günaydın! ben bu sabah karın ağrısıyla uyandım ,nasıl yorumlayacağımı bilemiyorum adet sancısı gibi, yerleşme ağrısı da olabilirmiş.inşallah öyledir arkadaşlar...sanki bebeğim var gibi ama çok fazla üzülmemek için belki de, umutlanmak istemiyorum.offfff şu 13 gün 13 ay gibi gedi bana .......1 günüm kaldı yarın akşama sonucu öğrenmiş olucaz eşimle .dualarınıza ihtiyacım var kızlar :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:[/Qgünaydın canım.daha öncede söylemiştim hamilelik belirtileri ile regl belirtileri hemen hemen birbirine çok benziyor.inşallah ama inşallah seninki hamilelik belirtisidir.ama eğer regl olursan bile çok fazla kendini yıpratma.öyle yada böyle bi şekilde bizimde bebişlerimiz olacak.bizimkiler biraz nazlı sanırım ama biz ümidimizi kaybetmeyecez.hadi bakalım sende fazla stres yapma bugün sevdiğin ve mutlu olduğun şeylerle uğraş ki zaman çabuk geçsin.
günaydın! ben bu sabah karın ağrısıyla uyandım ,nasıl yorumlayacağımı bilemiyorum adet sancısı gibi, yerleşme ağrısı da olabilirmiş.inşallah öyledir arkadaşlar...sanki bebeğim var gibi ama çok fazla üzülmemek için belki de, umutlanmak istemiyorum.offfff şu 13 gün 13 ay gibi gedi bana .......1 günüm kaldı yarın akşama sonucu öğrenmiş olucaz eşimle .dualarınıza ihtiyacım var kızlar :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
heeeyyyy sakududaaa hallisnaaa 35sevi35 naagihann nerelerdesiniz yahuu
allah hepimize tez zamanda hayırlı haberler nasip etsin.ama benim moralim çok bozuk yaa.geçen cuma aşılama sonucunu öğrendim ve o günden beri sersem gibi dolaşıyorum inanın.sanki bebeğimin ölüm haberini almışcasına içim acıyor kendimi tutamıyorum.gündüz iş yerinde bi şekilde kendimi kontrol etmeye çalışıyorum ama akşam eve geldikten sonra sinirlerim boşalıyor.ne zaman bunu kabullenecem bilemiyorum.şuan gururum herşeyden öne geçiyor ne yazık ki.çevremdekilerin abuk sabuk soruları karşısında iyice kendimi soyutladım.çocuklu ve bebekli ailelerle görüşmek bile istemiyorum.yüzüme karşı e hadi artık sıra sende kaç yaşında anne olacan diye düşüncesiz sorulardan dolayı kimseyle görüşmek istemiyorum.neden insanlar bu kadar acımasız neden anlayışlı değiller ki.bilmiyorum herkes bana çok batıyor belki iyi niyetle konuşuyorlar ama o bile beni rahatsız ediyor.televizyonda dizilerde hamile haberi duydukça yada hamile birini gördükçe hıçkırıklara boğuluyorum.neden ben allahım diyede isyan ediyorum.halbuki ne eşimde nede bende hiçbir sorun yok.sebepsiz kısırlık bizimkisi sanki kendimi allah katında cezalandırıldığımı hissediyorum.allahtan bu siteyi buldum da yalnız olmadığımı gördüm sizler bana bi şekilde umut yolu oluyorsunuz.en içten duygularla hepinizin anne olmasını diliyorum arkadaşlar....
Arkadaşım yazını okuyunca bunları acaba benmi yazmıştım oldum,o kadar beni anlatıyor ki zaten ancak biz anlarız birbirimizi öyle değilmi,bende şu an 2. aşılamamı olucam bakalım nolcak nedense hiç umudum yok:çok üzgünüm:
ya canım burdayım ama çokönemli birşey okuyordum sanada söyliyimmi nekadar doğru bilmiyorum amaartık allah tan umut kesilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?