allah yardımcın olsun.daha doğrusu hepimizin.beklemek çok zor.bende ilk aşılamamı yaptırdım ama tutmadı malesef.şimdi 2.için ilaç kullanıyorum.bir kızım var 2.çocuk için tedavi görüyorum.kızımdan öncede tedavi gördüm.1 defada aşılama yapıldı ama tutmadı.daha sonra başka sağlık problemlerim çıktı.onlara kafam takılıp bebeği unutunca kızıma kendiliğinden hamile kaldım.moral ve düşünmemek şart.tabi bunu yapabilmekte mucize gibi birşey.
slm arkadaşlar bende 2 kez aşılama yaptırdım.kesinlikle kimseye önermiyorum doktor bana %50 gebe kalırsın dedi.ama olmadı bu işi bile ticatere dökmüşler hepsi para için.sana kalan kar sıkıntı stres ve tabi ilaçların yan etkisi kilolar.sakın kimse yaptırmasın
slm arkadaşlar bende 2 kez aşılama yaptırdım.kesinlikle kimseye önermiyorum doktor bana %50 gebe kalırsın dedi.ama olmadı bu işi bile ticatere dökmüşler hepsi para için.sana kalan kar sıkıntı stres ve tabi ilaçların yan etkisi kilolar.sakın kimse yaptırmasın
aleyküm slm arkadaşımm,belliki ruh halin iyi değil.. böyle umutsuzluklar zaman zaman yaşanabilir ama geçici olamalıı ..kilo,sıkıntı,stres, maddi açıdan yıpranma tabikide olucak bu herhangi bişey değil canım buu ANNELİK ..arkadaşlarında yazdığı gibi aşılamada şans %10 civarıdır .rabbim nasip etmemiş bu böyledir canım bilmeni isterim..ayrıca benimde 2 negatif aşılamam olduğu halde yinede tavsiye ediyorum ..çünki benimde sebebsiz infertilite olarak tedavime başlanmıştıı..aşılamalarla yani hormonların baskılaması sonucu endometriozis hastalığım ortaya çıktı ((normalde laporoskopi yapılmadan teşhiş konulmyan bi hastalık))2sinide özelde yaptırdım nerdeyse bir tüpbebek fiyatına mal oldu ...fakat bu rahatsızlığım böylece ortaya çıktı ve şu an acil tüp bebek yaptırmak zorundayım..yaptırdığım içinde kesinlikle pişman diiilim..ama eğer endometriozis hastalığı olduğunu en başından bilen arkadaşlar varsa hiç aşılama yaptırmadan direk tüp bebeğe geçin derimmm.slm arkadaşlar bende 2 kez aşılama yaptırdım.kesinlikle kimseye önermiyorum doktor bana %50 gebe kalırsın dedi.ama olmadı bu işi bile ticatere dökmüşler hepsi para için.sana kalan kar sıkıntı stres ve tabi ilaçların yan etkisi kilolar.sakın kimse yaptırmasın
diloşum kesinlikle katılıyorum ...rabbim seni bir an önce sağlıklı bi şekilde bebişilerine kavuştursun..bizlerede naasip etsin inş.kesinlikle yanlış seçim, ticari deyip kestirmekte çok yanlış ayrıca ! ben ilk aşılamada ikizlerime hamile kalmıştım ama 18 haftalıkken erken suyum geldi ve kaybettim senağlama bir sene sonra geçtiğimiz ay yani 29 agustosta 2. aşılamamı yabtırdım sabırla bekliyorum henüz 1 hafta oldu...:Saruboceq::Saruboceq:
merhaba herkese,
tartışma platformu yaratmak istemem ama ben ilk aşılama ile hamile kaldım. şu an 3 aylık hamileyim arkadaşlar...
ben de bir problem yoktu, eşimde morfoloji ve hareketlilik problemi vardı, doktor 2 aşılama deneyelim dedi, Allah'ıma milyonlarca defa şükürler olsun ki, ikinci aşılamaya gerek kalmadı.
sanırım aşılama her sorunda olumlu sonuç vermeyen ama doğru hastada uygulandığında sonuç alınan bir yöntem.
paylaşmak istedim sadece...
Allah en kısa zamanda, hepinizin gönlüne göre versin...
üzgünüm canım ben de bugün hasta oluyorum malesef bu da tutmadı.. bizim sorunumuz eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ama sperm sayımızda ve kalitemizde bi düzelme olmadı ben de de pco var. bu ikinci aşılamamdı .. 4 senedir uğraşıp duruyoruz ama sonuç hep negatiff...(senağlama
canım yazmayı unuttum. bende kırmızıları gördüm dün sabah. mafoldumben tam zamanında geldi. 6,7 gibi adet bekliyordum zaten. ilk aşılamamdı. bakalım. ara vereceğim. çarşamba tatile çıkıyorum. belki tatilde gelir sürpriz yapar:)))
inşallah sizlerinde dönüşümde hamile haberlerinizi alırım. öptüm canım.zemuszemus
merhaba fla, yazılarını takip ettim baştan beri benide heyecanlandırdın, pozitifmi negatifmi diye, biraz geç oldu ama yeni girdim daha 2. aşılamanda olur inşalh . bende bu gün 2. aşılamamı olacam bakalım tutar inşlh sonuçları yazıcam:)zemuszemus
kızlarrr selam epeydir kimse uğramamış buralara sanırım :) bende 28 ekimde aşılama yaptırdım. klomen kullandım çatlama iğnesi yapılacaktı gerek kalmadı zaten 1 yumurtam oluşmuştu oda kendiliğinden çatlamış. pkoluyum pek yumurtlamaya ve çatlamasına alışkın olmadığımdan çok sancılı geçti benim için aşılamadan sonrada sancılarım devam etti ama 2 gündür hepsi kesildi 7 kasımda regl olmam gerekiyor eğer bebek yoksa. fikriniz ne bu ağrıların kesilmesi iyi bişeymi anlamadım yaaaaabebek istiyorum artık bende (((
inşallah canım ya rabbim nasip etmiştir benim göğüslerimde tık yok:) kasıklarıma sancı giriyo arada benim en son adet tarihim 17 ekim test tarihim 12 kasım sen benden 1 gün önce öğrenceksin birbirimize haber verelim..gülşen benimde yarın adet günüm 11 kasım gibide teste çağırdı doktor umarım ikimizde hayırlı haberler alırız :) göğüslerim çok fena şiş ve acıyoronun dışında bir ağrım kalmadı bide bugün bilmiyorum belkide psikolojiktir ama midem kusacak gibi değilde, böyle rahatsız edici hafif bir bulantı gelip gidiyor psikolojiktir büyük ihtimal. sabah su içtim sonra ağzımın tadından rahatsız oldum ve öyle başladı. canım tüm bebek isteyenler ve onların yanında bizim içinde dua ediyorum hayırlı haberler bizi bekliyordur inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?