Boncuk1985 demek İstemİŞtİm yanlıŞlıkla Özlem yazmıŞım kusura bakma canım Çok tebrİk edİyorum senİ:)
ya canım ne bilim senin kaçıncı aşılaman bu? İnşallah tutar da tüpe gerek kalmaz...:CüvCüv: böyle görürüz seni:ecrin_bebek:
benim 1,5 yılı aşıyo sebepsiz olmuyo doktor ikimizde de bi sorun olmadığını söyledi ilk aşılamam tutmadı bu ay ara verdim birdaha ki ay bidaha denerim diyorum
tüp bebek için kendi kendime 2 yılı tamamlıyım diye karar aldım.belki bu arad kendiğinden olur İNŞALLAH:Saruboceq:
ama dediğin de doğru aşılama da bayağı bi tutuyo 2 aşılama bi tüp bebek kadar nerdeyse ilaçlarla her ay tek çizigide yaşadığımız hüsran :roflol: da cabası:1no2:
Senin ne kadar oldu tüpe karar verdin canım??
Canım benim 3 yıl oldu evlendiğim günden beri uğraşıyorum çünkü bekarkende adetlerimde düzensizlik vardı. Hep korkuyordum senin anlayacağım. 1 yıl ilaç tedavisi gördüm geçen yıl ağustos ayında da tüp bebek denedim olmadı. Eşimde spermde şekil bozukluğu çıktı normal yollardan çok zor diyorlar. 3 yılım dolmadığı için ssk dan faydalanamıyorum. Ağustos ayında ssk raporu çıkarabiliyorum bakalım bekleyeceğim biraz daha sende sorun yoksa bekle bakalım benim döllenme oluyo fakat rahme tutunmuyo sanıyorum. Kısmet işte yapacak birşey yok gibi gözüküyo.
ALARA kader arkadaşım nerelerdesiiiiin?ağlamaktan harap oldum bu akşam.Nasıl oldun?doktora gittin mi?:uhm::çok üzgünüm:
evet canım dedigin gibi hemen hemn aynı şeyleri yaşıyoruz bizde 5 senelik evliyiz bu nısanda 5 gırdik bizde 1,5 sene ne korunduk ne korunmadık bıde bakdık kı olmuyormuş zaten ondan sonra başladık doktorlara kist var dediler dogum kontrol ilacı kullandım kıstleri baskılamak için sonra aşılama eee olcak varya oda tutmadı buda yetmezmiş gibi sag tüpümde kist oluşmuş artık tüp bebege karar verik ama son bıkez daha tatile gitmek ve yuzmek ıstıyorum ondan sonra yapacaz bakalım hayırlısı olsun canım ya senın içinde benim içindecanım seninle aynı şeyleri yaşıyoruz maalesef.benim geçen ay da kistim vardı.ilaç vermedi tuttu aşılama yaptırdı.boşu boşuna bekledim.kistler duruyo.bir ay ilaç kullanıcam şimdi bakalım hayırlısı beklemekmiş demekki.şöyle düşünüyorum da tedaviye başlarken kist falan yoktu ne zaman aşılamaya sıra geldi kistler çıktı önüme.sabretmekten başka çarem yok.canım ben 4 yıllık evliyim hiç korunmadık hemen olsun istiyorduk amaaa.nasip işte 4 yıl bitiyor.çok doktor dolaştık.rahim tersliği var diyen oldu sol tüpüm tıkalı ( o kesin tanıydı umarım açılr)yani sorun çok yinede şükür.Alara canım sen kaç yıllık evlisin?:uhm::çok üzgünüm:
evet canım dedigin gibi hemen hemn aynı şeyleri yaşıyoruz bizde 5 senelik evliyiz bu nısanda 5 gırdik bizde 1,5 sene ne korunduk ne korunmadık bıde bakdık kı olmuyormuş zaten ondan sonra başladık doktorlara kist var dediler dogum kontrol ilacı kullandım kıstleri baskılamak için sonra aşılama eee olcak varya oda tutmadı buda yetmezmiş gibi sag tüpümde kist oluşmuş artık tüp bebege karar verik ama son bıkez daha tatile gitmek ve yuzmek ıstıyorum ondan sonra yapacaz bakalım hayırlısı olsun canım ya senın içinde benim içinde
canım dr. ara bir sor bence en dogru bilgi onda içimden bir sesde iyi oldugu yönde
catdog canm bu senin için farklı bir durumsa yani önceki aylarda bu gibi durumlar olmuyorsa bence ultrasona gir.çünkü akıntı bu dönemde hem berrak oluyor hemde fazla.kanlı olmasıı bilemedim yani.ama endişelenme doktoruna danış.
sağol selmacım doktora gitmedim sonra geçti gelecek ay kısmetse tekrar aşılama başlangıcı için gidicem sorarım doktora.... artık doktorlardan da o kadar sıkıldım ki ne bişey sormak ne de gitmek istiyorum:1no2: ağızlarından kerpetenle laf alıyoruz adamın
Allah yinede onları başımızdan eksik etmesinalkisalkisalkis
yok sakın alma kist gitmesi lazım önce.. gitmesse bir ay daha kullancaksın dr.un yönlendirir zaten canım. kist varken hamile kalırsın elbette ama gelişiminde büyük risk yani.risk alma gibi bir lüksümüz yok bizim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?