Aşılama Aşilama Sonrasi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mrb bayanlar malesef aşılamam tutmadı dün adet oldum ümidim vardı ama olmadı hayırlısı diyorum demekki daha zamanı varmış diye düşünüyorum.ilk aşılamamdı zaten yarın doktora gidicem kontrole yumurtalıkların durumuna bakacaklar ne derse artık kısmet....

ayy canım inşallah pozitif çıkar.dualarım seninle.hadi bakalım gelsin bebiş:CüvCüv:

aslında ben de merak ediyorum ama benim doktorum yaptır demedi.adet olursan üçüncü günü gel dedi.o yüzden olmaz diye hazırladım kendimi.beklicez artık.Rabbim nasip etsin inşallah.:ecrin_bebek:

Ümidimi yitirmiyorum Allah'ın izniyle bi gün olacak inşallah daha zamanı var demekki bundada bi hayır vardır.bende de eşimdede hiç bi sorun yok Allah'a şükür.ama neden olmuyo bilmiyorum.belki psikolojik te olabilir diyorum kendi kendime çocuğa çok yoğunlaştığım için bilmiyorum.tekrar doktora gittim dün yine klomen kullanıcam 5 gün boyunca tekrar denicez bu kez olur inşallah Allah izin verirse...

canım tabiki ümidini yitirme.Aşılamadan önce klomenle mi yumurtaların gelişti?iğne vermedi mi doktorun?

yok canım iğne vermedi klomenle çoğaldı yumurtalıklarım sonrada aşılama için çatlatma iğnesi vurdular zaten iğneyi sadece çatlatma için kullandım yani...Allah'ım herkese çocuk sahibi olmayı nasip eder inşallah içinde de bana...:Saruboceq::

fla canım sonucun ne çıktı yazmadın merak ettim.inşallah pozitiftir.hihoyyyt

canım ama kandaki değer yüksek mi değil mi söylemeleri lazımdı onlar negatif pozitif diye yorum yapamazlar ki zaten.eşin sormamış mı?adet tarinden itibaren 3. haftada 5-130, 4.haftada ise 75-2,600 olurmuş.bu da hamilelik var demek oluyo.anlayamadım inşallah adet olmazsın.

benim de pazartesi tam bir ay olmuş oluyor.günler geçmiyo.bilmiyorum eşim gebelik testi al bak diyo çıkar mı acaba şimdi?bugün 28 gün oldu yaa napim kızlar?pufffffffff çok gerginiiiimmm!kafamçokkarıştı

mrhb kızlar bende bu ay ilk defa aşılama denedim ayın üçünde enjekte edildi yanlız bir problem var((((((( drum aşılama dediginde eşimin sperm sayısı 12 milyondu bu seferde 4milyon çıktı(((((((((((drum zorbir ihtimal dedi aranızda benim yaşadıgımı yaşayan varmı ?çok korkuyorum negatif çıkmasından biri bana olur desin çok ihtiyacım var(((((((((((((((((((((((((((((((((((

canım 4 milyon biraz zor bi durum ama yinede allahım inşallah yarı yolda bırakmaz seni.Bizimde ilk aşılamamızda siperm sayısı 10 milyondu fakat tutmadı 2. aşılamada 34 milyon çıktı ve tuttu ama sonuç boş gebelik ve kürtajla sonlandırıldı hamileliğim yinede umudunu kaybetme canım inşallah tutar sakın moralini bozma moral çok önemli kendine iii bak öptüma.s.

boncuk çok tşkkr ederim canım ama çok yıpratıcı bir olay bu RABBİM istemeyenlere veriyor evlat hasretiyle yananlara vermiyor ne yapalım kaderimiz bu galiba ((((((((((((((((((((((((RABBİM kimseyi evlat hasretiyle bırakmasın

amin canım inşallah bir an önce anne oluruz herkese hayırlı evlatlar versin yüce rabbim...

meraba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ağustos ayında bende aşılama yaptıracağım bakalım nasıl olacak sonuç

canım ben bu sabah adet oldum.artık ümidim yok olur diye Moralim çok bozuk ruh gibi dolaşıyorum.Doktora söyleyip ara vericem bir süre.inşallah seninki hamilelik belirtisidir.ben o güzel duyguyu anneliği tadamayacağım inşallah Rabbim sizlere yaşatsın.senağlama

canımya okadar insan varki tedaviyi bırakıp hamile kalan bende çok korkuyorum ama öylede böylede yaşıyoruz benim yengemin 22sene çocugu olmadı simdi22 yaşında oglu var inş sende alırsın bebişini kucagına rabbim herkeze hayırlı evlat nasip etsin üzülme ALLAHbüyüktür:a015:

fla galiba bu gündü yanlış hatırlamıyorsam adet günün ne oldu test yaptınmı?inş olurda :ecrin_bebek: bizede moral olursun canımya

inş cnm strestende olamaya biliyormuş inşallah seninde öyle birşeydirde :ecrin_bebeklur cnm güzel tatil geçirmen dilegiyle cnm güle güle gitte gülegüle gel yolunuz açık olsunkaydirigubbakcemile3

sağol canım inşallah inşallah o günleri görmek nasip olur.bunda da vardır bir hayır mutlaka napalım nasip:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…