bade yarin sekizle on arasi geldedi benim doktorumun yer bana bir bucuk saat uza baska sehirde ben sabah sekizden sonra cikarim,meraklandim gelir gelmezde acarim mutlaka yazarim.ama önemli degildir umarimmm
marall ayni günümüz bakalim hakkimizda hayirlisi ne acebe sen nasilsin senin asilamamn farkli olmustu sikayetlerin varmi.senin ilk asilamanmiydi bide onu merak ettim.doktoruma sorucam bunuda(balon la olan asilama),yani bekliyorum senin durumun nasil.asilama tuttuysa bir hafta gibi falan iste ,bi belirti verirmi aceba....(((
marall sakin napiyosun canim ya,bu cogu okudugum hamile arkadaslarin hamilelik belirtisi ouyo yapma böyle hadi bide hamile isen cocuguna nasi kötülük yapiyosun ilycina devammmmmmmmmmmm.bu kötü düsünceleride sil kafandan lütfen olmasa bile ne yapabiliyoruz bende ilk asilamamda öyle yaptim sonra hayata küstüm denemiycem dedim ama ne oldu basa döndün bu durum stres istemiyo biliyosun canim lütfen pes etmek yokkkkkk.asla inaniyorum ben burdaki herkes er gec yasayacak hayirli olsun daevlatlarimiz.bide onu düsün.benim testime gelince 2 hafta sonra asilamadan doktor gel kan alalim demisti merak ettik kizlarlada oda seymis canim ya ben tiroit hastasiyom,hormonlarim alt üst oldugunun farkinda doktor bu ilaclarda tuzu biberi oldu ona bakmak icin cagirmis yani meraklandigimiz bisey yokmus,fena cikmadi sonuclar ama,bakalim büyük gün haftaya pazartesi bu beni enterese etmedi acik sasi ama yine diyorum bol bol dua ediyorum hepimize ama hayirlisi insallahhhhh
bade al bendende o kadar ayni söylediklerin oluyo bendede sag kasigimda hasta olcak gibi bi agri Allah im nasi bi sinavdayiz aceba,karnim acayip acikiyo kismaya calisiyorum kendimi,bende beta hcg ye baktirmak istemedim MARAL;hayal kirikliklarini yasamayim diye korkuyorum sonuna kadar bekliycem catlasamda,ama agrim bu gün siddetlendi,8.ci gündeyim,27 si regl tarihim ama nerde düzenli tarih ki uuuuuffffffff ne zor ya ne zor isyan etmiyorummm AMA::::::::::::::::::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?