canım kan verdim 11.30 da.. saat 15.00 gibi sonuç alırsınız dediler. eşim alacak sonucumu.. o kadar heyecan yaptımki, aşılama günü bile böyle heyecanlı değildimdelikafadulden
sounucum pozitifte negatifte olsa yazıcam canım..inşallah pozitiftir:Saruboceq:
Ümidimi yitirmiyorum Allah'ın izniyle bi gün olacak inşallah daha zamanı var demekki bundada bi hayır vardır.bende de eşimdede hiç bi sorun yok Allah'a şükür.ama neden olmuyo bilmiyorum.belki psikolojik te olabilir diyorum kendi kendime çocuğa çok yoğunlaştığım için bilmiyorum.tekrar doktora gittim dün yine klomen kullanıcam 5 gün boyunca tekrar denicez bu kez olur inşallah Allah izin verirse...
canım kan verdim 11.30 da.. saat 15.00 gibi sonuç alırsınız dediler. eşim alacak sonucumu.. o kadar heyecan yaptımki, aşılama günü bile böyle heyecanlı değildimdelikafadulden
sounucum pozitifte negatifte olsa yazıcam canım..inşallah pozitiftir:Saruboceq:
canım ama kandaki değer yüksek mi değil mi söylemeleri lazımdı onlar negatif pozitif diye yorum yapamazlar ki zaten.eşin sormamış mı?adet tarinden itibaren 3. haftada 5-130, 4.haftada ise 75-2,600 olurmuş.bu da hamilelik var demek oluyo.anlayamadım inşallah adet olmazsın.canım ya, eşim alacalktı, makine bozuldu sonuç çıkmadı demişler.. sonucu ancak saat 7 de aldı eşim. telefonla. negatifmiş. dr umu aradım. dr bana güldü. ben sana yaptır demedim. ne alaka, daha 2 hafta bile olmadı diyeadet gününü beklyeceksin. 1 , 2 gün geçecek sonra baktıracaksın, ben sana söyleyeceğim, sen negatif sonuca takılıp kalma dedi.
bende bu sitede 11, 12 .günde baktıranlar var, çıkıyormuş dedim. olurmu öyle şey? imkansız dedi. adete 1,2 gün kala belki olabilir ama asla 11, 12. gün çıkmaz dedi. kafam çok karıştı. ben senden ümitliyim dedi. bekle dedi. offf... adetimi beklieyeceğim bende.. adetim normalde 24,26.gün mutlaka gelir. geçen ay 10 haziranda oldum. bu ay da sanırım 6,7 yi beklemem gerekecekmiş
mrhb kızlar bende bu ay ilk defa aşılama denedim ayın üçünde enjekte edildi yanlız bir problem var((((((( drum aşılama dediginde eşimin sperm sayısı 12 milyondu bu seferde 4milyon çıktı (((((((((((drum zorbir ihtimal dedi aranızda benim yaşadıgımı yaşayan varmı ?çok korkuyorum negatif çıkmasından biri bana olur desin çok ihtiyacım var (((((((((((((((((((((((((((((((((((
boncuk çok tşkkr ederim canım ama çok yıpratıcı bir olay bu RABBİM istemeyenlere veriyor evlat hasretiyle yananlara vermiyor ne yapalım kaderimiz bu galiba((((((((((((((((((((((((RABBİM kimseyi evlat hasretiyle bırakmasın
canım ben bu sabah adet oldum.artık ümidim yok olur diye Moralim çok bozuk ruh gibi dolaşıyorum.Doktora söyleyip ara vericem bir süre.inşallah seninki hamilelik belirtisidir.ben o güzel duyguyu anneliği tadamayacağım inşallah Rabbim sizlere yaşatsın.senağlama
canım yazmayı unuttum. bende kırmızıları gördüm dün sabah. mafoldumben tam zamanında geldi. 6,7 gibi adet bekliyordum zaten. ilk aşılamamdı. bakalım. ara vereceğim. çarşamba tatile çıkıyorum. belki tatilde gelir sürpriz yapar:)))
inşallah sizlerinde dönüşümde hamile haberlerinizi alırım. öptüm canım.zemuszemus
canımya okadar insan varki tedaviyi bırakıp hamile kalan bende çok korkuyorum ama öylede böylede yaşıyoruz benim yengemin 22sene çocugu olmadı simdi22 yaşında oglu var inş sende alırsın bebişini kucagına rabbim herkeze hayırlı evlat nasip etsin üzülme ALLAHbüyüktür:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?