slm kızlar aşılamanı n hemen sonrasında baş dönmesi oluyormu 1 haftadır yaptırdım ve ara ara başım dönüyor ayrıca puregestan kullanıyorum onun yan etkiside olabilir......diyorum................
slm kızlar aşılamanı n hemen sonrasında baş dönmesi oluyormu 1 haftadır yaptırdım ve ara ara başım dönüyor ayrıca puregestan kullanıyorum onun yan etkiside olabilir......diyorum................
slm arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza.2 gün önce aşılama yapıldı bana ilk 2 gün bişey yoktu ama şimdi biraz bel ve kasık ağrım var normal mi sizce.Adetime daha 2 hafta var...
Canım benim aşılama olduğum günden adete olana kadar her iki tarafımda da kasık agrıları olmuştuu.İnşallahh seninkii gebelik işaretidirrr.Doktorum aşılamadan sonra kasık agrılarının normal oldugunu soyledısositososito
slm canlarım hepinizin kandili mübarek olsun hadi hepimiz bu gece içimizden neler geçiyosa onun için vede allah için dua edelim inşallah yüce rabbim ellerimizi boş çevirmez (amin yarabbi)
boncuğun kesesinde bebek görülmedi boş gebelikmiş..kürtaj oldu 9. haftada..
slm canlarım hepinizin kandili mübarek olsun hadi hepimiz bu gece içimizden neler geçiyosa onun için vede allah için dua edelim inşallah yüce rabbim ellerimizi boş çevirmez (amin yarabbi)
benimde aşılamamın 3. günü bugün..hemşire bana 13. günü yaptırırsın dedi...10 günüm var offf
Boncuk canım seni görünce şaşırdım senin değerlerin yüksek çıkmıştı gözün aydın demiştik sonra yazmadın ne oldu?tutmadı mı yoksa?cevap yaz canım bekliyorum:uhm:
canım, geçtiğimiz pztesi yani 22 haziranda mı aşılama oldun?
bende 22 haziranda oldumda, acaba bende yarın öğrenebilirmiyim?:jeyyar:
allah dualarımızı kabul eder inşallah.. hayırlısıyla hepimiz bebek sahibi oluruz..:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?