Aşılama aşılama sonucu negatif olanlar duygularınızı öğrenmek istiyorum.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Qgünaydın canım.daha öncede söylemiştim hamilelik belirtileri ile regl belirtileri hemen hemen birbirine çok benziyor.inşallah ama inşallah seninki hamilelik belirtisidir.ama eğer regl olursan bile çok fazla kendini yıpratma.öyle yada böyle bi şekilde bizimde bebişlerimiz olacak.bizimkiler biraz nazlı sanırım ama biz ümidimizi kaybetmeyecez.hadi bakalım sende fazla stres yapma bugün sevdiğin ve mutlu olduğun şeylerle uğraş ki zaman çabuk geçsin.
:teselli:

bu bekleyiş zordur bilirim canım.. hayırlı müjdeli haberler alman dileğiyle.. sonuç ne olursa olsun bizede haber vermeyi unutma olurmu..

sizin sorun neydşii canım.. ne kadar sperm aşılandı

heeeyyyy sakududaaa hallisnaaa 35sevi35 naagihann nerelerdesiniz yahuu

merhaba hazeran.çok teşekkür ederim bana moral verdiğin için......senin sözünü dinledim ,beni mutlu edicek ve günü geçirecek bişey buldum:kuaföre gittim biraz güzelleştim (kuaförde hamile bi kadın vardı içim yine cızzz etti ama...........) daha iyi hissediyorum kendimi.sonuç negatif çıksada bağrıma taş basıp hayırlısı buymuş diycem.,bizim bebeklerimizin çok nazlı olduğu kesin.Ama Allahtan ümit kesilmez dimia.s

canım en güzelini yapmışın.kesinlikle ama kesinlikle moralini çok bozma.allaha şükürler olsun ki bebişimizin olmaması için büyük bi sorunumuz yok.şuan yapmamız gereken sadece sabır etmek.daha doğrusu tevekkül etmek.yani biz elimizden geleni yapacaz ve gerisini allaha bırakacaz.başka bi çaremiz yok çünkü.:Saruboceq:

Arkadaşım yazını okuyunca bunları acaba benmi yazmıştım oldum,o kadar beni anlatıyor ki zaten ancak biz anlarız birbirimizi öyle değilmi,bende şu an 2. aşılamamı olucam bakalım nolcak nedense hiç umudum yok:çok üzgünüm:

ya canım burdayım ama çokönemli birşey okuyordum sanada söyliyimmi nekadar doğru bilmiyorum amaartık allah tan umut kesilmez

ben bu duyguları ilk hissetmeye başladığımda sorunu hep kendimde aradım.acaba çokmu kıskancım acaba yanlışmı düşünüyorum diye ama inan kontrolumün dışında kalan hislerdi bunlar.ve gördüm ki bende yalnız değilmişim meğer bunları benden başka diğer insanlarda yaşıyormuş.yalnız olmadığını insan bilince daha da güçlü oluyor o zaman daha mantıklı düşünmeye başlıyor.ve aslında seni umutlandırmak istemem ama çoğu kişi 2.aşılamada hamile kalmış.bende bi sonraki ay tekrar 2.aşılamamı yaptıracam.inşallah bu sefer hayırlı haberi alırsın canım.

bu yazdığım ilacı sen hiç duydunmu gonaphane bunları okudum mesajdan duydum birde kadın çörek otuyla tarçını karıştırıp yemiş birde dua var oay hamile kalmış

teşekkür ederim canım allah herkese annelik duygusunu tattırır inşallah dualarımızı kabul olur inşallah allahın izniyle canım

seni bekliyorum canım yazışmak için benimde ilk aşılamam tutmadı dün öğrendim sonucu moralim bozuldu ama 2.cisini deneyeceğiz inşallah o tutar allah herkesi bebişine kavuştursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…