- 19 Ağustos 2016
- 1.358
- 1.008
- 83
- Konu Sahibi zeynep3446
-
Valla oyle Arkadasla konuşuyoruz gebesin dedi laf içinde gerçek te var diye heyecan yaptık
Olmadı kızlar bekledim erkendi zaten bir ihtimal dedim zaten kısmet belki ay sonuna ağrılar devamSonuç inş olumludur sevdikleriyle konuşuyordur belki de
Yok canım çıkmadı ay sonuna kısmetAdasu azra sonuç çıkmadı mı?
Erken diye belki çıkmadı yada yok Hayirlisi olsun hakkimizdaHayırlısı canım
Kan testi yaptir belki hamilesinKızlar dün sabahki lekelenmeden sonra adetim başlamadı ama müthiş sancim var bacaklarım ve belim kopuyor sanki ne yapcam ben 12.gunu idrar testi yapmıştım birsey yoktu bugün 15.gun goguslerim damar damar ve çok büyümüş allahım bu ne
Yok bende sancim var ama yok asida olur dedi doktor ay sonuna kadar beklicem kismette varsa olurŞimdi yine geldi kahve leke sanırım adet olcam ama neden başlamıyor umutlanmak istemiyorum daha fazla senin başladı mi
Yabancı forumlarda çoğu bayan 9.gunden itibaren öğrenmiş sonucunu test yap istersen cnm inş vardır belirtin nelerbu arada doktor bana aşılama sonrasına ilaç vermedi sadece folik asit kullanmamı önerdi. ya siz?
canım cuma günü 12. günüm oluyor. o gün yapmayı düşünüyorum. genelde 12. günde belli oluyor diye duydum bende. hiç lekem yok. sadece beyaz akıntım oluyor ara ara. gece en az 2 sefer idrara çıkıyorum ve ağzım çok kuruyor. sizlerde belirtiler nasıl? ??Yabancı forumlarda çoğu bayan 9.gunden itibaren öğrenmiş sonucunu test yap istersen cnm inş vardır belirtin neler
Ben regl oldum canım tüm gün ağladım aşırı bir duygusallık var olmadı yine sanırım bu fikri kafadan atınca bebek oluyor bu kdr düşündükçe olmuyorcanım cuma günü 12. günüm oluyor. o gün yapmayı düşünüyorum. genelde 12. günde belli oluyor diye duydum bende. hiç lekem yok. sadece beyaz akıntım oluyor ara ara. gece en az 2 sefer idrara çıkıyorum ve ağzım çok kuruyor. sizlerde belirtiler nasıl? ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?