Aşılama Aşilama Sonrasi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar aşılamanı n hemen sonrasında baş dönmesi oluyormu 1 haftadır yaptırdım ve ara ara başım dönüyor ayrıca puregestan kullanıyorum onun yan etkiside olabilir......diyorum................

slm kızlar aşılamanı n hemen sonrasında baş dönmesi oluyormu 1 haftadır yaptırdım ve ara ara başım dönüyor ayrıca puregestan kullanıyorum onun yan etkiside olabilir......diyorum................

canım bugun benımde 5.gunum ve hafıf bas donmesıyle kalktım ama psıkolojık mı dıye dusunuyorum

Selam arkadaslar,

Bende gecen hafta ilk asilamami yaptirdim. Bugun 9.cu gunumdeyim. Progestan kullaniyorsaniz, bunun bazi yan etkileri olabiliyor. Bas donmesi, halsizlik gibi.

Daha once bir tup bebek denemem oldu (ben ters basladim). Sonra ara verdim iki ay, bu arada pkolu oldugum icin metformin istedim doktordan (burada, hollanda doktorlari cok geri kaldiklari icin kendim bu forum sayesinde okuyup istedim metformini). Bu ilac sayesinde iki ay duzenli adet gordum (hayatimda iki ay ust uste olmamisimdir kendiligimden).

Sonra hastaneyi aradim ve 10.cu adet gunu ultrason yapildi. Bir tane 25 mm'lik yumurta gorununce hemen o aksam pregnyl ignesi vurup, asilama yapmaya karar verdik. Simdi beklemedeyim. Yani hormonsuz olarak denedik bu asilamayi, hayirlisi olsun insallah.

Sonuc bekleyenlere Rabbimden hayirli haberler diliyorum. En guzel sey birbirimize dua etmek. Kendimize dua etmekten bile daha guzeldir. O yuzden ben sizler icin dua ediyorum, sizler de ederseniz sevinirim tabi ki
Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin, tedavinizi guzel sonuclandirsin insallah...

Allah'ima emanetsiniz...

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba bende bu ay ikinci aşılamamı oldum ama umudum yok geçen aşılamada çok ağrılı geçmişti kasıklarım, belim, karnım çok ağrımıştı ama umutluydum .Hatta dr. bizden daha umutluydu. sebepsiz inferite benimki eşimde ve bende bir sorun yok ama olmuyor işte .Şimdide fitil kullanıyorum ama ondan mı bilmiyorum ama karnım çok ağrıyor. aşılamamın 4. günü ikinci gününden itibaren fitil kullanıyorum. geçenkinde 12. adet oldum ama 3-4 gün önce karın ağrım olmuştu. sizlerde böyle bir durum var mı nasıl gidiyor aşılama süreciniz.

slm arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza.2 gün önce aşılama yapıldı bana ilk 2 gün bişey yoktu ama şimdi biraz bel ve kasık ağrım var normal mi sizce.Adetime daha 2 hafta var...

Olabilir canım çünkü puregestanın yan etkisi baş dönmesi:1rolleyes:

slm arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza.2 gün önce aşılama yapıldı bana ilk 2 gün bişey yoktu ama şimdi biraz bel ve kasık ağrım var normal mi sizce.Adetime daha 2 hafta var...

Canım benim aşılama olduğum günden adete olana kadar her iki tarafımda da kasık agrıları olmuştuu.İnşallahh seninkii gebelik işaretidirrr.Doktorum aşılamadan sonra kasık agrılarının normal oldugunu soyledısositososito

İçim rahatladı verdiğin bilgi için sağol.inşallah dediğin gibi olur hamile kalabilirim.yaptırdığm testlerde hiç bişey çıkmadı herşey normal ümidim var ama kısmet yinede...

