Aşılama Aşilama Sonrasi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
fla canım benim bu 3. aşılamamdı.maalesef ben aşamaları geçtim .Benim gittiğim hastanede 2 defa aşılama yapılıyo ikisi de tutmadı bundan sonra ne zaman hazır olursak tüpbebek denenicek.bilmiyorum şuan düşünmek istemiyorum bir süre kafamdan atıp yaşantıma devam edicem.Ama siz moralinizi bozmayın hastanede ilk aşılaması tutan da var benim gibi olan da.herşey nasip.Rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah

sorununuz ne idi özel deilse bizde aşılama yaptırdık 22 belli olacaktı ama 20de adet gördüm tutmadı anladıgım klinik test sonucunu bekleyecegiz belli olmaz dedi inş benimde sizin gibi kendiliginden olur

slm arkadaşlar bende 2 kez aşılama yaptırdım.kesinlikle kimseye önermiyorum doktor bana %50 gebe kalırsın dedi.ama olmadı bu işi bile ticatere dökmüşler hepsi para için.sana kalan kar sıkıntı stres ve tabi ilaçların yan etkisi kilolar.sakın kimse yaptırmasın

merhaba herkese,
tartışma platformu yaratmak istemem ama ben ilk aşılama ile hamile kaldım. şu an 3 aylık hamileyim arkadaşlar...
ben de bir problem yoktu, eşimde morfoloji ve hareketlilik problemi vardı, doktor 2 aşılama deneyelim dedi, Allah'ıma milyonlarca defa şükürler olsun ki, ikinci aşılamaya gerek kalmadı.
sanırım aşılama her sorunda olumlu sonuç vermeyen ama doğru hastada uygulandığında sonuç alınan bir yöntem.
paylaşmak istedim sadece...
Allah en kısa zamanda, hepinizin gönlüne göre versin...

merhaba arkadaşım sanırım yanlış doktora gitmişsin.çünki aşılamada sans %15-20 doktorun %50 diyerek büyük bi hata yapmış.

benim doktorumda %25 sansiniz oluyor dedi yani bizde sorun morfoloji bozuklugu esimin spermi 35 milyondu ama asilama gunu 3 milyona dusmus bidahaki ay icin esime pregnyl igne yapilmasini istedi haftada iki kez.Doktorun soyledigi cinko vs... gibi seyler anlamsiz sperm kalitesini ve sayisini arttirmak icin en iyi yontem bu dedi tabi esim hala baslamadi o ayri ama insallah bu ay tutarda gerek kalmaz

canım arkadaşım sen dr unu seçememişsin ayrıca aşılama ile hamile kalanlarımız çok burda. galiba sen yenisin topikte ve ayrıca dr unun dediği %50lik şans yalan çünkü bizim dr larımız %20 şansı bile allaha bırakıyolar ayrıca kimseye sakın yaptırmayın deme burada yeni katılanlar var ve aşılama hakkında hiç bişey bilmeyip öğrenmek isteyenlerde var yani sen onları etkileyebilirsin canım arkadaşım anlaşıldı inş ve o alınan kilolar verilen paralar varya o haberi alan için hiç önemli değil zaten o haberden sonra bütün sıkıntılar dökülen paralar unutulup yeni bir yelken açılıyo bunu bi gün sende öğreniceksin...

kesinlikle yanlış seçim, ticari deyip kestirmekte çok yanlış ayrıca ! ben ilk aşılamada ikizlerime hamile kalmıştım ama 18 haftalıkken erken suyum geldi ve kaybettim senağlama bir sene sonra geçtiğimiz ay yani 29 agustosta 2. aşılamamı yabtırdım sabırla bekliyorum henüz 1 hafta oldu...:Saruboceq::Saruboceq:

aleyküm slm arkadaşımm,belliki ruh halin iyi değil.. böyle umutsuzluklar zaman zaman yaşanabilir ama geçici olamalıı ..kilo,sıkıntı,stres, maddi açıdan yıpranma tabikide olucak bu herhangi bişey değil canım buu ANNELİK ..arkadaşlarında yazdığı gibi aşılamada şans %10 civarıdır .rabbim nasip etmemiş bu böyledir canım bilmeni isterim..ayrıca benimde 2 negatif aşılamam olduğu halde yinede tavsiye ediyorum ..çünki benimde sebebsiz infertilite olarak tedavime başlanmıştıı..aşılamalarla yani hormonların baskılaması sonucu endometriozis hastalığım ortaya çıktı ((normalde laporoskopi yapılmadan teşhiş konulmyan bi hastalık))2sinide özelde yaptırdım nerdeyse bir tüpbebek fiyatına mal oldu ...fakat bu rahatsızlığım böylece ortaya çıktı ve şu an acil tüp bebek yaptırmak zorundayım..yaptırdığım içinde kesinlikle pişman diiilim..ama eğer endometriozis hastalığı olduğunu en başından bilen arkadaşlar varsa hiç aşılama yaptırmadan direk tüp bebeğe geçin derimmm.

