekrar yap ama kan testi yap canım benim
Yok canım maalesef olmadı bir kez daha aşılama istedi doktor ama şuan bünyem hazır değil çok ağrılarım oldu korkuyorum aynısı olacak diyeMerhaba canım nasılsın hamile misin?
Amin inşallahinşallah guzel sonuclar alirsiniz hepimiz alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?