benim adet sancısı gibi sancım var gögüslerimde bir değişiklik yok sende nasıl oldu nasıl anladın hamile olduğunu
benimde 3 gün oldu arkadaslar asilamami oldum.ama agrilarim cok fazla ama benim 2 asilamam(üstelik bu gün kötü olaylar da yasadim cok sinirlendim bi etkisi olurmu aceba cok korkuyorummm.ne olur biseyler yazin kizlar.
marall,ikimizin ayni gün asilamasi yapilmis hadi hakkimizda hayirlisi olsun sonuc alama günümde 22 si galiba seninde öyledir.ama bunu ilk defa duydum bi bilgimde yok nerde yapiyolar bunu ben almanyada yasiyorum hicde duymadim farki ne digerlerden.
maral neden sakincasi olsun canim.tabiyki söylerim üc yildir korunmuyorum ama sebepsiz bütün s....onuclarimiz iyi ama allah ne zaman istedi bilmiyorum hayirlisi,fakat ben tiroit hastasiyim en büyük sorun bu oldu zaten benim bütün hormonlarimi alt üst etti,hormon bozuklugu yasadim,uzun süre kortizon kullanmak zorunda kaldim anliycan bi yer düzelirken bi yer maf oluyo.yani hakkimizda hayirlisi benimde sorunum bu isteee. Ha bu arada senin sormus oldugun sorunun cevabini bende merak ediyorum.
çok doğru söylüyorsun benim 2. aşılamam fakat ilki çok amatörce boşuna yapılmış birşeydi (son yaptırdığım aşılamadan sonra anladım) ama burada okuduğum kadarıyla herkes çok stresli ben çok rahatım elbetteki istiyorum çocuğumun olmasını fakat bu kadar stres yapıp kendinizi yıpratmayın[/QUOTE
inşallah bu sefer tutar aşılaman
bu arada ben yeniyim o yüzden pek tanımıyorum kiseyi sende aşılamamı yaptırmıştın sonuç mu bekliyorsun
evet canım dün 3.aşılamamı yaptırdım
canım ya insallah bu sefer olur hem bence senin şanslı bir tarafın var kötü sonuçlansada hamilelik yşamıssın demekki hamile kalabiliyorsun
evet ama 8 sene sonra olmuştu bakalım hepimiz için hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?