Aşılama sonrası

İhtimali çok yüksek olmadığı için birkaç defa deneyince tüp bebek fiyatına yaklaşıyor ben o açıdan önermiyorlar diye düşündüm.Ama başka sebebi var mıdır bilmiyorum
Canım ücret ödemiyorum devlet hastanesine gidiyorum. İnan ayrıntısını bende bilmiyorum doktorum tüp bebekten önce bunu da denemeniz lazım dedi

Canım ücret ödemiyorum devlet hastanesine gidiyorum. İnan ayrıntısını bende bilmiyorum doktorum tüp bebekten önce bunu da denemeniz lazım dedi
Anladım devlet hst de yaptırıyorsanız deneyebilirsiniz belki. Normal yumurta geliştirme tedavisi yerine aşılama daha mantıklı olur.

Anladım devlet hst de yaptırıyorsanız deneyebilirsiniz belki. Normal yumurta geliştirme tedavisi yerine aşılama daha mantıklı olur.
İnşallah canım herkes için hayırlısı. Ben bugün tekrar iğnelere başladım 5 gün sonra muayene var bakalım inşallah erken büyürker yumurtalarım

Kızlar bugün aşılama 12. Günüm son 2 gündür pembe akıntılarım oluyor normal mi acaba bu durumu yaşayanlar var mı benim gibi korkuirum tutmayacak diye bu 2. Aşılama

Canım yeni görüyorum kusurabakma çok zor bir dönem atlattım aşılama sonrası ağrılarım çok oldu şu toplamış karnım yüksek enfeksiyon da çıktı yeni atlatıyorum sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…