Aşılama Aşilama Sonrasi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben adet oldum kızlar bütün umutlarım tükendi yani artık doktora falan gitmeyi bir müddet düşünmüyorum kafamı toparladıktan sonra belki Allah tedavisi başarıyla sonuçlananların tamamına erdirsin benim gibi bu Anneler gününüde ağlayarak geçirenlerede sabır versin....

Canım benim 3 yıl oldu evlendiğim günden beri uğraşıyorum çünkü bekarkende adetlerimde düzensizlik vardı. Hep korkuyordum senin anlayacağım. 1 yıl ilaç tedavisi gördüm geçen yıl ağustos ayında da tüp bebek denedim olmadı. Eşimde spermde şekil bozukluğu çıktı normal yollardan çok zor diyorlar. 3 yılım dolmadığı için ssk dan faydalanamıyorum. Ağustos ayında ssk raporu çıkarabiliyorum bakalım bekleyeceğim biraz daha sende sorun yoksa bekle bakalım benim döllenme oluyo fakat rahme tutunmuyo sanıyorum. Kısmet işte yapacak birşey yok gibi gözüküyo.

canım hakkımızda hayırlısı öyle böyle bekliyoruz ne yapalım
senin de inşallah kendiliğinde gelir Rabbim bi mucize gönderir sana inşallah
ama bu arada olmazsa da ağustosda olur inşallah kışa hamiş girersin hayırlısıyla bende yıl sonunu beklicem belki bu arada kendi gelir hiç umudum yok gibi ama kısmet artıkkaydirigubbakcemile
yaramaz sıpalar bizi bekletiyolarsenağlama

ALARA kader arkadaşım nerelerdesiiiiin?ağlamaktan harap oldum bu akşam.Nasıl oldun?doktora gittin mi?:uhm::çok üzgünüm:

canım benim demek seninkide tutmadı senağlama ağlamak nedemek ben krize girmişdim artık ppsikolaga başldık ALLAH sonumuzu hayır etsin sag tüpümde kist oluşmş yani yumurtadan kalıntılar kalmış bu ay beklicez bakalım psikolojim duzeldigindede tüp bebek e geçecez canım seninde mi ilk bebegin olcak ALLAH nasip ederse kaç yıllık evlisin ?

canım seninle aynı şeyleri yaşıyoruz maalesef.benim geçen ay da kistim vardı.ilaç vermedi tuttu aşılama yaptırdı.boşu boşuna bekledim.kistler duruyo.bir ay ilaç kullanıcam şimdi bakalım hayırlısı beklemekmiş demekki.şöyle düşünüyorum da tedaviye başlarken kist falan yoktu ne zaman aşılamaya sıra geldi kistler çıktı önüme.sabretmekten başka çarem yok.canım ben 4 yıllık evliyim hiç korunmadık hemen olsun istiyorduk amaaa.nasip işte 4 yıl bitiyor.çok doktor dolaştık.rahim tersliği var diyen oldu sol tüpüm tıkalı ( o kesin tanıydı umarım açılr)yani sorun çok yinede şükür.Alara canım sen kaç yıllık evlisin?:uhm::çok üzgünüm:

arkadaşlar bişey sorucam ben geçen ay aşılama yaptırdım sonuç negatif
bu ay dinlenmeye bıraktık, bugün tam adetimin 13. günü... dün ve bugün yumurtlama günüm ama şuan kanlı akıntı geliyo bu ne demek şimdi arkadaşlar bilen var mı?
Lütfen yardımcı olun...

