Aşılama Aşilama Sonrasi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim adet sancısı gibi sancım var gögüslerimde bir değişiklik yok sende nasıl oldu nasıl anladın hamile olduğunu

bendede sadece adet sancısı gıbı sancılar oldu allah olmadııı dedım ama adetde olmadım test yaptırdım ıkı haftalık cıktı doktoruma gıttım daha anlasılmaz keseyı gormek gerekır dedı bu cuma gıdıcem ınsallah gorur sorun cıkmaz su an hıc bı sey hıssetmıyorum ne sancım ne gogsumde sısme kararma mıgde bulantısı hıc bısey yok akıntımda yok doktora tel actım bende hıcbı belırtı yok akıntım fılanda yok dedım ne guzel dedı merak etme cuma gel bakalım dedı hayırlısı sen nasılsın kacında asılama yapmıstın

benimde 3 gün oldu arkadaslar asilamami oldum.ama agrilarim cok fazla ama benim 2 asilamam(üstelik bu gün kötü olaylar da yasadim cok sinirlendim bi etkisi olurmu aceba cok korkuyorummm.ne olur biseyler yazin kizlar.

asılamadan 2 gun sonramı agrıların basladı ben 3 kere asılama yaptım hıcoyle bısey olmadı bana doktorunu ara bence normalmı sor.mıllet neler yasıyo gene hamıle kalıyo stres yapma allah ısterse ne olursa olsun olur benım bı arkadasım hamıle oldugunu anlamadı 2 ay pover plade yaptı hanı su tıtresım veren spor aletı varya ondan karnına sureklı tıtresım aldı hıc bıseey olmadı kısmet bu ısler takma kafana bıseyn olmaz ıyı dusun ıy olsun :asigim:

bebk,cok sagol canim ya burda okuduklarim ne olursa olsun bana iy geliyo.asilamanin ilk gününden beri agrilarim var ama siddetli degilAllah tan bügün.hafifi hafif bu günde gögüslerimde basladi elimi degemiyorum sizliyo ilk asilamada bu kadar sikayetim olmamisti ama icime yine olmayacak gibi doguyo hayirlisi.yada korkuyorum alistirmaya kendimi yine hayal kirikligi olmasin diye.........

Arkadaşlar mrb, bende 09.11.09 da ilk aşılamamı oldum, aşılama olduğum gün bende de gaz sancısı oldu, ama bu çok normalmiş...alla hepimizin yardımcısı olsun... birde bnm aşılamam rahme balon yerleştirilerek yapıldı... bu şekilde yaptıran varmı... yeni bi uygulamaymış galiba...

marall,ikimizin ayni gün asilamasi yapilmis hadi hakkimizda hayirlisi olsun sonuc alama günümde 22 si galiba seninde öyledir.ama bunu ilk defa duydum bi bilgimde yok nerde yapiyolar bunu ben almanyada yasiyorum hicde duymadim farki ne digerlerden.

hayırlısı olsun hepimiz için,,, ben Ankara'da gen-art tüp bebek merkezinde yaptırdım, spermlerin sağa sola kaçmasını engelliomuş, sansı arttırıomuş... bana 15 gün sonra belli olur dediler birde pregesteron vardi 200 mg sabah akşam... inşallah güzel haberleride paylaşırız :)), bu arada sakıncası yoksa neden aşılama yaptırdın?

arkadaşlar aşılamadan 7 gün sonra beta hcg yaptırsam ne olur çok merak ediorum... beklemek, umutlanmak istemiorum...

maral neden sakincasi olsun canim.tabiyki söylerim üc yildir korunmuyorum ama sebepsiz bütün s....onuclarimiz iyi ama Allah ne zaman istedi bilmiyorum hayirlisi,fakat ben tiroit hastasiyim en büyük sorun bu oldu zaten benim bütün hormonlarimi alt üst etti,hormon bozuklugu yasadim,uzun süre kortizon kullanmak zorunda kaldim anliycan bi yer düzelirken bi yer maf oluyo.yani hakkimizda hayirlisi benimde sorunum bu isteee. ha bu arada senin sormus oldugun sorunun cevabini bende merak ediyorum.

merhaba arkadaşlar
sorunuza ben cevap vereyim yaptırdığımız çatlatma iğnesi bhcg hormonumuzu yükseltiyor 12 günden önce test yaparsak zaten vücudumuzda bhcg olduğu için gebe gibi çıkıyoruz o yüzden 14 gtün olmadan test yapmayın sonra çok hayal kırıklığı yaşanıyor

mrb arkadaşlar bende bugün aşılama yaptırdım doktorum 15 gün sonra adet olsam da olmasamda gebelik testi yaptırmamı istedi

ArkadaŞlar haddım olmayarak sıze bır tavsıyede daha bulunmak ıstıyorum.sakın belırtıler falan dıye herŞeyı kafaya takmayın.ben dÜn 3.aŞılamamı yaptırdım.ılk aŞılamamda kasıklarım Çok aĞrıyordu umutlandım boŞa Çıktı,2.aŞılamam da aĞrım hıÇ olmadı ılkınde aĞrım vardı 2.sınde olmadı bu sefer kesın tuttu dedım gene olmadı.2.aŞılamamdan 6 ay sonra 3.ye karar verdım fakat Çok sıkıntım vardı ıŞlerle ılgılı problem yaŞıyordum hıÇ bebek dÜŞÜnecek halım yoktu veee sonuÇ 8 sene sonra mucıze oldu ve kendı kendıme hamıle kaldım fakat 6 haftalıkken malesef dÜŞÜk yaptım.eĞer kafanıza takmazsanız herŞey daha kolay olacak emınım.

çok doğru söylüyorsun benim 2. aşılamam fakat ilki çok amatörce boşuna yapılmış birşeydi (son yaptırdığım aşılamadan sonra anladım) ama burada okuduğum kadarıyla herkes çok stresli ben çok rahatım elbetteki istiyorum çocuğumun olmasını fakat bu kadar stres yapıp kendinizi yıpratmayın

bu arada ben yeniyim o yüzden pek tanımıyorum kiseyi sende aşılamamı yaptırmıştın sonuç mu bekliyorsun

cay cay cok tesekkürler canim cok dogru sylüyosun ama biz gercegi kabullenemiyoruz Allah sana yie yasatacaktir insallah hayirlisila cünkü yasamisinda canim.hakkimizda hayirlisi asmamiz lazim bu düsünceleri

evet ama 8 sene sonra olmuştu bakalım hepimiz için hayırlısı olsun

bence yinede rahat olmalısın çünkü sağlıklı bebişler için öncelikle sağlıklı anne ve babaya ihtiyaç var. açıkcası bende çok umutlu değilim nedense ama bekleyip görcez.

bu arada sizin aşılamanızda su içirip sıkıştırdılar mı merak ettim. bu gün bana baya bi su içirip sıkıştırdılar o yüzden aşılamadan sonra çok yatamadım baya bi sıkışmıştım ve lavoboya gitmek için 10 dk. kalktım o yüzden baya canım sıkıldı 20 dk hatta daha fazla yatmam gerekiyor diye biliyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…