Aşılama sonucunu bekleyenler buraya

Ben regl oldum canım tüm gün ağladım aşırı bir duygusallık var olmadı yine sanırım bu fikri kafadan atınca bebek oluyor bu kdr düşündükçe olmuyor
canım bozma moralini sakın. Rabbim zamanı geldiğinde verecektir mutlaka. ağlayarak kendine zarar verirsin.

ben başağrısı ve migde bulantısından gece acile gittim. doktor serum verdi anca kendime gelebildim. bu arada testte yaptırdı sonuç 0.174 negatif yani. ümidim yok artık sanki

Var mı bir gelişme kızlar adet oldum ben en son biliyorsunuz belim sakat gibi hareket dahi edemiyorum sizde de aynı durum mevcut mu

Var mı bir gelişme kızlar adet oldum ben en son biliyorsunuz belim sakat gibi hareket dahi edemiyorum sizde de aynı durum mevcut mu
sen ne zaman aşılama yaptırmıştın canım? ben daha adet olmadım. olucam gibi ara ara sancım oluyor ama gelen bişey yok.

Benim bugün 11. Gün canım ama ben dün tahlil yaptırdım 0.966 çıktı yani aşılamam tutmadı

adet olmadınmı daha? şimdiye kadar olman lazımdı. hamilesin belki. belirtilerin neler?? test yapmadınmı hiç?
Yok cnm adet oldum bugün 7.gun belim sakat gibi çok zor geçti şimdi yürüyemiyorum bile özellikle üç yumurtanın birden büyüdüğü sol tarafım tam sakat gibi belim çok kötü doktora mi gitsem bilemedim

Benim bugün 11. Gün canım ama ben dün tahlil yaptırdım 0.966 çıktı yani aşılamam tutmadı
canım neden umudunu kesiyosun hemen. değerin yükselebilir. adet günün geçtimi? benimde 11. gün 0.174 çıktı ve hala adet olmadim. yine test yap ve güzel haberlerini bekliyoruz

canım neden umudunu kesiyosun hemen. değerin yükselebilir. adet günün geçtimi? benimde 11. gün 0.174 çıktı ve hala adet olmadim. yine test yap ve güzel haberlerini bekliyoruz

Yok canım daha adetim e var 1 hafta falan . Ne bilim ya olumsuz die düşünüyorum ben . Sen demi aşılama yaptırdın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…