evet canım dedigin gibi hemen hemn aynı şeyleri yaşıyoruz bizde 5 senelik evliyiz bu nısanda 5 gırdik bizde 1,5 sene ne korunduk ne korunmadık bıde bakdık kı olmuyormuş zaten ondan sonra başladık doktorlara kist var dediler dogum kontrol ilacı kullandım kıstleri baskılamak için sonra aşılama eee olcak varya oda tutmadı buda yetmezmiş gibi sag tüpümde kist oluşmuş artık tüp bebege karar verik ama son bıkez daha tatile gitmek ve yuzmek ıstıyorum ondan sonra yapacaz bakalım hayırlısı olsun canım ya senın içinde benim içinde

catdog canm bu senin için farklı bir durumsa yani önceki aylarda bu gibi durumlar olmuyorsa bence ultrasona gir.çünkü akıntı bu dönemde hem berrak oluyor hemde fazla.kanlı olmasıı bilemedim yani.ama endişelenme doktoruna danış.

kızlar benim de yardıma ihtiyacım var.bu konuda bilgisi olan yazsın lütfen.ben gineraya başladım kontrol hapı yani.bu ilaç kist için verildi fakat yumurtlamayı durduruyo.ben yumrtlamayı düzene sokacak doğal bişey kullanmayı düşünüyorum.keçiboynuzu pekmezinin yumurtlamaya etkisi var deniyor.deneyen var mı.?veya ne kullanmalıyım?acil....:bbo:

Önceliği kendimize tanımalıyız.biz sağlıklı olucazki bişeylere direnebilelim.İyi yapmışsın yardım almakla.tatilin tadını çıkar.bol bol dinlen.ben artık hiç takmıyorum boşverdim sen de öyle yap.kendini yıpratma.o zıpırlar da böyle anneler bulmuşlar nazlanıyolar gelmeye işte.geç olsun sağlığımızı kaybetmeden hayırla olsun inşallah.:ecrin_bebek:

canım dr. ara bir sor bence en dogru bilgi onda içimden bir sesde iyi oldugu yönde

sağol alaracım inşallah öylr bişeydir bitek o gün geldi zatan sonra geçti heralde yumurtlamadan oldu bakalım bebiş gelirse iyi bişeydir ....kaydirigubbakcemile

sağol selmacım doktora gitmedim sonra geçti gelecek ay kısmetse tekrar aşılama başlangıcı için gidicem sorarım doktora.... artık doktorlardan da o kadar sıkıldım ki ne bişey sormak ne de gitmek istiyorum:1no2: ağızlarından kerpetenle laf alıyoruz adamın
Allah yinede onları başımızdan eksik etmesinalkisalkisalkis

canım sen daha önce aşılama yaptırdın mı yoksa yeni mi başlıyosun?:uhm:

Selma merhaba canım.. bence ginerayı içmelisin. eğer kist varsa 1ay içinde o ilaç sayesinde kistin yok olcak. benim de öyle olmuştu çünkü. kist yok oldu ve aşılama yapıldı. öncelik tıp bence eğer çaresi bulunamıyorsa sonra alternatif aramak lazım. keçiboynuzu pekmezi veya bal tarçın çörek otu veya arı poleni v.s. bir sürü karışım var ama öncelikle kisti yok etmen lazım. kisti yok etmeden bu karışımları kullanırsan kisti gereksiz yere büyütüp ameliyat olma aşamasına gelirsin allah korusun. sen dr.unu dinle bence. kist gitsin sonra kendine soğan kürü eşine keçiboynuzu sonraki ayda kendine bal çörek otu tarçın eşine havuç suyu yaparsın. bunlar aynı ayda yapılmıcak bilgin olsun.

Beren canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.Çevremdeki insanlar sürekli bişeyler öneriyorlar kararsız kalmıştım alacaktım yani .uyardığın için sağol canım.Ama daha önce biray kullandım geçmemişti inşallah geçer.senağlama

yok sakın alma kist gitmesi lazım önce.. gitmesse bir ay daha kullancaksın dr.un yönlendirir zaten canım. kist varken hamile kalırsın elbette ama gelişiminde büyük risk yani.risk alma gibi bir lüksümüz yok bizim canım.

çok sağol canım bu soğan kürünü daha önce denedim.bir hafta içtim galiba ama çok kötü diye bıraktım.acaba şimdi yine başlasam ilaçla zararı olur mu canım ya?senin de kafanı şişirdim ama ne dersin?:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…