• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama sonucu Hcg 47

Lara6363737373737373

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2019
148
24
98
27
Merhaba kızlar
Ben 29 eylül IUI yani aşılama işlemi yaptırdım,27 eylül ovitrelle yapıldı.Aşılama sebebimiz sperm hareketi zayifti,bende 4 folekül oldu, yalniz 1i çatladığı göründü usmde
Aşılama 11ci günü 47 hcg değeri çıktl, yarın yine vericem kan
Sizce bu değer nasıl?

Bence gayet iyi sağlıklı şekilde artar bende 5 gün önce Mikroçip aşılama yaptırdım nelere dikkat ettiniz benimde 4 folikül vardı en büyüğü 22 mm di

Merhaba kızlar
Ben 29 eylül IUI yani aşılama işlemi yaptırdım,27 eylül ovitrelle yapıldı.Aşılama sebebimiz sperm hareketi zayifti,bende 4 folekül oldu, yalniz 1i çatladığı göründü usmde
Aşılama 11ci günü 47 hcg değeri çıktl, yarın yine vericem kan
Sizce bu değer nasıl?
Nelere dikkat ettiniz acaba ? İnşallah , kasıklarda dolgunluk var benim sadece ağrım yok birde sık tuvalete çıkıyorum 5. Günüm

Önce sağlıklı olsun ama ikizlik sonradan belli oluyor canım, değerin iki kat üstü artmış ama örnek vereceğim ben 88.25 ile öğrendim iki gün sonra 217 üç gün sonra 555 yine iki gün sonrası 2475 düşün ama tek 🤣 amin canım değeri biraz daha takip et inşallah her şey güzel olur ❤️ güncelleme yap mutlaka

Önce sağlıklı olsun ama ikizlik sonradan belli oluyor canım, değerin iki kat üstü artmış ama örnek vereceğim ben 88.25 ile öğrendim iki gün sonra 217 üç gün sonra 555 yine iki gün sonrası 2475 düşün ama tek 🤣 amin canım değeri biraz daha takip et inşallah her şey güzel olur ❤️ güncelleme yap mutlaka
Teşekkür ederim canım,cuma doktor usm kontrolum var bakalım ne çıkacak

Back
X