- 21 Kasım 2023
- 20
- 5
- 1
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ay sonuna kadar bekleyeceğim varsa vardir zaten:)Gonal f devam et dedi. Her gün test yaparak mı bekleyeceksin yoksa günün bitince mi ? Ben bekleyebilir miyim bilmiyorum :)
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah :) rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasınYok ay sonuna kadar bekleyeceğim varsa vardir zaten:)
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah :) rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın
Cumartesi yapilcak benimde.yumurta takibindeyiz.igneli asilamaKzilar bugün asilama yaptirdim yaptiran varmi
Süreci birlikte takip edelimm
Hayirlisi olsun seninde inslalah suan kac mm senin yumurtaCumartesi yapilcak benimde.yumurta takibindeyiz.igneli asilama
Carsamba 16 idi.bugjn 17.5 yazdi ama sanirim okadar buyumedi bekletmrye gerek yok dedi catlatma ignesi verdi cjmartesj asilamaHayirlisi olsun seninde inslalah suan kac mm senin yumurta
insallah tutar hayırlısıylaCarsamba 16 idi.bugjn 17.5 yazdi ama sanirim okadar buyumedi bekletmrye gerek yok dedi catlatma ignesi verdi cjmartesj asilama
Pko yum 2. Asilamami yaptirdim eşimde sperm hareket dusuktu bir keçi boynuzu kuru yaptik 1 ay ise yaramış değerleri çok iyi yukselmis asilamamin 4. Gunundeyim kasik agrisi gaz sıkışması bel ağrısı var yumurta 23mm olmuştu kendiliginden çatlamış catlatma ignesi vurulmadim bu kez umutluyum letu... 21 kasımda yaptirdimKzilar bugün asilama yaptirdim yaptiran varmi
Süreci birlikte takip edelimm
Bnde 21 kasimda yptirdim 4.gun bnimde kismet bakalimPko yum 2. Asilamami yaptirdim eşimde sperm hareket dusuktu bir keçi boynuzu kuru yaptik 1 ay ise yaramış değerleri çok iyi yukselmis asilamamin 4. Gunundeyim kasik agrisi gaz sıkışması bel ağrısı var yumurta 23mm olmuştu kendiliginden çatlamış catlatma ignesi vurulmadim bu kez umutluyum letu... 21 kasımda yaptirdim
Pko yum 2. Asilamami yaptirdim eşimde sperm hareket dusuktu bir keçi boynuzu kuru yaptik 1 ay ise yaramış değerleri çok iyi yukselmis asilamamin 4. Gunundeyim kasik agrisi gaz sıkışması bel ağrısı var yumurta 23mm olmuştu kendiliginden çatlamış catlatma ignesi vurulmadim bu kez umutluyum letu... 21 kasımda yaptir
Doktor ne zaman kontrol etti peki catladigini gordu ptesi gunu mu. Sali miPko yum 2. Asilamami yaptirdim eşimde sperm hareket dusuktu bir keçi boynuzu kuru yaptik 1 ay ise yaramış değerleri çok iyi yukselmis asilamamin 4. Gunundeyim kasik agrisi gaz sıkışması bel ağrısı var yumurta 23mm olmuştu kendiliginden çatlamış catlatma ignesi vurulmadim bu kez umutluyum letu... 21 kasımda yaptirdim
Pazartesi kontrol etti sali günü asilamam olduDoktor ne zaman kontrol etti peki catladigini gordu ptesi gunu mu. Sali mi
23 mmHmm benimde sali old7 kac mm di yumurtalar
Ne durumdasınız , merak ettim ?Bnde 21 kasimda yptirdim 4.gun bnimde kismet bakalim
Yaaaa çok az kalmış :) belirtiniz var mıMerhaba 9.gundeyim daha henuz yapmadim test ya da kan vermedim :)
Kızlar kac tane yumurtanın büyüdü bugün bende kontrole gittim sağda 22 solda 24 mm 2 tane büyümüş bu gece iğne yapacağım cuma asilamaMerhaba 9.gundeyim daha henuz yapmadim test ya da kan vermedim :)