Aşılama Aşilama Sonrasi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende bi problem yok canim özeldeyil tabi,esimdede yok ama ben tiroit hastasiyim hormonlarimla alakali yani tiroit sorunum benim

tabiki canım alnımıza ne yazıldıysa onu yaşıycaz

offf, hep aynı ... benide bu kullandığım ilaçlar mahvetti... allah yardımcımız olsun cnm...

cnm bnm bana balonla yaptılar ben yazmıştım, birde hemşire bana da idrara sıkışık gel dedi... ama sebebini sormadım birde hiç bana aşılamadan hemen önce ultrasonla falan bakmadılar direk yaptılar aşılamayı aşılamadan iki gün önce bakmışlardı en son

bu ararada aşılama sırasında dediğim gibi karnıma ultrasonla baktıkları için içinde spermlerin olduğu boruyu ve spermlerin içeriye akışını gördüm çok ilginçti.

mrb bade asılamanın sonucu nedır yada sunu bılıyomusun aşılamam negatıf oldu benım ılk aşilamydı ama adetım çok kotu çamur gıbı gelıyoo bıldıgın sıyah we kumlu kumlu bı bılgın warmı canım

bu aşilamadan sonra ılk adet belırtılerı nasıl oluyo bılgıdsı olan warmı herzamankınden farklımı adetınız

maral ewet canim sendin dimi unutmustum o kadar topik okuyoruz ki karistirdim ALLAH IM HAYIRLISINI ver artik bizim meleklerimizide ver,saglik sihatle ,bizleride saglimiza kavustur.

canım ben 13 kasımda aşılama yaptırdım 28 kasımda test yaptırcam ama yaklaşık 1.5 ay önce yine aşılama için göbekten iğne olmuştum fakat iğnelerimin bittiği gün kanamam başladı aşılama iptal oldu ondan sonraki adetimde benimde öyle olmuştu sanırım ilaçlardan çünkü bildiğim kadarıyla bu iğnelerin rahim duvarına da etkisi var biliyosun ki adet sırasında rahim duvarı dışarı atılıyo

kızlar merak ediyorum bende aşılamadan sonra hiç kanama ve lekelenme olmadı okuduğum kadarıyla genelde bunlar olmuş ara ara karnım ve belim ağrıyo bu normalmi

bade bende birinci asilamamda olmadi,ikinci asilamamda 9 kasimdi yine olmadi ama agrilarim ikincide hic bitmedi ara ara geliyo mutlaka bu nasil sonuclanacak bilmiyorummm.bide size sunu soruyum 9 kasim asilama günümdü 16 kasimda gel kan almaliyiz dedi neden sizce bu bilen varmi,oysa22 kasimda belli olacak neden aceba hormonlarima bakacaklarmis ne sizce biliyosaniz yazin kizlarrr...

marall ayni günümüz bakalim hakkimizda hayirlisi ne acebe sen nasilsin senin asilamamn farkli olmustu sikayetlerin varmi.senin ilk asilamanmiydi bide onu merak ettim.doktoruma sorucam bunuda(balon la olan asilama),yani bekliyorum senin durumun nasil.asilama tuttuysa bir hafta gibi falan iste ,bi belirti verirmi aceba....(((

canım size söyledilermi bilmem ama dış gebelik riski oluyor aşılamada kullandığımız ilaçlardan sanırım belkide bunun içindir ama benim dr um 15 gün sonra test yaptır kanda dedi daha öncesi için bişey söylemedi. umarım dış gebelik denen şey hiçbirimizin başına gelmez allah korusun

aminnnn,insallah bide bunu ysamayalim paril,tam hayal kirikligi olur yani,banada bisey söylemede ama dur kiz simdi korktum valla ne diycek bakalim yarin yazarim neden mis ögrenelim bakalim.

aminnnn,insallah bide bunu ysamayalim paril,tam hayal kirikligi olur yani,banada bisey söylemede ama dur kiz simdi korktum valla ne diycek bakalim yarin yazarim neden mis ögrenelim bakalim.

canım evet mutlaka yaz merak ettim şimdi benimki tahmindi o yüzden çağırmıştır diye yoktur bişey merak etme hadi hepimiz çifte bayram yaparız inş

bade yarin sekizle on arasi geldedi benim doktorumun yer bana bir bucuk saat uza baska sehirde ben sabah sekizden sonra cikarim,meraklandim gelir gelmezde acarim mutlaka yazarim.ama önemli degildir umarimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…