- 14 Haziran 2016
- 280
- 93
- 13
- 35
- Konu Sahibi zeynep3446
-
Bende bekliyorumbenden başka bekleyen arkadaşlar yokmu ya. ben yanlızım heralde :)
ilk aşılamanmı canım? ne zaman yaptın? hayırlısı olsun inşallahBende bekliyorum
11 ağustos ağrılar var şimdi birazilk aşılamanmı canım? ne zaman yaptın? hayırlısı olsun inşallah
Sizde nasıl durumlar ağrı varmıTabi 11 ve 12.gun evde test yaptım negatif
Bende beklicem gitmek için yarın sabah evde test yaparimKana gitmeye hiç cesaretim yok
Sizde nasıl durumlar ağrı varmı[/]
Goguslerim sis ve damarlı ağzım aci ne yesem tat yok sanki arada kaşıklar agri oluyor
Geçmiş olsun bu ay kısmet se bende iyi sonuç bekliyorum adet sancısı gibi ağrılar geliyor ama sıkıntıEvt hasta oldum tam 14.gun
Hiç belli olmuyor cnm goguslerim epey büyüdü ve damarlanma var demek iğnenin etkisi kendimi toparlayamıyorum tam başlamadı sadece çamaşırim da pembelik vardı keşke olumlu olsaydı sonuGeçmiş olsun bu ay kısmet se bende iyi sonuç bekliyorum adet sancısı gibi ağrılar geliyor ama sıkıntı
canım hayırlısı böyleymiş sakın üzülme ve pes etme ne olursa olsun yola devam.Evt hasta oldum tam 14.gun
Kismette varsa olur allah isterse zamanı var demek ki bende bekliyorum cok istiyorum ama olmadi çok kafama taktımHiç belli olmuyor cnm goguslerim epey büyüdü ve damarlanma var demek iğnenin etkisi kendimi toparlayamıyorum tam başlamadı sadece çamaşırim da pembelik vardı keşke olumlu olsaydı sonu
Ben bu bebek konusunu artık kapaticam inş zevk alamaz oldum hayatimdancanım hayırlısı böyleymiş sakın üzülme ve pes etme ne olursa olsun yola devam.
sendemi adet oldun canım?Kismette varsa olur allah isterse zamanı var demek ki bende bekliyorum cok istiyorum ama olmadi çok kafama taktım
Yok olmadi olursa bu ay olmazsa ay başı test ama gogus ve karnım ağrıyor asidan sonra normal mi bilmemsendemi adet oldun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?