Aşılama Aşilama Sonrasi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

karakizimmm cnm ya benm ilk aşılamam cumartesi pazar kasıklarımda feci bi rahatsızlık vardı ağrıda değil sıcak sıcak bi gerilme gibi :S sadece adet olcağım zaman adetimden 2 gün önce başlayan bi durumdu bu... ağladım... olmadı dedim...hatta dün dr un verdiği progesteronu hiç kullanmadım... sanki adet olucam ben ama çok erkennnn ((( henüz olmadım ama bekliorum...allahtan hayırlısı... başka bi sıkıntım yok... bu arada sen test yaptırıcakmısın niye? lütfen banada hemen yaz çok merak ettim...bende yaptırayım beta hcg değil dimi?

merhaba bende 2.ci aşılamamı yaptırdım ama hiç umutlu değilim bilmiyorum yoruldum sıkıldım 1 sene oldu çocuk çalışmalrına başlayayı bi problem yok diolar ama olmuo eğer 2.ci aşılamada da olmazsa 6 ay ara vericem doktora gitmeye

marall sakin napiyosun canim ya,bu cogu okudugum hamile arkadaslarin hamilelik belirtisi ouyo yapma böyle hadi bide hamile isen cocuguna nasi kötülük yapiyosun ilycina devammmmmmmmmmmm.bu kötü düsünceleride sil kafandan lütfen olmasa bile ne yapabiliyoruz bende ilk asilamamda öyle yaptim sonra hayata küstüm denemiycem dedim ama ne oldu basa döndün bu durum stres istemiyo biliyosun canim lütfen pes etmek yokkkkkk.asla inaniyorum ben burdaki herkes er gec yasayacak hayirli olsun daevlatlarimiz.bide onu düsün.benim testime gelince 2 hafta sonra asilamadan doktor gel kan alalim demisti merak ettik kizlarlada oda seymis canim ya ben tiroit hastasiyom,hormonlarim alt üst oldugunun farkinda doktor bu ilaclarda tuzu biberi oldu ona bakmak icin cagirmis yani meraklandigimiz bisey yokmus,fena cikmadi sonuclar ama,bakalim büyük gün haftaya pazartesi bu beni enterese etmedi acik sasi ama yine diyorum bol bol dua ediyorum hepimize ama hayirlisi insallahhhhh

kizlar pardon yanlis yazdim orayi 2 HAFTA YAZMISIM ya orasi 1,iki hafta sonra sonuc cikiyo zaten biz tabiyi 2 ye odaklaniyoz ya beyinimiz parmaklarimizida nasi etkiliyo:)))

canavar 45 haklisin asagi yukari ayni SIKINTILarimiz ama birbirimize destek olup yola devam,bakin yillarca ugrasan arkadaslarimizin bebeklerinin resilerini seviyoruz baska topiklerde onlar kuvvet versin PES ETMEK YOKKKK

cnm tmm heöen yuttum şimdi ilacı haklısın galiba... yine aynı rahatsızlık devam ediyo regl olucam galiba ama neyse allahtan hayırlısı... doktora gitmişken beta hcg ye baktırsaydın keşke... çıkmazmıydı acaba?

canavar pes etme bence ben uğraşalı 2 sene oldu 2 de gebelik kaybım var... çok zor sıkıntılı günler geçirdim... allah hepimize sağlık güç versin ki uğraşmaya devam edebilelim...bugünümüze de şükür...
ben 4 yıllık evliyim ilk 2 yıl şiddetle çoçuk istemedim hatta ertesi gün hapı kullanmışlığım çoktur (( (bilinçsizlik işte), şimdi keşke en baştan başlasaymışım da uğraşmaya diyprum... nerden bilelim ki hemen olucak hatta ilk aydan hamile kalıcam falan sanıpdum :S

kızlar mrb bugün işteydim cuma aşılama oldu ve feci şekilde kasıklarım ağrıyo akşamı zor ettim üşüttüm mü acaba diyorum. bide çok yiyorum ne bulsam yiyorum çok kilo aldım ya bütün düzenimi alt üst etti bu olay hiç rahat huzurlu değilim

bade al bendende o kadar ayni söylediklerin oluyo bendede sag kasigimda hasta olcak gibi bi agri Allah im nasi bi sinavdayiz aceba,karnim acayip acikiyo kismaya calisiyorum kendimi,bende beta hcg ye baktirmak istemedim MARAL;hayal kirikliklarini yasamayim diye korkuyorum sonuna kadar bekliycem catlasamda,ama agrim bu gün siddetlendi,8.ci gündeyim,27 si regl tarihim ama nerde düzenli tarih ki uuuuuffffffff ne zor ya ne zor isyan etmiyorummm AMA::::::::::::::::::

ya sitede prob var sanırım çok yavaş bide hata veriyor. canım aynen son 3-4 ayda inanılmaz bozuldu düzenim o kadar ilaç kullandım ki ruhende kendimi iyi hissetmemeye başladım acayip gerginim benimde olması gereken adet tarihim 27-28 kasım ama ne biliyim çok farklılaştı herşey. 3 ay önce doğum kontrol hapıyla başladım kist olduğu için sonnrasında aşılama tedavisi için iğneler son gününde şiddetli kanama aşılama iptal oldu rahim duvarı çok kalınlaşmış ve bunun için kürtaj oldum yani rahim duvarı kazındı. sonrasında tekrar doğum kontrol hapı sonrasında tekrar aşılama için iğneleri artık bütün fiziksel yapım bozuldu olmazsa baya bi ara vercem kendime gelmem lazım

haklisin badecim,bunlarin sadece farklilarini ben sekiz yildir yasiyorum cocuk icin sadece son bir yilim basaladi ama son 3 ayim ise bi kabus deyim buda dahil olmakla beraber(benim tiroid hayatimi maffetti inan daha sonra burnumdan her yil 4 kere olmak üzere ameliyatlar geceirdim cok seyler yasadim anlatsam kitap degil roman olur ama bu bana herseyi unutturdu simdi burnumdan iyyim ama tiroidim düzene gecmedi onunla tabi hormonlarim da ama bisey yapamiyorum doktorlarla akraba oldum,simdi bebis sorunu onlari bastirdi................ama bu gün cok karnim ve kasiklarim agriyo cok korkuyorum.korkununda ecele yok faydasi

yok yedi yil istemedim degil canim,burnumdan cok rahatsizdim koku nefes alamiyodum kortizon aliyodum cocuk düsüncek halim yok du o zamanlar,ameliyatlar her yil kortizonlar,ilaclar derken anliycan o düzeldi bu na gecis yaptim....ama bu günüme sükür diyorum simdi buda bize bi sürpriz yapsada yillarin acisini unutsam hatirlamak bile istemiyorum...senin sonuc ne zaman di canim ya

canım çook geçmiş olsun sağlığına kavuşmuşsun o daha önemli .. benim 28 kasım senin 1 hafta sonraydı dimi

canım iyi akşamlar ben çıkıyorum sitede prob var zor yazıyorum birazda rahatsızım karnım o kadar şişti ki 4 aylık hamile gibiyim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…