cay cay ysi ortaya attim pardon canim bu sadece bi varsayim orasini Allah tan baska kimse bilmez,sen yasayan birisin üstelik ama cok haklisin kiSTRES baslica hatta en büyük unsur,bende alti yil önce üsük yaptim hic istemiyodum erken daha diye korunarak üstelik ,yani konu oraya geliyoki bosvermek gerekiyo ama olmuyo yapamiyoruz napalim yok caresiiiii
bende bi problem yok canim özeldeyil tabi,esimdede yok ama ben tiroit hastasiyim hormonlarimla alakali yani tiroit sorunum benim
maral neden sakincasi olsun canim.tabiyki söylerim üc yildir korunmuyorum ama sebepsiz bütün s....onuclarimiz iyi ama Allah ne zaman istedi bilmiyorum hayirlisi,fakat ben tiroit hastasiyim en büyük sorun bu oldu zaten benim bütün hormonlarimi alt üst etti,hormon bozuklugu yasadim,uzun süre kortizon kullanmak zorunda kaldim anliycan bi yer düzelirken bi yer maf oluyo.yani hakkimizda hayirlisi benimde sorunum bu isteee. ha bu arada senin sormus oldugun sorunun cevabini bende merak ediyorum.
ben 9 KASIMDA yaptirdim canim asilamami,hem bu icirme isinide ilk kez duydum.bu gün hatta bi arkadasada balonla asilama yapmislar ankarda buda yeni bi yöntemmis.spermlerin kacisini önlüyormus bilmiyorum ama bu gün okudum hangi topikti unuttum ama.
bu ararada aşılama sırasında dediğim gibi karnıma ultrasonla baktıkları için içinde spermlerin olduğu boruyu ve spermlerin içeriye akışını gördüm çok ilginçti.
mrb bade asılamanın sonucu nedır yada sunu bılıyomusun aşılamam negatıf oldu benım ılk aşilamydı ama adetım çok kotu çamur gıbı gelıyoo bıldıgın sıyah we kumlu kumlu bı bılgın warmı canım
bade bende birinci asilamamda olmadi,ikinci asilamamda 9 kasimdi yine olmadi ama agrilarim ikincide hic bitmedi ara ara geliyo mutlaka bu nasil sonuclanacak bilmiyorummm.bide size sunu soruyum 9 kasim asilama günümdü 16 kasimda gel kan almaliyiz dedi neden sizce bu bilen varmi,oysa22 kasimda belli olacak neden aceba hormonlarima bakacaklarmis ne sizce biliyosaniz yazin kizlarrr...
aminnnn,insallah bide bunu ysamayalim paril,tam hayal kirikligi olur yani,banada bisey söylemede ama dur kiz simdi korktum valla ne diycek bakalim yarin yazarim neden mis ögrenelim bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?