Aşılama Aşilama Sonrasi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bade sakin kalktim diye üzülme benim ikinci asilamam,ikisindede doktor hemen kaldirdi cünkü direk yumurtaliklara yakin koyuldugu icin ,o bölgeyi biz acarak koyuyoruz ve tekrar orasi aletlerden sonra kapaniyo bununla bi alakasi yok dedi.ne kadar dogru bilelmem.

çok teşekkür ederim dr. 20 dk kadar dinlen dedi ama o kadar çok su içirdilerki 10 dk zor dayandım hemşirede farketmez 5 dk ble yeter diyice kalktım ama biraz canım sıkılmadı değil. bazı yerlerde 45 dk falan yatırıyolarmış diye okuyuncada kendime kızdım.

evet bade sorun yapma benide 3 seferde hemen kaldırdı dr.kalkınca birşey akaca içinden korkma serumla temizliyoruz önce içini o akacak dedi

cay cay cok tesekkürler canim cok dogru sylüyosun ama biz gercegi kabullenemiyoruz Allah sana yie yasatacaktir insallah hayirlisila cünkü yasamisinda canim.hakkimizda hayirlisi asmamiz lazim bu düsünceleri

bana senelerdir dr söylüyor çok kafana takıyorsun onun için olmuyor diye inanmıyordum ne alakası var diyordum ta ki başıma gelene kadar ve bu tecrübemi herkesle paylaşmak istedim belki faydası olur diye

benim doktorum da bu söylediginin arkasinda burda okuduklarimi söyledim ama yine söledigini arastirabilecegimi mantigininda bu oldugunu söylüyo ama bilmiyorum yani.türkiyedeki doktorlara ben daha cok güveniyorum ama ne derlerse desinler siz sanslisiniz arkadasim.özellikle istanbul bu anlamda hersey elinizin altinda.KISACASI DERT ETME KENDINE ,sakincasi yoksa kac yasindasin eger gencsen zaten hicde üzülmeee

kızlar çok teşekkür ederim valla rahatladım ben yapılması gerekeni yapayım da olmazsada ne yapalım zamnı var demektir. içten içe kendime kızıyodum bende

ben 9 KASIMDA yaptirdim canim asilamami,hem bu icirme isinide ilk kez duydum.bu gün hatta bi arkadasada balonla asilama yapmislar ankarda buda yeni bi yöntemmis.spermlerin kacisini önlüyormus bilmiyorum ama bu gün okudum hangi topikti unuttum ama.

bu su içirme olayını bende yeni duydum ama hemşire bir yandan karnıma ultrasonla bakıyodu rahmimi rahat görüntülemek için su içirdiler sanırım

bu ararada aşılama sırasında dediğim gibi karnıma ultrasonla baktıkları için içinde spermlerin olduğu boruyu ve spermlerin içeriye akışını gördüm çok ilginçti.

cay cay ysi ortaya attim pardon canim bu sadece bi varsayim orasini Allah tan baska kimse bilmez,sen yasayan birisin üstelik ama cok haklisin kiSTRES baslica hatta en büyük unsur,bende alti yil önce üsük yaptim hic istemiyodum erken daha diye korunarak üstelik ,yani konu oraya geliyoki bosvermek gerekiyo ama olmuyo yapamiyoruz napalim yok caresiiiii

cay cay sen asilama yaptirmisin günde 3 kez fitil kullaniyomusun(utrogest),ben bunden kullaniyorum tutunmasi icinmis,hormon yani buda ha bire yükleniyoruz hormonlari,ben zaten günlük tiroit icin almaliyim .bakalim sonumuz hayir olsunnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…