Allah'ım kimsenin çabasını boşa çıkarmaz, herkese evlat sahibi olmayı nasip eder inşallah içinde de bana...ne olursa olsun ümidinizi yitirmeyin olurmu Allah büyük hiç ummadığın ümidini kestiğin anda verir çocuğu.Allah hepimizin yardımcısı olsun...kaydirigubbakcemile5

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım sık sık kadınlar kulubüne girip takip ediyorum bi türlü kayıt olamıyordum nedense ama sonunda oldum bende ilk kez aşılama yaptırcam tedaviye başladık şuan ilaç kullanıyorum hem korku hem de heycan var rabbim yardımcımız olsun allah herkesin gönlünün muradını versin inşallah.
bu arada kandiliniz mübarek olsun a.s.

slm canlarım hepinizin kandili mübarek olsun hadi hepimiz bu gece içimizden neler geçiyosa onun için vede allah için dua edelim inşallah yüce rabbim ellerimizi boş çevirmez (amin yarabbi)

slm canlarım hepinizin kandili mübarek olsun hadi hepimiz bu gece içimizden neler geçiyosa onun için vede allah için dua edelim inşallah yüce rabbim ellerimizi boş çevirmez (amin yarabbi)

Boncuk canım seni görünce şaşırdım senin değerlerin yüksek çıkmıştı gözün aydın demiştik sonra yazmadın ne oldu?tutmadı mı yoksa?cevap yaz canım bekliyorum:uhm:

boncuğun kesesinde bebek görülmedi boş gebelikmiş..kürtaj oldu 9. haftada..

benimde aşılamamın 3. günü bugün..hemşire bana 13. günü yaptırırsın dedi...10 günüm var offf

Amin canım amin imtihanımız bize göre sıkıntılı.sizin için,hepimiz için bol bol dua ettim o mübarek gecede.Senin için zor olmuştur yaşayan bilir ama inanki çok üzüldüm.Rabbim hayırlı,sağlıklı sıhhatli tombiş bir evlat nasip eylesin sana.(amin) Tüm isteyenleri.Benim duam da kendim için hep böyle.Rabbim diyorum sağlıklı,hayırlı olucaksa nasip et diyorum.nasip etmiyor..bu aşılama da tutmazsa biraaaz ara vericem.O'NUN hazinesi çok geniş.dua edelim canımsenağlama

benimde aşılamamın 3. günü bugün..hemşire bana 13. günü yaptırırsın dedi...10 günüm var offf

canım inşallah güzel haber verirsin.benim yarın belli olucak.ben erken öğreniyorum çünkü geçen pazartesi aşılama yapıldı hemşire yarın için gel kan ver dedi.ümidim yok ama yine de sıkıntı geliyor günler geçmek bilmedi yaaa.:ecrin_bebek: ah zıpr hele bi gel bak ben sana neler yapıyorum neler:ecrin_bebek: ooooy kafayı yiyorum galiba sabııır sabııır:teselli:

Boncuk canım seni görünce şaşırdım senin değerlerin yüksek çıkmıştı gözün aydın demiştik sonra yazmadın ne oldu?tutmadı mı yoksa?cevap yaz canım bekliyorum:uhm:

canım malesef nix in dediği gibi oldu kürtaj oldum bizde çok sevinmiştik o kadar çok sevmeye alışmaya başlıyosun ki bu durumda olunca yıkıldık gözümde yaş kalmadı ağlamaktan kürtajdan dönerken sanki hastanede canımı bıraktım öyle zor oldu olmayan bebekten bile ayrılmak allah kimsenin başına vermesin artık ileriye bakıcaz 2 ay sonra tekrar aşılamaya başlıycaz inşallah zaman nasıl geçicek bilmiyorum işte benim hikayem bu canım

evet canım.22 haziranda aşılamam yapıldı.bugün için gel kan ver demişti hemşire.gittim bugün muayene etti doktor.ben internetten araştırmıştım beta hcg hormonu yüksek çıkarsa gebelik olabilirmiş.Ama ben söylediğimde doktor bana güldü.kanı o sebeple almamışlar boşuna stres yaptım yani.bir hafta daha beklicem.Ama muayeneden sonra bir kitle gördüm bu iyiye işaret,eşinle birlikte olma dedi bir de düşük olmasın diye(eğer varsa tabi)bir tane tablet verdi canım.sende ne gibi şeyler var?karnım şiş bazen belim ağrıyor sen nasılsın?:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…