Aşılama sonucunu bekleyenler buraya

Ben de aşılama oldum canım 19 Ağustos ta bakalım ne olacak inşallah tutar ne olur dua edelim birbirimize

Ben de aşılama oldum canım 19 Ağustos ta bakalım ne olacak inşallah tutar ne olur dua edelim birbirimize
Amin insallah ediyorum daima allah olmayanlara versin benimde 7 yıldır olmadi çok stres yaptim en son aşılama oldum 11 ağustos şu 2 gündür gogsum ağrıyor adet sancısı gibi yokluyor bugün test yaptirsam mi bilmem

Bence yaptır canım test kan da çıkabilir inşallah hamilesindir sağlıklı bir şekilde tabi ki

İnşallah canım bir de çocukları çok seviyorsan işimiz daha zor mesela benim anlaşamadığım çocuk yoktur onla kendi gibi çocuk olabilirim ama işte kendi çocuğumuz u da bir görseydik hayırlısı ile

kızlarr aşılamayı kaç ay denedikten sonra yaptırdınız? biz de 7 aydır deniyoruz, smear testi, rahim içi ultrason ve hormon tetslerini yaptırım normal çıktı, ovulasyon testlerine göre yurmutlamam da oluyor, eşimin sonuçları da normal ama gebelik olmadı, eşimin sonuçlarında biraz hareket yavaşlığı çıktı ama dr normal yolla olmasına engel değil dedi. aşılama olmak istiyorum yapar mı doktor sizce 7 ayda?

Yapar canım sen istersin biz hemen tedaviye geçmek istiyoruz die. Ben 4 yıl sonra yaptırdım ilk aşılamam ı bakalım bekliyoruz.

Adet sancı var gibi korkuyorum da olcam diye bugün 13 gün oldu cikar mi bide o var çıkmazsa ay sonu beklerim
ya nasıl duruyorsun git yaptır çıkar hemen ay ben senin gibi olucaam aaman hemen yaptırırım ilk aşılaman da 11.günü yaptırmıştım çıkmamıştı sonra 14.gün tekrar yaptırdım sonuç aynı negatif bence yaptır durma bu stresi de çekme hadi inş vardır bebeşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…