diloşum kesinlikle katılıyorum ...rabbim seni bir an önce sağlıklı bi şekilde bebişilerine kavuştursun..bizlerede naasip etsin inş.

merhaba canım , senin adına çok sevindim...inşaalah 9 ayın sonunda sağlıklı bi şekilde meleğine kavuşursun..rabbim bizledere versin.

merhaba idil. yazılarını okudum ve problemimiz aynı benim eşiminde sperm sayısı ilk aşılaada 22 milyon du sonradan 8 milyona düştü birden, varikosal ameliyatı oldu 11 milyona yükseldi ve bendede pko var bikere aşılama yaptırdım 1 hafta sonra test yaptıracaktımki adet oldum. ve tutmadı diye düşündüm doktorum siz yinede testi yaptırın dedi yaptırdık ve sonucum 23 çıktı ve sevinçten havalara uçtuk doktorda hamilesin dedi 1 hafta sonra aynı testi tekrarla dedi, tekrarladık aa 5 in altına düşmüştü yani 3 4 günlük bi hamilelik geçirdim.2.ci aşılamayı bugün 2 saat sonra yaptırcam cok dua ettim inşlh tutar.:ecrin_bebek:

merhaba fla, yazılarını takip ettim baştan beri benide heyecanlandırdın, pozitifmi negatifmi diye, biraz geç oldu ama yeni girdim daha 2. aşılamanda olur inşalh . bende bu gün 2. aşılamamı olacam bakalım tutar inşlh sonuçları yazıcam:)zemuszemus

allah kolaylık versdin gönlüne göere olur...

kızlarrr selam epeydir kimse uğramamış buralara sanırım :) bende 28 ekimde aşılama yaptırdım. klomen kullandım çatlama iğnesi yapılacaktı gerek kalmadı zaten 1 yumurtam oluşmuştu oda kendiliğinden çatlamış. pkoluyum pek yumurtlamaya ve çatlamasına alışkın olmadığımdan çok sancılı geçti benim için aşılamadan sonrada sancılarım devam etti ama 2 gündür hepsi kesildi 7 kasımda regl olmam gerekiyor eğer bebek yoksa. fikriniz ne bu ağrıların kesilmesi iyi bişeymi anlamadım yaaaaa bebek istiyorum artık bende (((

canım bende 28 ekimde 2.aşılamamı oldum çok ağrım vardı dün doktora telefon açtım ağrı olması hamilelik olduğunu göstermez dedi daha erken diyor.ama hamilelik varsa ağrıların devam edebilir dedi bugün benimde ağrım yok ve bende senin gibi merak ediyorum acaba ne oluyo içerde bunu kimse bilemez sabredip 12 kasım test günümü beklicem senin test günün ne zaman?bu arada ağrım yok diye de üzülme kiminde ağrı olmuyo gebelik oluyo belli olmaz..

gülşen benimde yarın adet günüm 11 kasım gibide teste çağırdı doktor umarım ikimizde hayırlı haberler alırız :) göğüslerim çok fena şiş ve acıyor onun dışında bir ağrım kalmadı bide bugün bilmiyorum belkide psikolojiktir ama midem kusacak gibi değilde, böyle rahatsız edici hafif bir bulantı gelip gidiyor psikolojiktir büyük ihtimal. sabah su içtim sonra ağzımın tadından rahatsız oldum ve öyle başladı. canım tüm bebek isteyenler ve onların yanında bizim içinde dua ediyorum hayırlı haberler bizi bekliyordur inş..

inşallah canım ya rabbim nasip etmiştir benim göğüslerimde tık yok:) kasıklarıma sancı giriyo arada benim en son adet tarihim 17 ekim test tarihim 12 kasım sen benden 1 gün önce öğrenceksin birbirimize haber verelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…